Starity

A legsikeresebb videoklipek: Christina Aguilera

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 11. 17:00 #61
- törölt felhasználó -    
Biztos nem volt könnyű feladat kiválogatni Chris legsikeresebb videóit, hisz olyan sok van, és szinte mindegyik nagy sikert aratott. Az én személyes kedvenc időszakom tőle az a Back to Basics. Akkortájt is szerettem meg igazán, hiszen jól állt neki a jazz-es korszak. A Stripped se elhanyagolható, hiszen anno 20-21 éves létére elég nagyot ütött az az album abban az évben. A Bionic hangzás és dalszöveg világa messze áll tőlem, de mégis akadnak rajta jó dalok. A Lotus szerintem már egy némi javulást mutatott a Bionic óta, de még nem az igazi. unsure.gif A felsorolt dalok közül mindet imádom. rolleyes.gif

Idézet (Arpadeus Mester @ 2013.07.10. 17:42)
Én a 2008 előtti Christinát szeretem. Azóta egyre lejjebb (először a GaGa-majmolás, majd más koppincsok) van zeneileg, nem csoda, hogy a legutóbbi 2 albuma hatalmas bukás lett. Talán az egyetlen értékelhető száma azóta azóta a Pitbullal közös száma. De az fenomenális lett, feldolgozás ide vagy oda smileeee.gif

Ha a "Not Myself Tonigt" klipjére gondolsz, azt Chris nem Gaga ötletéből kopizta el, hanem Madonnától. Tisztelgésképp, mivel ő az egyik kedvenc előadója. Azt hiszem a Human Nature és az Express Yourself kisfilmjeiből meritett.
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. július 11. 19:21 #62
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
A Hurt-nek imádom ezek közül a legjobban a klipjét,rengeteg mondanivalója van,a dallal együtt meg fenomenális...smileeee.gif
Egyébként nagyon jó cikk lett wink.gif
2013. július 11. 20:26 #63
- törölt felhasználó -    
Hú, de hiányzott már erről a csodás énekesnőről egy cikk, szóval örök hálám MadHatter! meghajolo.gif
A Genie In A Bottle klipp aranyos, visszafogott, de nekem nem a kedvencem. Elnézegetem, miközben megy a szám, de nagy érzelmeket nem vált ki belőlem. biggrin.gif A számnak viszont a spanyol verzióját jobban szeretem, pedig a spanyol nyelv nem a kedvencem... Bár őszintén, erről a lemezéről nincs is kedvenc klippem, valahogy ezek annyira nem fogtam meg, mint az utána következők.
A Beautiful... ehhez a számhoz nem is tudnék más klippet elképzelni. Tökéletes úgy ahogy van. A Stripped albumról nekem még a Dirrty és a Fighter a kedvencem.
A Back To Basics albumról, pedig nincs olyan klipp amit ne szeretnék, onnan az össze a kedvencem. A Cancyman, Hurt, Ain't No Other Man...ezekkel egyszerűen nem tudok betelni.
Azt viszont sajnálom, hogy a Lotus albumról csak egy klipp lett. Nem tudom áll-e szándékukba újabbat csinálni, én mindenesetre örülnék neki. A Your Body elsőre nagyon tetszett. Viszont pár megnézés után, azt vettem észre, hogy nagyon csicsás, meg giccses. Az alapötlet szerintem nagyon jó, hogy sorra nyírja ki a pasikat, viszont van az a mondás, hogy a kevesebb néha több..
És, mondjuk ez nem csak Xtina szám, de nekem még a Lady Marmalade is az egyik kedvencem.
Remek cikk lett! thumbsup.gif
2013. július 12. 09:01 #64
- törölt felhasználó -    
Már vártam ezt a cikket, jól sikerült. meghajolo.gif
2013. július 12. 19:58 #65
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett! ^^ Azért is örültem ennek a cikknek ennyire, mert Christina nagyon tehetséges énekesnő, imádom a hangját. A felsorolt dalok közül a Hurt a kedvencem, mert csodás dal, pont Christinához való. Eleinte a Your Body belőlem is vegyes véleményt váltott ki, de aztán többet hallottam, és megtetszett. A klipben csak a színek tetszenek igazán. A többi dal is nagyon tetszik. smileeee.gif
2013. július 14. 10:46 #66
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7748
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
nagyon jó cikk lett smileeee.gif
2013. július 14. 22:18 #67
- törölt felhasználó -    
heart.gif csodás énekesnő xx
2013. július 15. 15:07 #68
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2277
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Tényleg nagyon jó számok.biggrin.gif
2013. július 29. 08:59 #69
Mercy Lisa
Mercy Lisa
visszatérő vendég

StátuszSTOP BITCHING, START A REVOLUTION!
Hozzászólás: 267
Csatolások: 3
Azonosító: 143373
Imádom Christinát! Húú ha megkapnám egy napra a hangját, egész nap csak énekelnék! <3
2013. augusztus 04. 09:47 #70
romello
romello
új tag

StátuszI wanna hear love speak
Hozzászólás: 63
Csatolások: 0
Azonosító: 146438
Christinának nagyon dögös klippjei vannak; pl.: Dirty, Genie In A Bottle, Your Body, Candyman.
2014. február 15. 07:32 #71
- törölt felhasználó -    
Your Body és a Hurt a legjobb.
2015. május 13. 10:10 #72
- törölt felhasználó -    
Ezer köszönet a cikkért! meghajolo.gif
Nem bírok betelni Xtina dalaival,olyan szinten megbabonáznak.Kedvenceim között leginkább azon zenéi tartoznak,amelyekben kiereszti azt az erőteljes,gyönyörű,pozitív értelemben lúdbőröztető hangját.Például a Make Over,Come On Over (All I Want Is You),Ain't No Other Man,Candyman,,Oh Mother,Dirrty,Keep on Singin' My Song,Walk Away,Beautiful...utóbbin még mindig bekönnyezik a szemem,olyan szinten megindító.Viszont,ahogy előttem már leírták páran,falnak tudok menni az olyan személyektől,akik csupán hírből ismerik az Ő művészetét,és leragadnak tegyük fel a Candymannél,- holott sokkal jobb Xtina dalok is napvilágot láttak már - mégis akkora rajongónak hirdetik magukat... dry.gif OFF
Klipjei között szintén számos kedvencem van,a legtöbb mindig megfog valamilyen okból,viszont van egypár melyet' nem preferálok olyan szinten.Példának okáért említeném a Your Body-t.Az alapötlet,miszerint különböző férfiakat csábít el,majd nyír ki Christina,alapvetően még tetszene is,azonban az összhatás számomra inkább csicsás,mint szemet gyönyörködtető.A Genie In A Bottle sem lett Tőle a kedvencem,ellenben a koreográfiáját nagyon bírom...Visszatérve a favoritokhoz,két klipet tudnék kiemelni amik nagyon a szívemhez nőttek,ezek pedig a Candyman,valamint az előbb említett Beautiful.Előbbit témája,azonkívül képi világa miatt szerettem meg.Imádtam az Istennő B2B-s korszakát,egyszerre volt stílusos&nőies[size=1],a másik remekmű iránti "románcomat" szerintem felesleges kisregénybe foglalnom.Egyébként minden klipjével úgy vagyok,hogy van valami üzenete,hasonlóképpen,mint nótáinak,mellesleg tükrözik Xtina személyiségét,azt a mérhetetlen egyediséget,ami ott kukucskál minden dalában,amelyek különlegessé teszik az adott számot,azt a mértéktelen maximalizmust,amivel ez a csodálatos nőszemély beleveti magát legújabb dobása munkálataiba,aminek segítségével képes maradandót alkotni és végül,de nem utolsósorban azt a csipetnyi szellemességet,ami erőteljesebbé teszi színét azon a bizonyos zenei palettán. blush.gif wub.gif
2016. február 06. 18:57 #73
- törölt felhasználó -    
Szuper cikk lett, gratula a cikkírónak. meghajolo.gif smileeee.gif
Imádom ezeket a számokat.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok