Dalpremier: One Direction — Best Song Ever
2013. július 20. 11:51
Eszti Tomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 206586 offline |
nagyon jóó lett imádom ezt a számot:D <3
2013. július 20. 11:55
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
Belehallgattam... Nagyon rosszul tettem... Ha ez nekik a keményebb dal akkor nem is tudom mit mondjak! Slipknot-nak meg ehhez totál semmi köze :S
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 20. 11:56
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline |
Wááááááááá már nagyon várom a klippet és a dal is nagyon király :* IIIIIMMMKMMÁÁÁÁÁÁDDDOOOOOMMMM !!!!!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2013. július 20. 12:02
Cica Cicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 182572 offline |
Talán a refrénje a jó. Nem a legjobb.
2013. július 20. 12:05
Idézet (vida.veronika @ 2013.07.20. 11:55)
Belehallgattam... Nagyon rosszul tettem... Ha ez nekik a keményebb dal akkor nem is tudom mit mondjak! Slipknot-nak meg ehhez totál semmi köze :S
Nehogy ebből a végén egy Harryke & Corey duett legyen.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 20. 12:25
Idézet (Szandii @ 2013.07.20. 11:26)
Ágika21
Isten őrizz, hogy beírjam a YouTube-ba.
Leírtam a véleményem, nem kell vele foglalkozni. Ennyi.
Isten őrizz, hogy beírjam a YouTube-ba.
Leírtam a véleményem, nem kell vele foglalkozni. Ennyi.
Nem bántásból, csak egy kérdésem van, mert valami nekem itt nem világos.
Azt írtad tök ugyanolyanok, de közben nem vagy hajlandó meghallgatni, mikor megcáfolják. Akkor honnan tudod, hogy ugyanolyanok?
2013. július 20. 12:37
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Ágika21
Neked lehet, hogy hülye, de nekem nem.
Ha nem tudod elfogadni, akkor sajnálom.
Nem ismerem az összes dalukat, de nem is akarom. Én tudom, hogy mit írok. És nem akarok veszekedni veled, mert nincs semmi értelme.
Neked lehet, hogy hülye, de nekem nem.
Ha nem tudod elfogadni, akkor sajnálom.
Nem ismerem az összes dalukat, de nem is akarom. Én tudom, hogy mit írok. És nem akarok veszekedni veled, mert nincs semmi értelme.
2013. július 20. 12:47
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
sweetsophiee
Hallottam már őket tévében, rádióban. Meghallgattam mert kíváncsi voltam, hogy milyen zenéi vannak nekik.
Kb. négy-öt számot hallottam tőlük, és tök egyformák.
Hallottam már őket tévében, rádióban. Meghallgattam mert kíváncsi voltam, hogy milyen zenéi vannak nekik.
Kb. négy-öt számot hallottam tőlük, és tök egyformák.
2013. július 20. 13:09
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline |
Szerintem nagyon jó szám lett úgy ahogy a többi is! Várom a klipet!
2013. július 20. 13:39
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline |
Emberek legalább ha elolvastok egy cikket,értelmezzétek.Nem azt mondta hogy olyan mint a slipknot,épp azt mondta itt az emberke hogy semmi köze hozzá!!!Omg
2013. július 20. 14:27
Nincs megfelelő szó rá hogy kifejezem a véleményem.Csodás,tökéletes,nagyon jóóó IMÁDOOM <3
2013. július 20. 14:48
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Ne már directionerek, ne húzzátok fel magatokat a negatív véleményeken, mindenkinek joga van ide írni.
Személy szerint én jobbra számítottam, nem gondolom, hogy ez a legütősebb daluk, volt már ennél szerethetőbb is pl. What Makes Me Beautiful, One Thing, Gotta Be You, Live While We're Young, Little Things, Rock Me....
Bízom benne, hogy az albumon nem csak ilyen dalok lesznek, mert én tényleg szeretem őket.
Személy szerint én jobbra számítottam, nem gondolom, hogy ez a legütősebb daluk, volt már ennél szerethetőbb is pl. What Makes Me Beautiful, One Thing, Gotta Be You, Live While We're Young, Little Things, Rock Me....
Bízom benne, hogy az albumon nem csak ilyen dalok lesznek, mert én tényleg szeretem őket.
2013. július 20. 14:55
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline |
Ezt nem hiszem el. Ha nem olvasod el a cikket rendesen akkor inkább ne is írjál kommentet. Csak saját magadat égeted le ezzel. Nos, azoknak akik kimaradtak az iskolából amikor még alsó osztályban a szövegértést tanulták:
,,Egy kicsit különbözik az eddigiektől, ez egy kicsit... kicsit erősebb. Nem úgy értem, mint a Slipknot vagy valami. Úgy értem... a dob erősebb, a gitár erősebb."
Szóval, Harry azt nyilatkozta, hogy "NEM ÚGY ÉRTEM, MINT A SLIPKNOT".
Ha már annyira kritizálni szeretnéd őket, vagy a dalt, akkor talán olvasd el figyelmesen a szöveget, mert, ha elolvastad volna, nem írnál olyat, hogy a Slipknot-nak ehhez semmi köze. MONDTA EZT VALAKI?
,,Egy kicsit különbözik az eddigiektől, ez egy kicsit... kicsit erősebb. Nem úgy értem, mint a Slipknot vagy valami. Úgy értem... a dob erősebb, a gitár erősebb."
Szóval, Harry azt nyilatkozta, hogy "NEM ÚGY ÉRTEM, MINT A SLIPKNOT".
Ha már annyira kritizálni szeretnéd őket, vagy a dalt, akkor talán olvasd el figyelmesen a szöveget, mert, ha elolvastad volna, nem írnál olyat, hogy a Slipknot-nak ehhez semmi köze. MONDTA EZT VALAKI?
2013. július 20. 15:33
xoxoLillaxoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 206456 offline |
Hát nem tudom...Többre számítottam tőlük...főleg, hogy ilyen nagy felhajtás volt emiatt a szám miatt...voltak sokkal jobb számaik is az elején és ahogy telik az idő egyre kevésbé rajongok értük...Amúgy nem rossz szám csak meg kell szokni
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.