Zayn Malik megmentette Harry életét — videó
2013. július 20. 20:39
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline |
Zayn a nap hőse!
2013. július 20. 20:45
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Nagyon szép Tőlük, hogy vigyáznak egymásra! Zaynnek van lélekjelenléte, mellette én sem félnék!
Szerintem olyanokat írni, hogy: "Nem lett volna nagy baj, ha megég..." nagyon nagy tapintatlanság. Emberek, gondolkozzatok már, idegenek halálát/nyomorát kívánjátok!
Szerintem olyanokat írni, hogy: "Nem lett volna nagy baj, ha megég..." nagyon nagy tapintatlanság. Emberek, gondolkozzatok már, idegenek halálát/nyomorát kívánjátok!
2013. július 20. 20:57
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline |
Húúú még jó hogy Zayn megmentette Harry !!!! ( Zayn a Hős )
2013. július 20. 21:15
ez rendes tőle! bevallom, régen utáltam az 1D-t, de már kezdem őket megszeretni!
2013. július 20. 21:25
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1725 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline |
Utálkozók:Miért kell mindenbe belekötnötök? Nem igazán értem.
Amúgy szerencse,hogy Zayn odafigyelt..mert nem akarom tudni,hogy mi lett volna:/ Nagyon rendes volt tőle!
Amúgy szerencse,hogy Zayn odafigyelt..mert nem akarom tudni,hogy mi lett volna:/ Nagyon rendes volt tőle!
2013. július 20. 21:43
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Szegény Harry Zayn te kis HERO <3 Imádlak <3 Imádom az 1D-t <3
2013. július 20. 21:47
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline |
Jó, jó de még annyit, hogy a mi szemszögünkből biztosan nem tűnt olyan veszélyesnek, mint Zayn-néből...
Egyébként a Tumblr-on láttam ezt még pár nappal ezelött, és ott úgy tűnt Harry haja elég közel volt a lángokhoz. (Ami egyébként nem ég egész koncert alatt, szóval nem, nem biztos, hogy feltűnt neki.)
Zayn-től kedves, hogy odarohant hozzá.
Egyébként a Tumblr-on láttam ezt még pár nappal ezelött, és ott úgy tűnt Harry haja elég közel volt a lángokhoz. (Ami egyébként nem ég egész koncert alatt, szóval nem, nem biztos, hogy feltűnt neki.)
Zayn-től kedves, hogy odarohant hozzá.
2013. július 20. 21:57
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 594 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline |
Amúgy most még megnéztem egszer-kétszer ezta videót és ha jól odafigyelünk akkor látszik, hogy Harry már fordul meg!!!
2013. július 20. 21:57
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline |
Briguss0205 ha ennyire zavar hogy az "utálkozok" belekötnek akkor te miért csinálod!? És egyébként is te miért kötsz bele mások véleményébe?
A cikhez:Az oké hogy megmentette dehogy "hős"!? Csak a srác haját mentette meg nem az Egyesült Államokat. Nem azt mondom hogy mindennapi tett volt, mert kedves volt tőle a segítsége, de azért nem nevezném a világ megmentőjének.
A cikhez:Az oké hogy megmentette dehogy "hős"!? Csak a srác haját mentette meg nem az Egyesült Államokat. Nem azt mondom hogy mindennapi tett volt, mert kedves volt tőle a segítsége, de azért nem nevezném a világ megmentőjének.
2013. július 20. 22:09
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 853 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline |
Nem történt volna semmi akkor sem ha nem megy oda a zayn.Mert nem ment volna bele a tűzbe...
És egyébként a hős túlzás rá... szóval Izé12 igazad van ; ) >w<
És egyébként a hős túlzás rá... szóval Izé12 igazad van ; ) >w<
2013. július 20. 22:42
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
Tényleg kicsit túlzás a hős, de azért Zayn biztosan nem úgy látta, ahogy mi.. szóval ő tényleg segíteni akart.. "megmenteni".. bár, ha lángra lobbant volna a törölköző, akkor gondolom azt Harry is megérezte volna, szóval alapból ledobná..
2013. július 20. 23:18
Hát az biztos hogy nem szerencsés Szerencse hogy Zayn hamar,reagált,a többiek szó szerint „lefagytak”...
2013. július 20. 23:26
DarcyAnneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 191334 offline |
Igen a hős itt lehet, hogy tényleg erős kifejezés, de igazán boldoggá tenne néha, ha egy-két ember gondolkozna mielőtt kommentel... Azt írni, hogy 'megjátszott show elem' volt, itt most nagyon erőltetett... Tudom, hogy aki ilyesmiket írt, az nyílván nem rajongó és nem néz koncert felvételeket így nem igazán tudja, hogy Harry hajlamos belesétálni a füst gépbe, majdhogynem leesni a színpadról vagy kisebb sérüléseket szerezni koncert közben, szóval szerintem abszolút egyértelmű, hogy itt ilyenről nincs szó... A fiúkra alapból is jellemző, hogy mindenféle meglepő dolgokat csinálnak a színpadon csak úgy szórakozásból nem pedig show elemként. Azt pedig már végképp nem értem, miért kell olyanokat írni, hogy 'bárcsak elégett volna', mert nekem is rengeteg sztár van aki nem szimpatikus vagy annyira nem szeretem de soha nem kívánnám a halálát bármilyen helyzetről legyen is szó... Azt már meg sem említem, hogy a hétköznapokban sem kívánnám ezt senkinek!!! Nem vagyok egy elvakult fan, nem jellemző rám, hogy regényeket írok és minden áron megvédem őket, nem egyáltalán nem... Ezt akkor is leírtam volna ha itt épp Kesháról/Lady Gagaról vagy akármelyik sztárról lett volna szó...
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.