Itt a nyár, a 40 fokos meleg és sajnos sokan elfeledkeznek arról, hogy milyen jelentőséggel is bír a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel szervezetünk működésének szempontjából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Figyelj a folyadékbevitelre, kerüld el a kiszáradást!
2013. július 08. 21:42
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. július 08. 21:51
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
jó és hasznos cikk
2013. július 08. 21:55
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
A cikk címének elolvasása közben arra gondoltam,hogy ismét el kell sütni ezt a témát,pedig már megtörtént.De természetesen Lexi ennél sokkal többet adott,nagyon hasznos kis cikk lett
Sajnos én is elég kevés vizet iszok,azért főleg nyáron igyekszem ezt elkerülni.Igazából sokszor kéne inni,mert amikor már szomjúságot érzel,az már a végső fázis,de valahogy nem tudom előbb én sem rávenni magamat.
Sajnos én is elég kevés vizet iszok,azért főleg nyáron igyekszem ezt elkerülni.Igazából sokszor kéne inni,mert amikor már szomjúságot érzel,az már a végső fázis,de valahogy nem tudom előbb én sem rávenni magamat.
2013. július 08. 21:58
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Én ezen a nyáron egy életre megtanultam, hogy ha szomjas vagyok, ha nem, inni kell. Strandoltunk barátnőmmel és családjával, sokat röhögtünk, egész nap fürödtünk, minden happy volt, csak éppen 4 óra alatt ittam 3 korty kólát. Fel sem tűnt, egyszerűen nem éreztem magam szomjasnak, de utána elkezdett fájni a fejem, hányingerem lett és szédültem, aztán hoppá, elájultam. A következő emlékem, hogy a füvön fekszem és körbevesz egy csomó ember. A délután további részét a kórházban töltöttem, ahol mindenki a fejemhez vágta, hogy igyak. Szó szerint mindenki, az orvos, az orvos helyettese, a bácsi a mentőautóból, anya, apa, akikkel strandoltam, még a mamám is felhívott egyik nap, hogy igyak sokat. Szóval, ha másból nem is, az én történetemből okuljatok, mert borzasztóan sz#r érzés elájulni - de szerintem ezt nem kell részleteznem.
2013. július 08. 22:21
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Sajnos nekem is nagy probléma ez. Nem szeretek inni (... vizet ) és keveset iszok, pedig nekem különösebben többet kéne inni mint az átlag embernek ( ezt most nem részletezem miért)
Szerencsére nem vagyok ájulós fajta, de pölö a Paramore koncert előtt nem ettem, nem ittam, és a tömeg miatt olyan rosszul lettem, szerencsére osztogattak vizet, így megúsztam egy ájulást.
Szerencsére nem vagyok ájulós fajta, de pölö a Paramore koncert előtt nem ettem, nem ittam, és a tömeg miatt olyan rosszul lettem, szerencsére osztogattak vizet, így megúsztam egy ájulást.
2013. július 08. 22:28
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Azt a juice-t és paradicsomlét biztos nem innám meg! Én eleget iszok ezek nélkül is
2013. július 08. 22:39
Nekem nem kell attól félnem, hogy kiszáradok naponta megiszok vagy 3 liter folyadékot.
2013. július 08. 22:58
Bella xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 201721 offline |
Nagyon hasznos cikk lett! Én szó szerint tapasztaltam a kiszáradást. Amikor még kicsi voltam, kb.5 éves. Nem ittam valami túl sokat. A cikkben említett tünetek jelentkeztek nálam is. Az anyukám azt hitte, hogy egy szokásos betegség (mivel nagyon sokszor vagyok beteg). Egyre rosszabb lett az állapotom, ezért bevittek a kórházba. Az orvosok több mint egy órán keresztül próbáltak infúziót adni nekem, csak sajnos a nem találtak a karomn olyan pontot, mert úgy összeestek a vénáim. Egy egész hétig kellett a kórházban maradnom, mert csak egy hét alatt tudták pótolni a szervezetemből "hiányzó anyagokat"(mert mindent kihánytam). Az orvos aki kezelt azt mondta, hogy amikor bevittek a kórházba, akkor ő nem látta az esélyét, hogy túléljem. Azóta elég sok vizet iszok naponta, pláne nyáron. Mindenki igyon, meg legalább egy litert naponta, mert nem akarjátok tudni, hogy milyen érzés az amikor kiszáradsz és még az orvosok is azt hiszik, hogy meg fogsz halni!!!
2013. július 08. 23:00
Én is betartom a napi 2-3 liter vizet. Ez nem akadály, és igy elkerülöm a kisebb rosszulléteket. Régebben nem szerettem sok vizet inni, csak kólát és egyéb cukrozott sz*rokat fogyasztottam, de rákényszerültem a vizre, mivel amúgy se túl egészségesek, és hát a testnek jobban szüksége van a tiszta vizre.
2013. július 09. 08:06
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Jó lett a cikk!
Én, ha akarok, ha nem nagyon keveset iszok. :/
De tényleg, nagyon hozzá szoktam a kevés folyadékhoz. Mondjuk, ha a nap folyamán iszok is valamit az ásványvíz és tej. Nem igazán szoktam ízesített italokat inni.
Én, ha akarok, ha nem nagyon keveset iszok. :/
De tényleg, nagyon hozzá szoktam a kevés folyadékhoz. Mondjuk, ha a nap folyamán iszok is valamit az ásványvíz és tej. Nem igazán szoktam ízesített italokat inni.
2013. július 09. 09:22
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
2-3 liter húha. az egy kicsit sok....
Kirááály cikk lett Brawwóó Lexi
Kirááály cikk lett Brawwóó Lexi
2013. július 09. 09:55
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline |
Nagyon jó cikk!
2013. július 09. 11:22
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
jó cikk, hasznos.
Én általában sajnos elég keveset iszok. Viszont, általában tejet iszok. Mostanában az üdítőket próbálom kicsit mellőzni, na persze azt is iszok, csak keveset.
Én általában sajnos elég keveset iszok. Viszont, általában tejet iszok. Mostanában az üdítőket próbálom kicsit mellőzni, na persze azt is iszok, csak keveset.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.