Ezer köszönet a cikkért!
Nem bírok betelni Xtina dalaival,olyan szinten megbabonáznak.Kedvenceim között leginkább azon zenéi tartoznak,amelyekben kiereszti azt az erőteljes,gyönyörű,pozitív értelemben lúdbőröztető hangját.Például a Make Over,Come On Over (All I Want Is You),Ain't No Other Man,Candyman,,Oh Mother,Dirrty,Keep on Singin' My Song,Walk Away,Beautiful...utóbbin még mindig bekönnyezik a szemem,olyan szinten megindító.
Viszont,ahogy előttem már leírták páran,falnak tudok menni az olyan személyektől,akik csupán hírből ismerik az Ő művészetét,és leragadnak tegyük fel a Candymannél,- holott sokkal jobb Xtina dalok is napvilágot láttak már - mégis akkora rajongónak hirdetik magukat... OFF
Klipjei között szintén számos kedvencem van,a legtöbb mindig megfog valamilyen okból,viszont van egypár melyet' nem preferálok olyan szinten.Példának okáért említeném a Your Body-t.Az alapötlet,miszerint különböző férfiakat csábít el,majd nyír ki Christina,alapvetően még tetszene is,azonban az összhatás számomra inkább csicsás,mint szemet gyönyörködtető.A Genie In A Bottle sem lett Tőle a kedvencem,ellenben a koreográfiáját nagyon bírom...Visszatérve a favoritokhoz,két klipet tudnék kiemelni amik nagyon a szívemhez nőttek,ezek pedig a Candyman,valamint az előbb említett Beautiful.Előbbit témája,azonkívül képi világa miatt szerettem meg.Imádtam az Istennő B2B-s korszakát,egyszerre volt stílusos&nőies[size=1],a másik remekmű iránti "románcomat" szerintem felesleges kisregénybe foglalnom.Egyébként minden klipjével úgy vagyok,hogy van valami üzenete,hasonlóképpen,mint nótáinak,mellesleg tükrözik Xtina személyiségét,azt a mérhetetlen egyediséget,ami ott kukucskál minden dalában,amelyek különlegessé teszik az adott számot,azt a mértéktelen maximalizmust,amivel ez a csodálatos nőszemély beleveti magát legújabb dobása munkálataiba,aminek segítségével képes maradandót alkotni és végül,de nem utolsósorban azt a csipetnyi szellemességet,ami erőteljesebbé teszi színét azon a bizonyos zenei palettán.