Zayn Malik megmentette Harry életét — videó
2013. július 21. 20:10
BeckytheLarryshipperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 206781 offline |
RoxanaaŁ, fájna ha egy kicsit befognád? És megtartanád a véleményedet magadnak.. mert tudod.. senki sem kiváncsi rá..
2013. július 21. 20:20
Azért volt törölköző a fején mert meg volt rendezve! Felőlem most jöhetnek a "nem ismered csinálnak ilyen hülyeségeket" kommentek nem érdekel meg volt játszva! Látszik a videón, hogy Harry direkt megy a tűzhöz! Ennyire vakok vagytok?? Szégyen, hogy Amerikába is szeretik őket!
2013. július 21. 20:22
Azt azért nem kívánom, hogy égett volna el meg hogy halt volna meg, mert ennyire én se vagyok szívtelen.(dehogynem)
2013. július 21. 20:24
A tűznél meg is állt és várta, hogy Zayn odamenjen ha jobban megnézed látszik is.
2013. július 21. 20:51
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Pff...de ez a gyerek komolyan ilyen ostoba?! Minek sétál a lángok felé? Ó, hogy égett volna el! XD
2013. július 21. 20:52
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
Szerintem a videó lett kissé félreértelmezve, ami alapján írták a cikket, mert ebből nem igazán jön le az, hogy Harry életveszélyben lett volna.Nem is volt annyira a tűz közelében, és biztos érezte a tüzet. Nem mondom azty, hogy meg lenne játsza a videó, inkább félre lett értelmezve szerintem, vagy valaki ezt nagyon felfújta és elterjesztette ebben a formában. Kétlem, hogy feltűnési vágyból csinálták volna.
2013. július 21. 21:52
pinkgeniusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 204105 offline |
Heni18 pontosan.
angel000girl , puszillak édesem. akármennyire is utálsz valakit, de az, hogy a halálát kívánod, parasztság. már bocs
angel000girl , puszillak édesem. akármennyire is utálsz valakit, de az, hogy a halálát kívánod, parasztság. már bocs
2013. július 21. 21:55
A többi gyerek meg mentv csak a színpadon és látták is, hogy van valami de akkor is Zayn kellet, mert ő volt "beosztva" erre a "feladatra".
2013. július 21. 23:08
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Szokásommal ellentétben most senkit sem fogok támadni,se rágalmazni. De azért valljuk be őszintén:nem is volt annyira a tűz közelében. Még azelőtt megfordult,hogy Zayn elért volna hozzá.Szerintem ez jól látszik a videóba. Nem tudom ki találta ki ezt az egész ,,megmentette az életét,OMG!! " dolgot,de szerintem túl lett dramatizálva. Nem volt itt senki életveszélyben,vagyis szerintem nem. Azt nem mondom,hogy meg lett rendezve,mert ezt nem tudhatom biztosan,de szerintem tuti,hogy szó se volt életveszélyről. Oké,hogy a Zayn gyerek megijedt meg minden,de akkor se akkora nagy ügy,mint amekkorát csináltok belőle. És ha mégis lángok közelében volt a srác,és majdnem elégett,akkor is szerintem természetes,hogy segített a barátján,amiért tisztelném is,ha valóban életet mentett,mert azért ezt se mindenki tenné meg.
2013. július 22. 00:19
Clara Xxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 206802 offline |
sziasztok. na leirnám a véleményem. milyen hülyeség az hogy megvan rendezve?:"D gyermekeim, mi értelme lenne annak hogyha megrendeznék? lenne valami hasznuk belőle vagy mi? ugyan már dehogy:D szóval nincs megrendezve. imádom a one direction-t de itt tényleg kicsit túl reagálták, hogy Zayn életet mentett meg minden. oké, Harryt elhúzta onnan hogy ne sétáljon bele a tűzbe, na de „Ha nem Harryre figyelt volna, a srác másodperceken belül lángra kap...” igen valószinű lol:D nemtudom, de szerintem ha közeledsz a tűzhöz akkor érzed hogy egyre melegebb van, és Harry nem akart öngyilkos lenni szóval eljött volna onnan. de azért köszönöm Zayn.)
Xx
ui: szánalmasak az utálkozok akik a halálukat kivánják. ennyi rossz indulat hogy lehet bennetek? azért mert nem tetszik a zenéjük még nem kell a halálukat kivánni. c;
Xx
ui: szánalmasak az utálkozok akik a halálukat kivánják. ennyi rossz indulat hogy lehet bennetek? azért mert nem tetszik a zenéjük még nem kell a halálukat kivánni. c;
2013. július 22. 00:28
Kicsit jobban is figyelhetne, ha nem akar a tűz áldozata lenni.. A rajongók szerintem nem hamvasztásra vettek jegyet. Egyébként akik ilyet irnak, hogy égett volna el az elgondolkodott utána, hogy mégis milyen őrületes baromságot irt?? o.O Komolyan mondom, aki ilyet kiván, annak az iq szintje annyi mint az életkorának negativ értéke köbö.
2013. július 22. 01:58
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline |
Szerintem figyelhetne kicsit jobban, mibe lép bele.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.