Leköpött egy DJ-t Justin Bieber
2013. július 19. 18:10
BelieberSzinti6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 206159 offline |
Ti élvezitek amikor szidjátok Justint? Ő is ember, titeket nem zavarna, ha nap mint nap fényképeznének titeket, és csak rólatok beszélnének? Fejezzétek már be az utálkozást.. -.-" Szerintem meg az ő dolga, hogy mit csinál. Én mindig kifogok állni mellette, és most jöhettek és szidhattok engem is. NEM ÉRDEKEL.
2013. július 19. 18:12
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Ez annak a következménye, hogy nem bírják békén hagyni sehol. Egy nyugodt perce sincs, mert mindenféle kis nyomorék g*ci fotózgatni próbálja. Jól tette! Engem nem érdekel, ki mit mond. Ő a mi Bieber-ünk aki mellett mindig kiállunk! Sehol sem hagyják békén szórakozni egy kicsit-.-
2013. július 19. 18:12
Ha téged köpne le, akkor is ezt mondanád? :S
Idézet (BelieberSzinti6 @ 2013.07.19. 18:10)
Ti élvezitek amikor szidjátok Justint? Ő is ember, titeket nem zavarna, ha nap mint nap fényképeznének titeket, és csak rólatok beszélnének? Fejezzétek már be az utálkozást.. -.-" Szerintem meg az ő dolga, hogy mit csinál. Én mindig kifogok állni mellette, és most jöhettek és szidhattok engem is. NEM ÉRDEKEL.
2013. július 19. 18:16
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline |
Amúgy más helyen olvastam hogy a telefonját elkérték a DJ-nek és semmilyen képet nem találtak JB-ről.Ja meg ha nem akarja hogy lefotózzák és újságokba kerüljön ne járjon sztriptíz bárba http://neon.hu/bulvar_rovat/meddig-sullyedhet-meg-justin-bieber-arcon-kopott-egy-dj-t-280690
2013. július 19. 18:17
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline |
panniBelieber
Má nem azé se aki ezt elhiszi az elég hülye...szánalmas h valaki más kárán akar pénzhez jutni...nembeszélve arrol,h a TMZ na ne már itt gyanus... ha meg igaz is jogosan köpte volna le.. wink.gif <3
Te szivatsz! jogosan? ez nevetséges Bement egy sztriptízbárba, ahova amúgy nem mehet még be, de persze, ő a valaki. Leköpött egy DJ-t, lehordta anyját, apját mindennek, mert éppen véletlenül felé tartotta a mobilját. Ez neked jogos? Tanuld meg annak a szónak a jelentését, utána osszad az észt
Má nem azé se aki ezt elhiszi az elég hülye...szánalmas h valaki más kárán akar pénzhez jutni...nembeszélve arrol,h a TMZ na ne már itt gyanus... ha meg igaz is jogosan köpte volna le.. wink.gif <3
Te szivatsz! jogosan? ez nevetséges Bement egy sztriptízbárba, ahova amúgy nem mehet még be, de persze, ő a valaki. Leköpött egy DJ-t, lehordta anyját, apját mindennek, mert éppen véletlenül felé tartotta a mobilját. Ez neked jogos? Tanuld meg annak a szónak a jelentését, utána osszad az észt
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 19. 18:18
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline |
JessxL0L bárki kitalálhat ilyet..majd akkor hiszem el ha Justin nyilatkozik a dologról..vagy valaki a csapatábol..adiig is pusszziii <3
2013. július 19. 18:21
Pedig már azt hittem, hogy vége a botrányoknak... Nem nagyon tudom elhinni róla. Remélem, hogy csak egy rosszindulatú pletyka.
2013. július 19. 18:24
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline |
Persze, ha nem igaz, elnézést kérek. Viszont ha igaz, nem változtatom meg a véleményem. Ez semmilyen szemszögből nem volt jogos. Amúgy meg nem hiszem, hogy Bieber nyilatkozni fog ezzel kapcsolatban, miből gondolod, hogy nem fogja letagadni csak azért, hogy fényezze magát, hogy az olyan rajongói mint te továbbra is istenítsék? Mivan akkor, ha ez a cikk szóról szóra igaz, de ő letagadja?
Szandiiii
2013. július 19. 18:24
Viviii99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 202354 offline |
justin egy nagy szégyen. 1.: mit keres 19 évesen sztriptízbárban... persze ha egy átlagos 19 éves ment volna oda kidobták volna,de ha ez a csicska megy akkor semmit sem csinálnak?
2. mi a szent szarért megy oda ha valaki lehet lekapja (és itt nem csak a DJ-re gondoltam.)
3.azért az túlzás,hogy elhordja a DJ szüleit+még le is köpi.
Nem bírom, és sosem bírtam ezt a csicskát. Nem tudom,ő most menőnek hiszi magát,ha leköp valaki,hogy behúz valakinek, vagy hogy drogozik? SZÁNALOM. csupa nagy betűvel.... -.-
2. mi a szent szarért megy oda ha valaki lehet lekapja (és itt nem csak a DJ-re gondoltam.)
3.azért az túlzás,hogy elhordja a DJ szüleit+még le is köpi.
Nem bírom, és sosem bírtam ezt a csicskát. Nem tudom,ő most menőnek hiszi magát,ha leköp valaki,hogy behúz valakinek, vagy hogy drogozik? SZÁNALOM. csupa nagy betűvel.... -.-
Szandiiii
2013. július 19. 18:28
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline |
Egyetértek Viviii99-vel !! .. Jogos !!
Viviii99
2013. július 19. 18:31
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline |
Ezt azért nem gondoltam volna Justin-ról...Én megkérdeztem volna inkább tőle "Hé haver te mit csinálsz?" És ha elég hihető indok van rá akkor nem csak úgy oda megyek és lecsulázom!
2013. július 19. 18:33
kris aegyoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 203943 offline |
most komolyan, mit izéltek itt? miért kell mindent elhinni? -.- én is ki tudok találni egy ilyen sztorit simán .-.
2013. július 19. 18:38
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Általában nem szoktam hozzászólni JB-es cikkhez, de ez nálam is kiverte a biztosítékot.
Kezdjük ott, hogy olyan helyen tartózkodott ahova be se mehetett volna, gondolom ha nem lenne híres, már az ajtóig sem engedték volna.
Írjátok sokan, hogy ez annak a következménye, hogy nem hagyják békén a fotósok. Nem, ez nem annak a következménye. Az lenne a következménye, ha odament volna és megkérte volna, hogy tartsa tiszeteletben a magánéletét és ne fényképezze, esetleg ha már csinált képet, akkor törölje ki. Ez az egyszerű bunkóság és beképzeltség következménye, ahogy viselkedett.
Akkor ezek szerint, ha valakivel valaki nem úgy bánt ahogy megérdemelte volna (pl. a paparazzik tényleg túlzásba mennek), akkor bárki mással ezt ő is megtehette volna? És ez így megy szépen körbe, míg minden ember szembe köpi egymást? Vagy csak ő lehet ilyen mással? Hát ez nagyon nem így megy. Nekem is vannak kedvenceim, tudom, hogy vannak hibájuk, de nem megyek el azok fölött szó nélkül. A rajongásnak is van határa.
Kezdjük ott, hogy olyan helyen tartózkodott ahova be se mehetett volna, gondolom ha nem lenne híres, már az ajtóig sem engedték volna.
Írjátok sokan, hogy ez annak a következménye, hogy nem hagyják békén a fotósok. Nem, ez nem annak a következménye. Az lenne a következménye, ha odament volna és megkérte volna, hogy tartsa tiszeteletben a magánéletét és ne fényképezze, esetleg ha már csinált képet, akkor törölje ki. Ez az egyszerű bunkóság és beképzeltség következménye, ahogy viselkedett.
Akkor ezek szerint, ha valakivel valaki nem úgy bánt ahogy megérdemelte volna (pl. a paparazzik tényleg túlzásba mennek), akkor bárki mással ezt ő is megtehette volna? És ez így megy szépen körbe, míg minden ember szembe köpi egymást? Vagy csak ő lehet ilyen mással? Hát ez nagyon nem így megy. Nekem is vannak kedvenceim, tudom, hogy vannak hibájuk, de nem megyek el azok fölött szó nélkül. A rajongásnak is van határa.
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.