Miley Cyrus dala lesz az amerikaiak himnusza?
2013. július 09. 00:15
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Nincs bajom különösebben sem Mileyval, se a számmal, se a rajongókkal, de azért mégsem himnusznak való .. HABÁR Amerikáról van szó, szóval akár a Teletabik főcímdala is lehetne a himnuszuk, nem lepődnék meg.
2013. július 09. 08:21
himnuznak? ezt ők sem gondolhatják komolyan....ez felháborítóóóó
2013. július 09. 08:53
Ez ocsmány, szeretem ezt a számot, de himnusznak? ezek betegek! így is irigylésre méltó himnuszuk van, mit akarnak még?!
2013. július 09. 09:45
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
Ez hülyeség. Csak mert ez a témája a dalnak, nem érdemli ki ezt a címet... Valaki többet letett az asztalra... Ez egy rossz vicc. Amúgy már azt hittem, hogy a We Can't Stop-ot akarják himnusznak. xDXDXD
2013. július 09. 10:13
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline |
Jó szám de nem való himnusznak.
2013. július 09. 11:13
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline |
Ja az amerikaiak meghallanák ezt himnusznak sírva költöznének el Amerikából haha,ez most tényleg komoly vagy vicc?de de most tényleg???JESSZUS HOVA FAJULT A VILÁG?MILEY EGY HÜLYE KIS CAFKA,ÉS EZT AKARJÁK HIMNUSZNAK A RÉGEBBI HIMNUSZ HELYETT AMI NORMÁLIS ÉS JÓ?EZT AZ OCSMÁNYSÁGOT?EZT AZ ÖSSZE CSAPOTT NEM NEVEZEM ZENÉNEK ???????????ÚRISTEN MENTSD MEG AMERIKÁT!!
2013. július 09. 13:33
kstew13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 197778 offline |
szerintem sem való ez a szám himnusznak! tényleg jó de eggyátalán nem himnusznak!!! ha miley rajongói annyira akrják hogy ez legyen a himnusz akkor legy az övéük! :DDD és nem akarom támadni miley-t mert régen én is szerettem de ami lett belőle az enyhén szólva egy undorító nő!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.