A színésznő nemrég a divatról, most azonban a sminkről nyilatkozott és megosztotta, hogy nem szereti mindig használni az ilyen termékeket, de annál inkább gyűjtögeti őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emma Watson sminkcuccokat gyűjt
2013. július 12. 12:42
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Már 23 éves? Ilyen öreg? Én nem gyűjtök sminkeket amúgy, az egy idő után még jobban öregíti a bőrt, főleg ha alapozót meg ilyeneket használ. :S De hát ő tudja....
2013. július 12. 12:47
Nagyon szép a képen *-*
Én is majd gyűjteni szeretném a sminkeket,hisze soha nem tudni,hogy épp mikor melyiket szeretném használni,és azért jó ha van .
Én is majd gyűjteni szeretném a sminkeket,hisze soha nem tudni,hogy épp mikor melyiket szeretném használni,és azért jó ha van .
2013. július 12. 12:48
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Emma csodálatos lány, mindig is felnéztem rá. 23 éves, de értelmes felnőtt nőként viselkedik. Példaképnek tökéletes. Nem kellene gondolkoznom, kapásból feltudnék sorolni jópár nevet, viszonylag vele egyidős sztárokat, akik követhetnék példáját. Elég, ha azt mondom, Miley Cyrus, aki csak 3 évvel fiatalabb, de gondolkodásilag és viselkedésileg jóval gyerekesebb, Rihanna, aki csupán pár évvel idősebb, mégis mostanában a botrányaival kerül a címlapokra és nem az okos, fiataloknak ösztönző megnyilvánulásaival.
Imádom Emmát és mindig is imádni fogom, mert ő amellett, hogy született tehetség, reális gondolkodása páratlan a korosztálya között, büszke vagyok rá, hogy az egyetemet is folytatja, egy nagyon okos lány.
Imádom Emmát és mindig is imádni fogom, mert ő amellett, hogy született tehetség, reális gondolkodása páratlan a korosztálya között, büszke vagyok rá, hogy az egyetemet is folytatja, egy nagyon okos lány.
2013. július 12. 12:54
Én is szeretek mindenféle smink cuccokat vásárolni de nem használom őket... Igaza van Emmánek... Imádom
2013. július 12. 12:59
Bettykeh Barócsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 199668 offline |
Legalább Ő jó példát mutat nem úgy mint mások!!!
Én ezért bírom őt, mert hiába sikeres felnőtt nőként viselkedik és fel lehet nézni rá!!
Én ezért bírom őt, mert hiába sikeres felnőtt nőként viselkedik és fel lehet nézni rá!!
2013. július 12. 13:01
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
én még nem is használok sminket, de nem is szeretnék
2013. július 12. 13:02
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline |
teljes mértékben igaza van Emma-nak
2013. július 12. 13:30
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
PinkBarbie: Igen, 23 évesen az ember aztán már marhára öreg.
Egyébként egyetértek vele, neki nincs is szüksége sminkre. Emmát mindig is nagyon szerettem és felnéztem rá, örülök neki hogy nem szállt a fejébe a hírnév. A képen pedig gyönyörű, mint mindig.
Egyébként egyetértek vele, neki nincs is szüksége sminkre. Emmát mindig is nagyon szerettem és felnéztem rá, örülök neki hogy nem szállt a fejébe a hírnév. A képen pedig gyönyörű, mint mindig.
2013. július 12. 14:00
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Teljesen egyetértek Emmával Én is gyűjtöm a sminkcuccokat, rengeteg mindenem van különböző színekben és én is csak keveset használok, általában ragaszkodom a kedvenceimhez: a világos szemhéjpúderhez, a szempillaspirálhoz, a zselés tushoz és a rúzshoz
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.