Demi Lovatónak a humoros pasik tetszenek
2013. július 10. 10:17
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
nem hiába ő az én példaképem♥♥
2013. július 10. 11:01
Nagyon szép a címlapon Demi ... És mint mindig megint igaza van <3
2013. július 10. 14:19
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
igaza van és nagyon jó képet csináltak róla bár ő mindig kifogástalan külsöleg is és belsőleg is és Demi nem kövér
2013. július 10. 14:27
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
gyönyörű a képen!
2013. július 10. 14:41
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Szerintem gyönyörű a képen, és lehet hogy van benne photoshop munka is, de Norah, nem gondolom hogy komolyan gondoltad amit írtál. Lehet hoy Demi nem a legvékonyabb, de igen is csinos lány. Nem lehet mindenki nádszál vékony, még Hollywoodban sem, és szerintem butaság ezt elvárni minden hírességtől... Demi így szép ahogy van.
2013. július 10. 14:59
Idézet (Bettyke94 @ 2013.07.10. 14:41)
Szerintem gyönyörű a képen, és lehet hogy van benne photoshop munka is, de Norah, nem gondolom hogy komolyan gondoltad amit írtál. Lehet hoy Demi nem a legvékonyabb, de igen is csinos lány. Nem lehet mindenki nádszál vékony, még Hollywoodban sem, és szerintem butaság ezt elvárni minden hírességtől... Demi így szép ahogy van.
Szerintem olvasd el még 1x, amit írtam. Szó sem esett arról, hogy csinos vagy sem, arról sem, hogy kövér vagy sem, de maradjunk annyiban, hogy én sem a Skicklettit tartom szexinek, de ez a lány nagyon túl van hypeolva a semmire. Teljesen átlagos, hangilag sem egy was ist. Állandóan kapkodja a levegőt, mint aki szívbajos. Ő az egyik tinisztár, aki sokkal inkább a Teréz anyát játssza, állandóan sajnáltatja magát, (inkább a slágereket ontaná - olyat nem tud, bocs), a neten szónokol, hírdeti a kis felszínes jeligéit, amelyekkel mindenki tisztában van, aki pedig nem az csak körberöhögi őt.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 10. 15:51
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Annyira gyönyörű a címlapon
2013. július 10. 17:05
Zsófi10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 192547 offline |
Emberek hagyjátok már Demit!Nem kell bántani :* szép úgy ahogy van és jó hangja van
Mellesleg ha valaki azt sajnáltatásnak vette,hogy elmondta a történetét...hát arra már nem tudok mit mondani.Nem volt könnyű élete..De nem most is szidjátok azért gondoljatok már bele,hogy nem 1-2 ember marad miatta erős.Sok olyan ismerősöm van szóval NE SZIDJÁTOK MÁR! Amúgy nagyon jó kép lett
Mellesleg ha valaki azt sajnáltatásnak vette,hogy elmondta a történetét...hát arra már nem tudok mit mondani.Nem volt könnyű élete..De nem most is szidjátok azért gondoljatok már bele,hogy nem 1-2 ember marad miatta erős.Sok olyan ismerősöm van szóval NE SZIDJÁTOK MÁR! Amúgy nagyon jó kép lett
2013. július 10. 22:32
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Norah erre is csak azt tudom mondani hogy mindenkinek más fajta zene jön be, én kifejezetten imádom Demi "nyávogását". Igen is vannak olyan élő fellépései ami még a CD verziót is megszégyeníti, vannak nála 100x tehetségtelenebbek akik agyon vannak magasztalva a nagy semmire. Tisztelem a véleményedet, ez is lehet egy meglátás, csak azt veszem észre hogy te mindenkit lealacsonyítasz aki nem egy Beyoncé vagy Rihanna...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.