Dalpremier: One Direction — Best Song Ever
2013. július 19. 20:16
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Zayn magas hangjai *_____________* KING!!! Amúgy van ennél jobb számuk is a Take Me Home-on, nem tudom, miért nem onnan adnak ki új kislemezeket.
2013. július 19. 20:18
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Nekem nem tetszik... :c
2013. július 19. 20:20
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Mikor eloszor hallottam mar akkor teljesen oda voltam ertem meg emlkeszem meg regebben lehetett hallani egy kis reszt belole es mar akkor tudtam ez utni fog imadom
Amit sajnalom hogy Lou,Niall alig enekel es Liamnak csak a szoloban enekel. Ami tetszik benne nagyon az Lou bolondos hangjai meg Zayn high notejai
Szerintem Harry egyik reszet oda adhattak volna masnak is.. na mind1 szerintem nagyon jo kis nyari dal es happy ! Plusz nagyon orulok neki hogy igazi hangszerek vannak benne es Josh dobja nagyon ott van
<3333
Nagyon varom a klippet
Amit sajnalom hogy Lou,Niall alig enekel es Liamnak csak a szoloban enekel. Ami tetszik benne nagyon az Lou bolondos hangjai meg Zayn high notejai
Szerintem Harry egyik reszet oda adhattak volna masnak is.. na mind1 szerintem nagyon jo kis nyari dal es happy ! Plusz nagyon orulok neki hogy igazi hangszerek vannak benne es Josh dobja nagyon ott van
<3333
Nagyon varom a klippet
2013. július 19. 20:20
Nagyon tetszik és a klip is biztos nagyon jó lesz!!
2013. július 19. 20:22
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
GeesungChoi:
Vicces, hogy ezzel a számmal válaszolsz, mivel a Beerseewalk (ugyanúgy mint az összes többi magyar rap szutyok) semmit sem ér. A magyar hip-hop egy műanyag tragédia, csak az amcsi gettó rappereket tudják majmolni, minden második számuk ugyanolyan és ugyanarról a lerágott csont témáról szól, amiből már mindenkinek elege van (hogy "jaj de nehéz az utcán, meg jaj de kemény vagyok, amiért túlélem, meg szidjuk a gazdagokat, mert mi vagyunk a jó emberek, mert mi az utcán nőttünk fek"). Valami újat, légyszi... =)
Vicces, hogy ezzel a számmal válaszolsz, mivel a Beerseewalk (ugyanúgy mint az összes többi magyar rap szutyok) semmit sem ér. A magyar hip-hop egy műanyag tragédia, csak az amcsi gettó rappereket tudják majmolni, minden második számuk ugyanolyan és ugyanarról a lerágott csont témáról szól, amiből már mindenkinek elege van (hogy "jaj de nehéz az utcán, meg jaj de kemény vagyok, amiért túlélem, meg szidjuk a gazdagokat, mert mi vagyunk a jó emberek, mert mi az utcán nőttünk fek"). Valami újat, légyszi... =)
Ez elmenne a Nightwish Ghost Love Score-jának, a Guns Coma-janak, a Within Temptation Jilian-jének, de még a Zeppelin Immigrant Song-jának is... a hallgatása komoly fizikai fájdalmat okozott, semmi érzelem, gigantikus gitárszólók, visító dallamok, sötét átvezetések, könnyed riffek... elszoktam én ettől a világtól. Unalmas, monoton, tucat. Ezt szépen megcsináltátok újra, kedves One Direction!
Primadonna11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 186925 offline |
Nekem nem igazán jön be...
2013. július 19. 20:25
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Egy lapon említette a nevük a Slipknottal. Nyugodt vagyok. Pfu. Véleményem szerint nincs különbség az eddigi számaik és e között. Abban viszont egyeznek, hogy mind gyenge. Erősebb gitár és dob, na ne nevettessenek. Aztán még átcsapnak nekünk metál bandába. Az is milyen érdekes, hogy nekik mindig 'kiszivárog' vlmi.
2013. július 19. 20:25
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Ja es a 2. hozzaszolaom az hogy sokan felre ertik a cimet meg h egoista stb...csak ugy mondom hogy ertsd meg a szamot ok nem azt eneklik EZ a dal a legjobb meg minden...hanem hogy 'mi a legjobb dalra tancoltunk egesz este' -.- nem igaz hogy valaki nem birja oket es meg se akarja erteni mirol szol es egybol leugatja oket...
2013. július 19. 20:26
esztikeee12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 2 Azonosító: 203689 offline |
Nekem nagyon tetszik a dal!
2013. július 19. 20:31
ildi717új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.19. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 44001 offline |
srácok, ki az aki megmondja melyik jó szám vagy melyik rossz? ez teljesen szubjektív, kinek mi tetszik...persze véleményt lehet nyilvánítani, ez pedig az én véleményem.
2013. július 19. 20:31
Én most hallgattam meg ,mert igazi directioner vagyok! ezért csak most hallgattam meg, és sztem k*rva jó! <3
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.