szandii:
azt írtad minden számuk úgyan olyan. Akkor ha már akkora a szád , illetve mindenki ezzel jön ,hogy a saját vélemény ,de ezt inkább kritikának hívják és olyan emberek kritizálnak akik semmit nem mutattak fel. De amikor azt mondják ,hogy fel van javítva a hangjuk és ugyan így felkapom a vízet mert még tuti nem írták be Youtube ,hogy one direction live... Csak annyit szeretem volna ,hogy ha azt írod ,hogy az összes számuk úgyan olyan akkor először írd be youtube-ra ,hogy Little Things vagy They don't know about us ,mert kicsit sem hasonlít a Best Song Ever-re. Ha meg nem írod be a te bajod. És még annyit ha nem ismered a számaikat akkor ne osztogasd a véleményed úgy ,hogy azt se tudod mi írsz!
Dalpremier: One Direction — Best Song Ever
2013. július 19. 21:50
Gina. írta: Talán folyton folyvást reménykedem hogy talán jobb lesz ... de nem . Nem is értem a rajongók hogy tudják 100szor végighallgatni a lemezüket , ugyanis én is meghallgattam egyszer (oh mamám) Az egész lemez olyan mintha egy dalból állna. Semmi újat nem tudnak felmutatni . Pár év, és már senki sem fog róluk beszélni , mert így maradandót alkotni nem tudnak wink.gif
Én sem fogok már veled veszekedni! De igen is szidtad őket, de már üziben neked megírtam mindne mást!
Én sem fogok már veled veszekedni! De igen is szidtad őket, de már üziben neked megírtam mindne mást!
2013. július 19. 21:54
Idézet (Lizzanna @ 2013.07.19. 21:19)
MooMoo igen csak te érzed így! -.-""
Nekem tetszik és KÉSZ! Tudjátok utálkozók itt starityn nektek, hogy esne, higy a ti kedvenceiteket ..-nánk le?? Szerintem kicsit bunkóság ez tőletek!
Nekem tetszik és KÉSZ! Tudjátok utálkozók itt starityn nektek, hogy esne, higy a ti kedvenceiteket ..-nánk le?? Szerintem kicsit bunkóság ez tőletek!
Könyörgöm, az miért utálkozó, akinek egyszerűen nem tetszik a dal? Miért?? Nem utálom őket, semmilyen érzelmet nem érzek irántuk, egyszerűen nem szeretem őket, és ezt ki is fejeztem. Elegem van abból, hogy egyeseknek folyton azt kell magyarázni, hogy mi az a negatív kritika, mert maguktól nem érik fel ésszel, hogy mindenki ízlése más, ezáltal vannak olyanok is, akiknek ez isten ments, nem tetszik... de ezt sem lehet már rég kifejezni, mert rád aggatnak mindenféle utálkozó meg franc tudja milyen jelzőt.
2013. július 19. 21:56
Fura, de nekem mindig pont azok jönnek be, amik szinte senkinek, úgyhogy olvasva a kommenteket, sejtettem, hogy nekem ez rohadtul be fog jönni, és nem is tévedtem. ez tipikusan olyan szám, aminél nincs arany középút, a legtöbb embernek vagy állatira bejön, vagy nagyon nem tetszik.
nekem ez most nagyon bejön.
és egyébként a félreértések elkerülése végett, a címet ne értsétek félre, nem magukra gondolnak, hanem - ahogy már előttem is írták - egy csajról énekelnek és hogy a legjobb dalra táncolnak vele.
valaki azt is írta, hogy hol marad az érzelem... nos, nem tudom mit vártok, azt mondjátok, hogy minden számuk ugyanaz, de közben magatoknak mondotok ellent. nem lehet minden számuk lassú, érzelmes, szerintem ez pont egy bulis számnak szánták, és nálam elérték a hatást.
egyébként sem értem mit veszekedtek ezen az egészen, mindenkinek más ízlése van, ha ugyanolyanok lennénk az lenne a baj, örüljünk, hogy nem vagyunk ugyan olyanok, ezen ne veszekedjetek már (:
hozzátenném, hogy ez is csak egy vélemény, az oltásokat nem érem, köszi, ez az oldal nem arra van (:
nekem ez most nagyon bejön.
és egyébként a félreértések elkerülése végett, a címet ne értsétek félre, nem magukra gondolnak, hanem - ahogy már előttem is írták - egy csajról énekelnek és hogy a legjobb dalra táncolnak vele.
valaki azt is írta, hogy hol marad az érzelem... nos, nem tudom mit vártok, azt mondjátok, hogy minden számuk ugyanaz, de közben magatoknak mondotok ellent. nem lehet minden számuk lassú, érzelmes, szerintem ez pont egy bulis számnak szánták, és nálam elérték a hatást.
egyébként sem értem mit veszekedtek ezen az egészen, mindenkinek más ízlése van, ha ugyanolyanok lennénk az lenne a baj, örüljünk, hogy nem vagyunk ugyan olyanok, ezen ne veszekedjetek már (:
hozzátenném, hogy ez is csak egy vélemény, az oltásokat nem érem, köszi, ez az oldal nem arra van (:
2 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
Elody
2013. július 19. 21:59
ZitaTwillight honnan veszed, hogy rád értettem?? Nem a te NEGATÍV KRITIKÁDRA ÉRTETTEM! OKé? Bocsi ha megbántottalak, de nem mondtam, hogy ZitaTwillight utálkozó vagy :DDDD
2013. július 19. 22:14
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline |
egyszóval kicsit rockos lett ...
2013. július 19. 22:15
Az instrumentál verzió tök jó, bár nagyon megerőltető kizárni az agyamból az "ének"hangokat, azok valahogy elrontják a dallamot.
Bár egy kissé, mintha hajazna Tho Who Whon't Get Fooled Again számára.
Bár egy kissé, mintha hajazna Tho Who Whon't Get Fooled Again számára.
2013. július 19. 22:26
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
"A dob és a gitár erősebb" ééééédes jó Istenem, ha ezek ismernék a rockzenét, nem tartanánk itt. Ezt a valamit a rockoz hasonlítani sértő, de komolyan.
Nem mondok újat, ha azt mondom, kegyetlen, mint a többi számuk is.
Nem mondok újat, ha azt mondom, kegyetlen, mint a többi számuk is.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 19. 22:30
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Idézet (sweetsophiee @ 2013.07.19. 21:56)
Szívemből szóltál!
Egyébként nekem nem lett a kedvencem a dal, de directionerként nem tudom nem szeretni. Remélem a klip nem fog kiszivárogni, mint a dal...
2013. július 19. 22:37
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Az feltűnt bárkinek is,hogy heri nem tud beszélni? Egy óvodás értelmesebb és összefüggőbb mondatokat képez,mint ez a nyálgép.Még egy ok arra,hogy ott hagyja a zeneipart, és visszacsücsüljön az iskolapadba.
Mellesleg,ez a szám is ugyanolyan,mint a többi,a szöveg,a tartalom,a zenei alap,minden.Unalmas,tucat,és hallgathatatlan.
Komolyan,röhöghetnékem van a direktciónerek kommentjeitől. Nem bírják felfogni,hogy nem imádhatja mindenki az agyonistenített kedvencüket,hiszen akad elvétve pár zenei ízléssel megáldott ember is.Ha valaki mer egy rossz szót is írni az egydimenzióról,akkor ők már támadnak,eldarálják a " te csak féltékeny vagy rájuk majd akkor szólj ha letettél annyi mindent az asztalra mint ők" dumát,és azt hiszik,ezzel valami mélységesen bölcset írtak.
Nem tudom,miért erőlködnek ezzel a zenélésnek nem nevezhető valamivel, mert a napnál is világosabb, hogy nem megy nekik. Annyire irritáló, hogy folyamatosan a pofánkba vannak lökve, és nem bírják elfogadni, hogy nem kérünk belőlük.
Mellesleg,ez a szám is ugyanolyan,mint a többi,a szöveg,a tartalom,a zenei alap,minden.Unalmas,tucat,és hallgathatatlan.
Komolyan,röhöghetnékem van a direktciónerek kommentjeitől. Nem bírják felfogni,hogy nem imádhatja mindenki az agyonistenített kedvencüket,hiszen akad elvétve pár zenei ízléssel megáldott ember is.Ha valaki mer egy rossz szót is írni az egydimenzióról,akkor ők már támadnak,eldarálják a " te csak féltékeny vagy rájuk majd akkor szólj ha letettél annyi mindent az asztalra mint ők" dumát,és azt hiszik,ezzel valami mélységesen bölcset írtak.
Nem tudom,miért erőlködnek ezzel a zenélésnek nem nevezhető valamivel, mert a napnál is világosabb, hogy nem megy nekik. Annyire irritáló, hogy folyamatosan a pofánkba vannak lökve, és nem bírják elfogadni, hogy nem kérünk belőlük.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 19. 22:52
kanyoszabrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 161 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline |
áááhw nagyon jó dal
de már a klipet is várom )
de már a klipet is várom )
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.