Leköpött egy DJ-t Justin Bieber
2013. július 19. 20:41
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline |
MINDEN OLDALON MÁSHOGY ÍRJÁK LE.NEM KELL MINDEN F*SZSÁGOT ELHINNI AMIT KITALÁLNAK,VAGYIS ADDIG NEM AMÍG EGY HIHETŐ FORRÁS MEG NEM ERŐSITI,DE A MAI EMBEREK NAGY RÉSZE MÉG GONDOLKODNI SEM TUD MINDENT ELHISZNEK ÉS A KOMMENTELŐK 90%-A ÍGY VAN EZZEL.CSAK EGY KICSIT NÉZNÉTEK UTÁNA ÉS TUDNÁTOK HOGY A DJ ezt csak azért találta ki hogy más kárán meggazdagodjon,hiszen nem keveset ér egy ilyen cikk a TMZ-nek,ha igaz ha nem.De ez nem csak rá vonatkozik hanem az összes emberre aki a showbiznisz-ben tartózkodik.
2013. július 19. 20:51
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Abba nem gondolnak bele a drága belieberek, hogy Justin őket is ugyanúgy szembe köpte volna, ha véletlenül (tegyük fel) ők tartották volna felé a telefonjukat? Tett volna rá magasról, hogy ti mennyire szeretitek. Akkor is jogos lenne, igaz? Még a köpetet is elraknátok emlékbe
Egyébként pedig nem ez az első botrányos megnyilvánulása, azt pedig senki sem állíthatja, hogy Bieber valójában otthon ül egész nap, és My Little Pony-t néz, miközben mindenki csak ártani akar neki, és valótlan sztorikat talál ki róla... ugyan már.
Egyébként pedig nem ez az első botrányos megnyilvánulása, azt pedig senki sem állíthatja, hogy Bieber valójában otthon ül egész nap, és My Little Pony-t néz, miközben mindenki csak ártani akar neki, és valótlan sztorikat talál ki róla... ugyan már.
2013. július 19. 20:55
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Jajj persze, mindenki szegény bíbőrkén akar meggazdagodni, hagyjuk már. A fanok meg csak vakon védik. Ő akart sztár lenni, akkor viselje ami vele jár meg viselkedjen is, de csak úgy tud mint egy putris ci..ny. Már elnézést.
2013. július 19. 21:21
Sunwell,igazad van.
lehet,hogy ezt a belieberekkel is megtette volna -.-" x
lehet,hogy ezt a belieberekkel is megtette volna -.-" x
2013. július 19. 21:59
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
fúúú de egy bunkó faragatlan tuskó gyerek ez, sosem volt szimpatikus, de kezd egyre jobban ellenszenvessé válni, sőt 2010-ben is ellenszenved volt amikor még nem voltak ilyen botrányai.
2013. július 19. 22:04
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Ez hülye. nem emlékszem, hogy eddig hozzászóltam volna nagyon a Bieber cikkekhez, de ez már tényleg botrány. hogy veszi a bátorságot ahhoz, hogy valakinek a szüleit gyalázza? o.O
2013. július 19. 22:21
Timcsikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 195084 offline |
Olyan büszke vagyok rád Justin <3 IMÁDLAK <3 *0* te kis perverz sztriptíz bár? <3 kisbolond <3 IMÁDLAK <3 és jóltetted amit tettél <3 *0* <3 neked mindíg igazad van:) <3 *0*
2013. július 19. 22:27
Idézet (Timcsike @ 2013.07.19. 22:23)
azta *0* <3 olyan mázlista *0* <3 leköpte *0* <3 ha engem leköpne hálás lennék neki h nekeadta a nyálát *0* <3
Najo jogosan fogom fejbeloni magam..ohgodwhy
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2013. július 19. 22:28
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline |
Timcsike szerintem te egyáltalán nem fogtad fel ,hogy menynire szánalmas Justin ..:/ kicsit elvesztette mostanába a fejét .. pedig keztem megszeretni ..:s de egyre szánamasabban viselkedik elvitte a hírnév az eszét..és még Austinról írják hogy olyan mint Justin egy nagy szart...
2013. július 19. 22:47
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline |
Jobbat ne is várjunk "Bibörkétől" -.-"
2013. július 19. 22:47
Én szinte soha nem szólok hozzá az ilyen jellegű "témákhoz", de most az egyszer kivételt teszek. Ez a kislány már nagyon régen eltűnt volna a süllyesztő legmélyebb bugyraiba, ha nem róla beszélnének az ilyen oldalak mint pl ez. Hányingergerjesztő kinézetű, manipuláló, botrányhős ripacs, a popzene szégyene. Teljesen mindegy ennek a kis csírának, hogy szeretik-e vagy utálják , csak az a lényeg hogy mindenki róla beszéljen semmi más. Ha nem ő lenne a téma minden ilyen oldalon, vagyis a többség lesajnálná, akkor el is tűnne a fenébe. Tudom, hogy most én is beszéltem erről a kis szarjancsiról, de csak azért hogy ezt elmondjam (ha valaki esetleg nem még tudná)
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.