Starity

Hayley Williamsnek elege van a mai fiatalságból

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 11. 18:18 #121
- törölt felhasználó -    
hahaha...Mondja ezt egy lánynak aki nem érti mi abban jó ,hogy az osztálytársai (megjegyzem 8. osztályban) azért nem jönnek Kedden iskolába mert Hétfőn olyan részegre itták magukat ,hogy nem tudnak felkelni...És ez a fő téma ,hogy ki milyen cigit szív és mikor hol hányta szét az agyát..engem és a két ezek szerint nem normális lányt kinevetnek mert a kötelező olvasmányról beszélünk és ,hogy melyik tanárt utáljuk a legjobban. Persze én érezzem magam hülyének mert nekem csak 3 képem van kinn a facebookon saját magamról ezek közül egyetlen egyet csináltam én magam (nem a tükör előtt pózolva nem kisminkelve és nem obszcén helyzetben). A legjobban azt sajnálom ,hogy sok a társadalom szerint elítélt de egyébként normális emberben is megvan a vágy ,hogy megfeleljen ennek a társadalomnak...
1 felhasználónak tetszik: hayley4
2013. július 11. 18:19 #122
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandii @ 2013.07.11. 18:17)
Hayley-nek tökéletesen igaza van!
Drága 5-10 éves belieberek: 
Kik vagytok ti, hogy így beszéltek? SENKIK! Inkább bújjatok el, mert senki se kíváncsi rátok.
És ha nem tetszik valami el lehet takarodni! Szégyellem, hogy a tizenéves korosztályba tartozom!

én már csak 2 évig tartozom a tizenévesekhez szerencsére
3 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Balázs69, AFCfan
2013. július 11. 18:37 #123
dorkamax
dorkamax
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 65
Csatolások: 0
Azonosító: 169087
Egyetértek Hayley-vel!!smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. július 11. 18:37 #124
- törölt felhasználó -    
Hayley-nek teljesen igaza van, végre valaki meg mondta a frankót és most sokan támadni fogják! Pedig ő csak az igazat mondta, sok ember gondolja ugyanígy! Ebbe a világba már az számít cikkinek, ha nincs facebook-od, ha nem cigizel, ha nem voltál még részeg, de ennek nem így kéne lennie! Én örülök, hogy végre valaki ki mondta meghajolo.gif Hayley imádlak.
8 felhasználónak tetszik: hayley4, Balázs69, dijansalihu, Beyla, Szandiiii, MadHatter, Emily O., Lillaa98
2013. július 11. 18:49 #125
- törölt felhasználó -    
Hayley, köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! Végre egy normálisan gondolkodó ember elzüllött társadalmunkban! Itt volt az ideje, hogy végre kimondja valaki, hogy a mai fiatalsággal igen súlyos gondok vannak!
Azért meg külön respekt, hogy kicsit beszólt a Beliebereknek. De behelyettesíthetőek ide a Directionerek, vagy bármelyik igen súlyosan megszállott és elvakult rajongótábor (lsd.: ereiket vagdosó Belieberek év elején)!
7 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, Balázs69, hayley4, Beyla, Szandiiii, MadHatter, Emily O.
2013. július 11. 18:54 #126
Fhfh
Fhfh
visszatérő vendég

StátuszOrion Cross :$
Hozzászólás: 456
Azonosító: 200280
meghajolo.gif meghajolo.gif Olyan jó hogy vannak még olyan celebek akik éretten gondolkoztak smileeee.gif
2013. július 11. 19:13 #127
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Idézet (Fanni Styles @ 2013.07.11. 15:05)
Nah újabb hülye a világon.. Most mért baj az,hogy a mostani tinik mások? Igen mások,de ő nem volt tini? Biztos az ő korában is mondták rá az idősek.. egyépként Justin valahogy izgalmasabb mint az ő halál unalmas bandája wink.gif
Nah akinek nem tetszik lehet támadni biggrin.gif

szeretem az ilyen IQ ninja-kat,mint te smileeee.gif Annyira...szánalmasak,ahogy itt a tehetségtelen sztárocskáikat védik.Annyira aranyos smileeee.gif Milyen kis naiv emberek vannak még a világon smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Balázs69
2013. július 11. 19:25 #128
HahahaLovatic
HahahaLovatic
visszatérő vendég

StátuszNever let a boy break your heart, break their first! Hahaha. I'm just kidding!
Hozzászólás: 112
Csatolások: 5
Azonosító: 205858
Hayley... IGAZAD VAN! 12 évesek itt rakják ki mindenüket, itt fanolnak minden "helyes" "énekest" és nekem is elegem van.. -.-"
2 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, Balázs69
2013. július 11. 19:29 #129
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Idézet (dijansalihu @ 2013.07.11. 18:18)
Beyla, szívemből szóltál. meghajolo.gif
Hayley4-nek igaza van: ha Juszteszt nem csatoltam volna a cikkhez, kb mindenki kiállt volna Hayley mellett, fele ennyien se támadták volna, DE mivel manapság a botrányhősökre szokás nyáladzani (tehetség nulla, elég az, hogy felkapott), ezért a másikat lehordjuk olyan hozzászólásokkal, hogy "pont ő beszél?", mikor nem is ismerjük, még a nevét sem tudjuk rendesen kiejteni (hajlej, héjléj, tököm tudja, még mi van). Olyan szavakkal dobálózni, hogy tehetségtelen, meg csúnya, ez mindenkinek a saját bizonyítványa, mert nyilvánvaló, hogy Hayley nem az - és nem, ezt most nem fanboyságból írom.
Az, aki hallotta már egy dalát is a Paramore-nak (akár tetszett, akár nem), ha nem is teljes mértékben, de elismeri, hogy Hball tud énekelni. Innentől kezdve pedig a téma lezártnak tekintendő.
A felkapottságról meg annyit, hogy a Staritysek 90%-a úgy rajong a túlsztárolt hírességekért, hogy azt sem tudják, milyen nyelven, és mit énekel a kedvencük. A mondanivaló - ami a legtöbb esetben nincs is - nem is jelent semmit. És igazából az bosszant fel, hogy mindenki idejön, elkezdi védeni a favoritját úgy, hogy a másik felet nem is ismeri. Nem mintha én most nem Hayley miatt jöttem volna ide, de tudom jól, hogy azért közte, meg Justin között van különbség - nem is kicsi.
Aztán lehet dobálózni olyanokkal is, hogy úgy néz ki, mint egy csöves bohóc. Oké, néha bekattan, DE ez az istenért sem változtat semmin, mert a tehetségből, és abból, hogy jó ember, nem vesz el semmit. Aki ismeri egy kicsit is a munkásságát, az tudja, hogy nem feltűnési viszketegsége van, hanem ez az ő stílusa, MERT NEKI VAN, és nem a fejesek erőszakolják rá ezeket.
Azok, akik azt írták, hogy ismeretlen, azoknak pedig üzenem, hogy inkább legyen no name, mint valami utolsó celeb.
Lehet, hogy ezt az irományt később megbánom, de ezt most le kellett írnom. A tudatlanok hozzászólásán pedig nagyon jót nevettem, feldobták a napomat. thumbsup.gif
Ui: Matita kommentje különösen tetszett, jól megröhögtetett. Láttam, hogy ex-Sugarbabes felhasználónk ismét aktivizálta a Hayley-ellenes felét, és elkezdte lájkolgatni a negatív kommenteket. Neki is gratulálni szeretnék, hogy ennyi cikken át ilyen aktívan végzi ezt a szánalmas tevékenységet. smileeee.gif

Mit vétettem ellened? Egyszer elárulnád? Oké megértem, hogy itt Hayley mellett kampányolsz mivel mindenki a saját kedvencét védi ez tiszta, mint a nap. De nem lehet véleményem vagy mi? És Te mondod, hogy "Jaaj nem tudják leírni normálisan Hayley nevét stb" és akkor Te hogyan is írod le Justinét? mellow.gif És Te vagy úgy oda azért, mert milyen megszállottak az emberek de egyszer az életben magadba is néznél? Ugyan azt csinálod amit ők/mi. És én vagyok a sz*r, meg szánalmas, mert Twitteren merem leírni a véleményemet de, mint többször is írtam ugyan ezt csinálod. Itt kibeszélsz, Twitteren is ott panaszkodsz rólam/rólunk akkor most ki is a szánalmas?! mellow.gif És igen aktivizálni mertem a Hayley ellenes felemet és én nagyon-nagyon sajnálom, hogy ezt merem tenni a Te kedvenceddel, hogy nem bírom, mint személy de a zenéjét meg szeretem. mellow.gif És bocsánatot kérek már előre is, hogy nem a cikkhez szóltam hozzá de ez már eléggé régóta bennem volt és valahogy most kijött.
2 felhasználónak tetszik: Ajsika, Lady Suzy
2013. július 11. 19:30 #130
BlackAngel.x.100
BlackAngel.x.100

StátuszHere's to never growing up.
Hozzászólás: 563
Csatolások: 11
Azonosító: 203373
NA ezzel tökéletesen egyet értek biggrin.gif
2013. július 11. 19:38 #131
- törölt felhasználó -    
Idézet (baisée @ 2013.07.11. 19:29)
Mit vétettem ellened? Egyszer elárulnád? Oké megértem, hogy itt Hayley mellett kampányolsz mivel mindenki a saját kedvencét védi ez tiszta, mint a nap. De nem lehet véleményem vagy mi? És Te mondod, hogy "Jaaj nem tudják leírni normálisan Hayley nevét stb" és akkor Te hogyan is írod le Justinét?  mellow.gif És Te vagy úgy oda azért, mert milyen megszállottak az emberek de egyszer az életben magadba is néznél? Ugyan azt csinálod amit ők/mi. És én vagyok a sz*r, meg szánalmas, mert Twitteren merem leírni a véleményemet de, mint többször is írtam ugyan ezt csinálod. Itt kibeszélsz, Twitteren is ott panaszkodsz rólam/rólunk akkor most ki is a szánalmas?!  mellow.gif És igen aktivizálni mertem a Hayley ellenes felemet és én nagyon-nagyon sajnálom, hogy ezt merem tenni a Te kedvenceddel, hogy nem bírom, mint személy de a zenéjét meg szeretem.  mellow.gif

Csak annyit kérnék, hogy a jópofizós stílust mellőzük. Te sem bírsz engem, én se téged. A hozzászólásaimat a továbbiakban nem kell lájkolni, hiszen - mint mondtad te is - a Twitteren elhordasz mindennek. Talán nem ezekkel a szavakkal, de így van, te is tudod.
Hayley-ről sem kell azért szépet írnod, hogy később nyomkodd a 'tetszik gombot' a negatív kritikáknál. Elég kitartó vagy, azt kell, hogy mondjam. Ha esetleg azért csinálod ezt kb minden cikk alatt, hogy engem idegelj, el kell árulnom, hogy vicces vagy, nem jön össze. biggrin.gif A következő hozzászólásodra - ha lesz - nem vagyok hajlandó reagálni, kíméljük meg egymást. beer.gif
4 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, Beyla, MadHatter, Lillaa98
2013. július 11. 19:42 #132
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Idézet (dijansalihu @ 2013.07.11. 19:38)
Csak annyit kérnék, hogy a jópofizós stílust mellőzük. Te sem bírsz engem, én se téged. A hozzászólásaimat a továbbiakban nem kell lájkolni, hiszen - mint mondtad te is - a Twitteren elhordasz mindennek. Talán nem ezekkel a szavakkal, de így van, te is tudod.
Hayley-ről sem kell azért szépet írnod, hogy később nyomkodd a 'tetszik gombot' a negatív kritikáknál. Elég kitartó vagy, azt kell, hogy mondjam. Ha esetleg azért csinálod ezt kb minden cikk alatt, hogy engem idegelj, el kell árulnom, hogy vicces vagy, nem jön össze. biggrin.gif A következő hozzászólásodra - ha lesz - nem vagyok hajlandó reagálni, kíméljük meg egymást. beer.gif

Ki jópofizott? És ne félj nem fogok jót írni róla. Amúgy meg ne hidd azt, hogy minden rólad forog, hogy azért írom, hogy idegesítselek (tévedés ne essék már!), mert, hogy felvilágosítsalak: nem. pardon.gif Csupán leírom róla a véleményemet mivel ez egy fórum és tudtom szerint itt szabadon leírhatom. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2013. július 11. 19:45 #133
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
van abban igazság amit Hayley mond
2013. július 11. 19:47 #134
- törölt felhasználó -    
Teljesen megértem Hayley-t. Én is utálom ezt a 'kívül minden, belül semmi' generációt. Sokszor kívánom, hogy bárcsak más időben születtem volna, mondjuk egy olyan időbe, ahol nem divat a kacsaszáj, a fájó derék vagy a görcsbe állt láb. Nem attól lesz szexis valaki, mert 30 kiló vakolat van rajta, feldobja a póthajat, kirakja a mellét és/vagy a fenekét...mindezt közösségi oldalakon, fotók formájában is. Ez szerintem inkább visszataszító, mint szexis. Magamból kiindulva: én is rengeteg emberrel szakítottam meg a kapcsolatot, pont ezért. Örülök, hogy már jócskán nem tartozom a tinédzserek közé és nem is vagyok 'tömeggyártmány'.
3 felhasználónak tetszik: dijansalihu, hayley4, Lillaa98
2013. július 11. 19:47 #135
- törölt felhasználó -    
Idézet (HahahaLovatic @ 2013.07.11. 19:25)
Hayley... IGAZAD VAN! 12 évesek itt rakják ki mindenüket, itt fanolnak minden "helyes" "énekest" és nekem is elegem van.. -.-"

szerintem 12 évesen ezen a "fanolós" szinten lenni még nem gáz, de 20 évesen..
2013. július 11. 19:49 #136
- törölt felhasználó -    
Mennyire igaza van.Végre valakit megmondta a tutit.Drága ,édes kis belieberek,aki azt mondja,hogy Hayley szánalmas, akkor Bibörke mi? omg.gif És még aki azt mondja ,hogy Hayley csúnya az nézze meg magát először a tükörben.Bibörke csak egy felkapott sztár,akit a 10-11 éves lányok ISTENÍTENEK a semmiért.Birom ,hogy Jusztinka akármilyen botrány csinál vagy beszól neki egy sztár már azzal jönnek a belieberek,,hogy már rögtön szidják azt a sztár aki beszólt vagy éppen védik hülye érvelésekkel.Ennyit Jusztinkáról!! pardon.gif
És még abban is igaza van,hogy a fiatalok csak a gép mellett ülnek .Nekem van facebookom,de csak a barátnőm miatt használom,hogy tudjak beszélni a barátnőmmel ,aki Győrbe utazik!Nyáron főleg nagyon kevés időt töltök a gép mellett,mert inkább játszok a kutyámmal vagy átmegyek a barátnőmhöz és még nyáron besegítettem a sulinak,hogy készüljünk a Virágkarneválla ,amire nem tudom ,hogy vettem rá magam.Amúgy arra akarok kilyukadni,hogy a telón meg a gépen is van élet. De,ha egy normális 12 évesnek 24 órán keresztül gépezni kell ,akkor én inkább nem leszek normális.
9 felhasználónak tetszik: dijansalihu, hayley4, TizzyHeart, Beyla, Jody, Balázs69, MadHatter, Emily O., Lillaa98
2013. július 11. 20:05 #137
Párizs-89
Párizs-89
visszatérő vendég

Státuszhello
Hozzászólás: 147
Azonosító: 155933
értem én ezt, de Instagramon azt követsz akit akarsz, nem kötelező minden hülyét követni! akikből elege van miért követi? tongue.gif ja és gondolom ő nem rajongokat követ hanem zenésztársakat barátokat stb...nem rajongókat egyszerűmazei embereket! tongue.gif gondolkoz Hayley mielőtt butaságokat pötsögsz be wink.gif
1 felhasználónak tetszik: baisée
2013. július 11. 20:42 #138
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (dijansalihu @ 2013.07.11. 18:18)
Aztán lehet dobálózni olyanokkal is, hogy úgy néz ki, mint egy csöves bohóc. Oké, néha bekattan, DE ez az istenért sem változtat semmin, mert a tehetségből, és abból, hogy jó ember, nem vesz el semmit

Úristen, ki azaz elvetemült állat, aki azt mondja erre a nőre, hogy csúnya?! ohmy.gif Nem azért, de minap nézegettem Hayley-ről képeket, és meg kell mondjam, hogy még női szemmel is bomba egy csaj. Néha nem öltözködik a lehető legelőnyösebben, ez igaz, s aggatott magára olyan ruhadarabokat, amik nem passzoltak össze, mégis túlzás azt mondani rá, hogy ronda. Egyáltalán nem csöves és bohócnak sem mondanám, csupán csak stílusos, ami a mai tinisztárocskákból hiányzik.
14 felhasználónak tetszik: rolllllleee, dijansalihu, TizzyHeart, Jody, hayley4, Pink Carnation, Balázs69, Alison Lerman, MadHatter, antonia12, Emily O., Lucky5, Törpemókus, Lillaa98
2013. július 11. 20:51 #139
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2167
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Idézet (Beyla @ 2013.07.11. 20:42)
Úristen, ki azaz elvetemült állat, aki azt mondja erre a nőre, hogy csúnya?! ohmy.gif Nem azért, de minap nézegettem Hayley-ről képeket, és meg kell mondjam, hogy még női szemmel is bomba egy csaj. Néha nem öltözködik a lehető legelőnyösebben, ez igaz, s aggatott magára olyan ruhadarabokat, amik nem passzoltak össze, mégis túlzás azt mondani rá, hogy ronda. Egyáltalán nem csöves és bohócnak sem mondanám, csupán csak stílusos, ami a mai tinisztárocskákból hiányzik.

Ha furcsán is öltözik, akkor sem pakolja ki a mellét a hátsóját és férfiszemmel szerintem sokkal vonzóbb ez a stílus mint pl az aki olyan miniszoknyát hord, hogy kivillan valami
11 felhasználónak tetszik: dijansalihu, TizzyHeart, Jody, hayley4, Beyla, Alison Lerman, Balázs69, Hayley.5, MadHatter, Emily O., Lillaa98
2013. július 11. 20:56 #140
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.07.11. 20:42)

Ő írta, hogy ronda. biggrin.gif
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok