Dalpremier: One Direction — Best Song Ever
2013. július 19. 20:45
én sem néztem még meg,ahogy az igazi Directionerek.:3 és imádom *__* Zayn a vége felé x
2013. július 19. 20:45
Ez a legszuperebb!!! A videoklip pedig messze a legjobb lesz! A The Wanted tátott szájjal nézheti majd :S Alig várom!
2013. július 19. 20:47
fruzsitapodiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 203587 offline |
hát ez szerintem se a legjobb... van jobb számuk is.
2013. július 19. 20:48
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
baromi jó lett a szám ,és még a klipp nem jelent meg már nagyon várom , tuti az is szupeeer lesz
2013. július 19. 20:56
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline |
Directioner "létemre" egyetértek az előttem szólókkal. Nem a legjobb. Nem, egy szóval sem mondom, hogy rossz - de tudnának jobbat csinálni. Nem hinném, hogy képtelenek lennének többet produkálni ennél.
2013. július 19. 21:06
Szerintem tök jó szám, nekem tetszik. Várom a klipet!
2013. július 19. 21:09
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Mikor megláttam a címet, mondom ez igen. Aztán amikor a refrént hallgattam rájöttem, hogy nem egózni próbáltak, de a címből ez jön le. Amúgy, ha nem is az én stílusom az egész 1D, nem olyan rossz ez. Jobb, mint a What Makes You Beautiful vagy a Kiss you (bocsánat, ezt a kettőt ismerem csak xD)
2013. július 19. 21:11
Azt, hogy olyan lesz, mint a Slipknot, nem tudom ki feltételezte - szerintem senki, mert azért elég erős műfajbeli eltérések vannak jelen - így nem értem, miért kellett ezt külön elmondani.
Aztán.
Ez már megint egy rossz dal... Eleve nem kedvelem a One Directiont, kíváncsiságból viszont meghallgattam néhány számukat, és mind olyan ingerszegény-ötletszegény... Ahogy előttem is írták, amit a 1D csinál, már lerágott csont, semmi újdonság. Ez az új szám is faék egyszerű dallamokból áll, ráadásul némileg monoton - bár megeshet, hogy ez csak én érzem. A szövege is... gyakorlatilag ugyanaz, mint bármely előző dalszövegük.
Emberileg biztos rendesek a fiúk, vagy legalábbis nem tűnnek vadállatoknak, viszont amit zenélés címszó alatt művelnek, az egyszerű marketing, semmi több.
Aztán.
Ez már megint egy rossz dal... Eleve nem kedvelem a One Directiont, kíváncsiságból viszont meghallgattam néhány számukat, és mind olyan ingerszegény-ötletszegény... Ahogy előttem is írták, amit a 1D csinál, már lerágott csont, semmi újdonság. Ez az új szám is faék egyszerű dallamokból áll, ráadásul némileg monoton - bár megeshet, hogy ez csak én érzem. A szövege is... gyakorlatilag ugyanaz, mint bármely előző dalszövegük.
Emberileg biztos rendesek a fiúk, vagy legalábbis nem tűnnek vadállatoknak, viszont amit zenélés címszó alatt művelnek, az egyszerű marketing, semmi több.
2013. július 19. 21:17
Ahogy most meghallgattam ezt a számot,azt mondom nem rossz ez,de tudnának ők jobbat is csinálni!
De akár fogadni is mernék rá,hogy a klipje ennél is jobb lesz,vagy akár a klippel lesz a legeslegjobb!-Vagy akinek egészen eddig nem tetszett akkor annak a klippel együtt nagyon megfog- Azért én azt mondom,hogy volt már ennél 1000x jobb is ..
De akár fogadni is mernék rá,hogy a klipje ennél is jobb lesz,vagy akár a klippel lesz a legeslegjobb!-Vagy akinek egészen eddig nem tetszett akkor annak a klippel együtt nagyon megfog- Azért én azt mondom,hogy volt már ennél 1000x jobb is ..
2013. július 19. 21:19
MooMoo igen csak te érzed így! -.-""
Nekem tetszik és KÉSZ! Tudjátok utálkozók itt starityn nektek, hogy esne, higy a ti kedvenceiteket ......-nánk le?????? Szerintem kicsit bunkóság ez tőletek!
Nekem tetszik és KÉSZ! Tudjátok utálkozók itt starityn nektek, hogy esne, higy a ti kedvenceiteket ......-nánk le?????? Szerintem kicsit bunkóság ez tőletek!
2013. július 19. 21:21
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Szerintem mindenkinek más jön be!! a directionerek sem szólják le a Slipknot-ot .. és nem is kell!! de valakinek ez tetszik!!és hiába sorolgatjátok a hibákat ,akik rajongók és tetszik nekik.. azoknak ezután is tetszeni fog... Személy szerint nekem tetszik!!!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.