Legújabb videoklipjének forgatása közben a világhírű amerikai énekesnő kificamította a vállát és azonnal kórházba kellett vinni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mariah Carey kórházba került
2013. július 09. 17:17
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Na, nesze neked magas sarkú topánka!XD Én valahogy az ilyen balesetek elkerülése végett nem hordok magas sarkú cipőket, mert tuti, hogy kitörném bennük a nyakamat. Egyébként jobbulást neki, és hála a jó Istennek, hogy nem történt nagyobb baj.
2013. július 09. 17:22
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline |
"Beyla
Na, nesze neked magas sarkú topánka!XD Én valahogy az ilyen balesetek elkerülése végett nem hordok magas sarkú cipőket, mert tuti, hogy kitörném bennük a nyakamat. Egyébként jobbulást neki, és hála a jó Istennek, hogy nem történt nagyobb baj."
Hát, őőő, nem tudom mi köze a magassarkúnak a vállhoz, de oké.
Amúgy rohadtul fáj (tapasztalat). Szóval attól, hogy nem csípem a nőt, jobbulást neki.
Na, nesze neked magas sarkú topánka!XD Én valahogy az ilyen balesetek elkerülése végett nem hordok magas sarkú cipőket, mert tuti, hogy kitörném bennük a nyakamat. Egyébként jobbulást neki, és hála a jó Istennek, hogy nem történt nagyobb baj."
Amúgy rohadtul fáj (tapasztalat). Szóval attól, hogy nem csípem a nőt, jobbulást neki.
2013. július 09. 17:29
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline |
Idézet (Mimcsi @ 2013.07.09. 17:22)
"Beyla
Ezek szerint nem olvastad végig a cikket (vagy nem elég figyelmesen):
Idézet
Carey megbotlott valamiben és elesett a magas sarkú cipőiben.
ON: Egyetértek Beyla-val Még szerencse, hogy az én magasságomhoz nem is kell a magas sarkú (épp elég magas vagyok anélkül is), különben sem bírnék menni benne.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 09. 17:32
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
jobbulást........................
2013. július 09. 17:35
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Jobbulást neki.>.<
2013. július 09. 17:54
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
szegény jobullást neki
2013. július 09. 17:59
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline |
Jaaaj,most mi lesz? Szegéény,kislány,felhasználta az esést arra hogy középpontba kerülhessen...de szerencséére ismét jólvan...sőőőőt,figyelj,világ: még a koncertet is megtartja! Hűű,miért nem avatjuk rögtön szentté? Na,a viccet félretéve,szomorú,hogy már ilyet is szükséges megírni.
2013. július 09. 18:02
Nagyon örülök neki hogy már jobban van,és remélem hamar felgyógyul.
2013. július 09. 18:06
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Panni66 @ 2013.07.09. 17:59)
Jaaaj,most mi lesz? Szegéény,kislány,felhasználta az esést arra hogy középpontba kerülhessen...de szerencséére ismét jólvan...sőőőőt,figyelj,világ: még a koncertet is megtartja! Hűű,miért nem avatjuk rögtön szentté? Na,a viccet félretéve,szomorú,hogy már ilyet is szükséges megírni.
Te tudod egyáltalán, hogy ki az a Mariah Carey? Ajánlom az adatlapját elolvasásra, s talán rájössz, hogy ez a "kislány" bíbőrnél, májlinál, szelínánál és az összes mai bugyuta tinisztárnál, illetve ezeket együttvéve is többet ér...
2013. július 09. 19:43
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
jobbulást neki
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.