Dalpremier: One Direction — Best Song Ever
2013. július 20. 09:27
Először is, a BBC Radio 1 -n egy csomó jó szám megy. Másodszor is, szerintem jó lett Harmadszor is, klassz, hogy németet tanulok, mert semmit nem értek az angolból a köszönéseken és a neveken kívül. :'D
2013. július 20. 09:44
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
nekem nagyon tetszik
2013. július 20. 10:15
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline |
Első hallásra szerelem volt! *.* Ez a kedvencem tőlük. Nagyon szeretem:3
#BSE
#BSE
2013. július 20. 10:30
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Közhely, de igaz! Ha nem lúdbőrözöl egy dal közben, akkor nem tudod milyen a jó zene. Lehet hogy Én vagyok túl érzékeny a fülemre, de számomra akkor jó egy dal, ha érzelmeket vált ki Belőlem. Szavakkal nem tudom megfogalmazni mit érzek ha meghallom a Nightwish - Ghost Love Score-ját, vagy pl. a Guns N' Roses - Estrange-ét, vagy ugyanettől az együttestől a November Rain-t (Ó, istenem az a szóló... mindenidők legjobbja...), vagy a Sweet Child O' Mine-t. A szívem összeszorul, a karjaimon pedig égnek meredeznek a szőrszálak, és akaratlanul is könnyezek... Én ezt ennél a dalnál nem éreztem...
2013. július 20. 10:32
Igazán én sem értem, hogy miért van megint "vita" a directionerek és a nem directionerek között...Én úgy gondolom,ha valamit nem szeretek esetleg irritál és meglátok egy cikket róla akkor rá se rántok és megyek tovább. Azt meg pláne nem teszem meg, hogy olyan kommenteket írok amik a rajongóknak szinte 100%, hogy nem tetszik ezzel megadni azt a lehetőséget, hogy kitörjenek akár egy vulkán Persze, ez csak az én véleményem és én így látom reálisnak a dolgokat, hiszen csak igazi rajongók és megvédik a kedvencüket...
2013. július 20. 10:37
Ja és igen valamit kifelejtettem ; Ha még jól tudok olvasni Harry NEM azt mondta, hogy ez egy tipikus ROCK szám lett, hanem, hogy erősebb a dob és a gitár
( és szerintem ez nem arra utal, hogy ez egy rock szám lenne .... )
( és szerintem ez nem arra utal, hogy ez egy rock szám lenne .... )
2013. július 20. 10:43
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
We danced all night to the worst song ever. Hát ez messze van a Slipknottól...
2013. július 20. 10:52
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Én inkább a világ legborzalmasabb dalának nevezném el.
Amúgy szerintem nyugodtan le állhatnának a directionerek, mert azzal nem mennek semmire, hogy vitába keverednek. Ha valakinek nem tetszik fogadjátok el. Nem lehet megszerettetni mindenkivel ezt a ,,tehetségesnek" hitt bandát. Bár azt megjegyezném ,hogyha 40-es évekbeli férfiak énekelnék el ezt a számot mindenki máshogy állna az egészhez hozzá.
Amúgy szerintem nyugodtan le állhatnának a directionerek, mert azzal nem mennek semmire, hogy vitába keverednek. Ha valakinek nem tetszik fogadjátok el. Nem lehet megszerettetni mindenkivel ezt a ,,tehetségesnek" hitt bandát. Bár azt megjegyezném ,hogyha 40-es évekbeli férfiak énekelnék el ezt a számot mindenki máshogy állna az egészhez hozzá.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 20. 10:56
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Pöttömke írta:
Közhely, de igaz! Ha nem lúdbőrözöl egy dal közben, akkor nem tudod milyen a jó zene. Lehet hogy Én vagyok túl érzékeny a fülemre, de számomra akkor jó egy dal, ha érzelmeket vált ki Belőlem. Szavakkal nem tudom megfogalmazni mit érzek ha meghallom a Nightwish - Ghost Love Score-ját, vagy pl. a Guns N' Roses - Estrange-ét, vagy ugyanettől az együttestől a November Rain-t (Ó, istenem az a szóló... mindenidők legjobbja...), vagy a Sweet Child O' Mine-t. A szívem összeszorul, a karjaimon pedig égnek meredeznek a szőrszálak, és akaratlanul is könnyezek... Én ezt ennél a dalnál nem éreztem...
Szerintem amire Te gondolsz, az a zenei ízlés, ami (akár az ételeknél vagy a ruháknál) mindenkinél különböző. Lehet, hogy azt az érzést amit Te a November Rain-ál érzel, más ember ennél a számnál... Ezzel Mindenki így van!
Szerintem amire Te gondolsz, az a zenei ízlés, ami (akár az ételeknél vagy a ruháknál) mindenkinél különböző. Lehet, hogy azt az érzést amit Te a November Rain-ál érzel, más ember ennél a számnál... Ezzel Mindenki így van!
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. július 20. 11:23
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
Nórixx igazad van
2013. július 20. 11:23
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
nekem nagyon tetszik, és várom a klippet is
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.