Zayn Malik megmentette Harry életét — videó
2013. július 20. 23:29
Igen, ez kicsit fel lett fújva, de azért jó hogy segített neki:DD
2013. július 21. 01:16
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 853 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline |
Idézet (DarcyAnne @ 2013.07.20. 23:26)
Igen a hős itt lehet, hogy tényleg erős kifejezés, de igazán boldoggá tenne néha, ha egy-két ember gondolkozna mielőtt kommentel... Azt írni, hogy 'megjátszott show elem' volt, itt most nagyon erőltetett... Tudom, hogy aki ilyesmiket írt, az nyílván nem rajongó és nem néz koncert felvételeket így nem igazán tudja, hogy Harry hajlamos belesétálni a füst gépbe, majdhogynem leesni a színpadról vagy kisebb sérüléseket szerezni koncert közben, szóval szerintem abszolút egyértelmű, hogy itt ilyenről nincs szó... A fiúkra alapból is jellemző, hogy mindenféle meglepő dolgokat csinálnak a színpadon csak úgy szórakozásból nem pedig show elemként. Azt pedig már végképp nem értem, miért kell olyanokat írni, hogy 'bárcsak elégett volna', mert nekem is rengeteg sztár van aki nem szimpatikus vagy annyira nem szeretem de soha nem kívánnám a halálát bármilyen helyzetről legyen is szó... Azt már meg sem említem, hogy a hétköznapokban sem kívánnám ezt senkinek!!! Nem vagyok egy elvakult fan, nem jellemző rám, hogy regényeket írok és minden áron megvédem őket, nem egyáltalán nem... Ezt akkor is leírtam volna ha itt épp Kesháról/Lady Gagaról vagy akármelyik sztárról lett volna szó...
Annyi eszed lehetnek hogy tudd hogy ezeket ---> 'bárcsak elégett volna <--- csak szórakozásból mondják és hülyeségből..ilyet azért senki nem gondolhat komolyan ... -.-"
2013. július 21. 06:21
Mrs.Tomlinson22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 204327 offline |
Hős vagy Zayn
Ilyet meg ne írjatok hogy bárcsak elégett volna!
Ha nem szereted őt/őket akkor ne olvasd róluk a híreket!És ne írj kommentet!
Ilyet meg ne írjatok hogy bárcsak elégett volna!
Ha nem szereted őt/őket akkor ne olvasd róluk a híreket!És ne írj kommentet!
2013. július 21. 09:00
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline |
Törülközővel a fején Habár ne szeretem ezeket anyálgépeket de rendes dolog volt tőle
2013. július 21. 10:42
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline |
Szegény Harry!! Szép volt Zayn-től ez a hősies tett!!És ezért köszönet jár neki ígyhát Köszönjük Zéyn!! Ügyes húzás volt tőle.Szegény Harry-t meg megátkozta ez a sláger.
Hát nekem ők az első két kedvenceim.1.Harry:aggódok érte meg a srácokért 2.Zayn:a hőstettéért dícséret jár mert ügyes és hősies volt!-Ügyes vagy Zayn!
Amúgy 3.kedvencem:Louis,a 4.meg:Niall,Liam.És hát innen is látszik hogy milyen nagy barátságban is vannak ők öten.Hát Harry nnem valami szerencsés a bszimpadon de nem kéne lehordani mag csúnyákat mondani rá!Mindenkiben van és bennetek az a hiba hogy ha valkit,valamit,valmiket,valakiket nem szerettek akkor lehordjátok azt/őt mindennek,Ezt nem kéne mert ez egy hatalmas nagy hiba.Ha nem tetszik valami akkor ne foglalkozz vele,ne néz vele kapcsolatos híreket,ne hord le mindennek csak azért mert neked nem jönbe/neked nem tetszik.
I love 1D!!
Hát nekem ők az első két kedvenceim.1.Harry:aggódok érte meg a srácokért 2.Zayn:a hőstettéért dícséret jár mert ügyes és hősies volt!-Ügyes vagy Zayn!
Amúgy 3.kedvencem:Louis,a 4.meg:Niall,Liam.És hát innen is látszik hogy milyen nagy barátságban is vannak ők öten.Hát Harry nnem valami szerencsés a bszimpadon de nem kéne lehordani mag csúnyákat mondani rá!Mindenkiben van és bennetek az a hiba hogy ha valkit,valamit,valmiket,valakiket nem szerettek akkor lehordjátok azt/őt mindennek,Ezt nem kéne mert ez egy hatalmas nagy hiba.Ha nem tetszik valami akkor ne foglalkozz vele,ne néz vele kapcsolatos híreket,ne hord le mindennek csak azért mert neked nem jönbe/neked nem tetszik.
I love 1D!!
2013. július 21. 10:58
Harry Stylesnéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 204367 offline |
Szegény,még jó hogy Zayn észre vette
2013. július 21. 11:08
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Egyetértek azokkal, akiknek az a véleményük, hogy megjátszott show elem volt az egész. Ez az öt gyerek amúgy is imádja produkálni magát a színpadon, így lazán ki tudom nézni belőlük azt, hogy szimplán csak a show kedvéért vállalták be ezt. A másik: te nem tennéd ezt meg, ha azt látnád, hogy valaki - ismered, nem ismered totálisan mindegy - a tűz felé sétál? Ne haragudjatok, de, ha ez olyan hőstettnek számít, akkor fellövöm magamat a Tatooine-ra. Szerintem tök természetes, hogyha látom, hogy valaki életveszélyben van, és én olyan helyzetben vagyok, hogy segítsek, akkor megteszem. Egyébként az olyan gusztustalan megjegyzésekhez, minthogy "Bárcsak megégett volna!", "Meghalhat." és stb., csupán csak annyit fűznék, hogy még viccből sem mondogatunk ilyesmit. Én soha senkinek a nyomorát és halálát nem tudnám kívánni, akármennyire sem bírom. Aki meg viccből ilyeneket firkálgat, hát annak valószínűleg az intelligencia szintje is valahol a béka feneke alatt lehet jó mélyen...
2013. július 21. 11:26
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline |
Jaj most miért mentette meg???ÉGETT VOLNA EL KOMOLYAN MONDOM :DDDD
2013. július 21. 11:54
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
szegény hálisttenek jól van
2013. július 21. 12:21
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Azért borzalmas lett volna ha belesétál. Nem vagyok fan,de azért nem kis tragédia lett volna!
2013. július 21. 12:31
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Hú Zayn egy igazi hős
2013. július 21. 12:33
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Szegénykém!De legalább jól van!Mekkora tragédia lett volna!.......
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.