Starity

Miley Cyrus kitálal

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 21. 00:08 #41
Bogica0430
Bogica0430

StátuszHogy ki vagyok?! Kérdezd azokat, akik nem ismernek, ők szívesen elmondják. :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 953
Csatolások: 8
Azonosító: 198815
igaza van,ebben szerintem semmi rossz nincs.. smileeee.gif
2013. július 21. 00:09 #42
- törölt felhasználó -    
Én már jó ideje nem vagyok kíváncsi Miley-ra, mert szégyen amit művel. Ugyan nem olvasok el itt minden cikket róla, de ezt valahogy a kíváncsiságom miatt muszáj volt. Mivel pedig ez a videója még kimaradt az életemből megnéztem, hogy min is háborodtak fel a britek, aztán a videó megnézése után rájöttem, hogy most nagyjából 4 percet vett el az életemből feleslegesen. Nem csodálom, hogy mindenki az ő "édes kis videójával" foglalkozik, mert förmedvény az egész. Nem is tudom mióta nem láttam egy ilyen semmit mondó videót mint ez. Úgy rázza magát, mint egy beszívott r*b*nc, bár már ez az imidzs nincs olyan messze tőle...
Már esküszöm szégyenlem magam, hogy egykor szerettem, és mielőtt bárki félre értené nem a stílus váltása miatt "fordultam el tőle", hanem amilyen "ember" lett belőle.. Nagyban hirdeti, hogy felnőtt, de ő csak azt hiszi. Nem ott kezdődik a felnőttség, hogy elkezdi gyártani a botrányokat, hogy megmutassa, mert ezzel maximum csak az igen csak mínuszban szárnyaló IQ szintjét bizonyítja. Ha már vállalta, hogy híres lesz, akkor vállalja a következményeit. Elhiszem, hogy nehéz a sztárság meg én persze könnyen beszélek, de igazán gondolhatna arra és, hogy sajnos még mindig sok gyerek tekinti példának.
Ezért lesz olyan amilyen a jövőbeli társadalom, mert nem alakul bennük ki normális kép az ilyen elfajzott "példaképektől", mint Miley Cyrus vagy társai.
1 felhasználónak tetszik: vasasreka8
2013. július 21. 00:13 #43
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Nagyszerű ennek az elb@szott világnak csak egy újabb előadó kellett, aki Madonnának képzeli magát biggrin.gif

És még ugyanolyan helyekre is akar járni mint, amilyenekre a popdíva egykor, csak akkor még ez eredetinek számított tongue.gif

Annyira aranyos, amikor egy egykori Disney-lány akarja játszani a kemény csirkét azzal, hogy ő milyen "szabad" és "vad" mert beekizik és szeret dugni. Komolyan már, röhejes biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Jolie_77, Kiim, Lillaa98
2013. július 21. 00:13 #44
Bijja0405
Bijja0405
TWD♥

StátuszThe Walking Dead ♥
Hozzászólás: 4108
Csatolások: 1549
Azonosító: 85950
Emlékszem,mennyire szerettem őt.De amióta megváltozott...lassan megy a süllyesztő felé.Ha így halad eltaszít maga mellől mindenkit.
2013. július 21. 00:14 #45
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
"A világ annyira elb*szott hely."

Kiszólt a lyuk a gödörből. Mintha ő olyan jó dolgokat csinálna. Folyamatosan azzal van tele a net, hogy milyen polgárpukkasztó a viselkedése, meg hogy mennyire felnőtt. Meg sem kellene lepődnöm...
1 felhasználónak tetszik: Kiim
2013. július 21. 00:18 #46
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Az utolsó bekezdés a kedvencem. Miley kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy ő milyen nagylány, de ezekkel a tettekkel szerintem pont, hogy az ellenkezőjét váltja ki.
2013. július 21. 00:24 #47
Roxy44
Roxy44
új tag

Státusz,,I wish I was a little less... passionate. I'm a very passionate person."
Hozzászólás: 85
Azonosító: 206404
Szerintem teljesen megváltozott. Nem mintha bármi bajom lenne ezzel de kissé furcsa Miley, számomra...mondjuk sosem voltam rajongója!
2013. július 21. 00:32 #48
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
"A világ annyira elb*szott hely." Ja, főleg a mostani egyes emberek miatt...
2013. július 21. 01:03 #49
miley900
miley900
Cyrus Girl

StátuszBecause of you I'm ashamed of my life because it's empty
Hozzászólás: 1363
Csatolások: 82
Azonosító: 164097
Dear Starity!
"Miley tervezi továbbá, hogy folytatja vad életstílusát, s most, hogy Londonban jár, megígérte: meglátogatja a legnépszerűbb szórakozóhelyeket, sőt, sztriptízbárokba is benéz, ahol transzszexuális sztripperekkel és fétiselőadókkal ismerkedhet meg."- Miley három napot volt Londonban. Reggel már visszaért Los Angelesbe (LA-i időszámítás szerint), és azalatt a két nap alatt vagy promótálta a lemezét, vagy interjút adott, este pedig fotózáson volt, utána pedig végig a Twitteren lógott. A bulizásról röviden ennyit. A másik pedig, hogy teljes mértékben igaza van, a kis 10 évesek megutálták, mert felnőtt. Ezt az öt és fél éves húgom felfogta, elfogadta. Lehet, hogy nem érti miért, de nem kezdi el k*rvázni. Pedig megtehetné. És mit csodálkoztok, ha szerinte "A világ egy kib*szott hely" ? Ti tisztában vagytok vele mit művelnek vele? Milyen lehet úgy felébredni, hogy milliónyi ember aláz meg milliók előtt a Twitteren, és az interneten? Mióta híres lett, ez ment. Csodálkozunk, hogy már elege van? Tenni kéne ellene, kicsit beleképzelni magatokat a helyébe. Most nagyon könnyű kommentezni a sok undorító dolgot, de azért megnézném, ha szemtől szembe állnátok vele... Biztos nem lenne ekkora a szátok...Akartam írni, kezetek. sleep.gif
2013. július 21. 01:44 #50
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Májlikával egy baj van: apucika a szép kis valaga alá tolt mindent, beprotezsálta a diznihez, és az ég világon semmiért sem kellett megküzdenie. Nem ismeri azt, hogy milyen nélkülözni egy totálisan alapvető hétköznapi dolgot, hiszen apucika már akkor is szülte a pénzt, amikor még csak cicin szopizott és pelenkázták. És ez tart előadást arról, hogy mennyire "elb*szott világ" ez, csak, hogy az ő szavaival éljek? Tény, én is káromkodok, de annyira f*sza csajnak tartja magát már attól, hogy káromkodik, s még John McClane-t a Die Hardból lazán lenyomja. Az ég világon soha semmiért sem kellett megküzdenie, mert minden a csinike kis ölébe hullott, úgy, ahogy sosem kellett átélnie azt a dilemmát, amikor megkérdezi a gyerek, hogy mi a baj, és a szülő rávágja, hogy semmi, ám kérdéses az, hogy másnap egyáltalán lesz e vacsora az asztalon. Britney pedig tudtommal sosem k*rválkodott a klipjeiben pedig aztán én kemény fangörl voltam, és én valahogy nem emlékszem, hogy vőlegényt tudva vagy nem tudva maga mellett rázta volna a valagát más férfi egyedeken vonagolva, de mindegy, szóval májlika megint kicsit sokat szívott. mellow.gif Azt meg alapból tudtam mindig is, hogy ez a csaj egy marionettbábú, akit kötélen rángatnak, s a dalszövegei sem a sajátjai, szóval ezzel újat nem mondott szerintem senkinek sem. Bár ez a csaj is olyan, mint demike - osztja az észt, de mire fel? unsure.gif Valahogy nem tudhat maga mögött olyan zenei karriert, mint az imént felemlegetett Madonna, de megjegyzem, Britney sem kutya azért. Annyira tudja mindenki, hogy a világban problémák vannak - éhezések, szegénység, éhínség, kizsigerelés, betegségek és a társadalmi problémák netovábbja. Ezzel az életstílussal, amit ő felvett - lsd: cikk utolsó bekezdése - , csak még "elb*szottabbá" teszi ezt a világot. Én egy évvel vagyok ettől a riherongytól idősebb - CSAK EGY ÉV! -, és eskü, ma a párom felhozta, amikor megpuszilta a hasamat, hogy majd egyszer egy babuci ott fog benne lakni. Én meg elgondolkodtam rajta, és rájöttem, hogyha meglenne a megfelelő anyagi háttér, simán vállalnék babát. Érzitek azért? Nekem sosem volt szükségem arra, hogy ilyen helyekre mászkáljak, sőt olyan szexuális aberráltságom sincs, hogy transzszexuális sztripperekkel vagy fétiselőadókkal ismerkedjek meg. Én valahogy borzongok tőle. Nem adok a csajnak két évet és úgy ki fog égni szexuálisan, mint a fene. Harminc évesen már annyira kiélt lesz, hogy a klimax olyan korán fog kezdődni nála. Ja, és megjegyzem ez tartott hegyibeszédet az esküvőről, a családalapításról és arról, hogy Liam élete szerelme. Liam hova a jó francba tette az eszét, hogy még mindig együtt van ezzel az egy numerás bigével? blink.gif Megjegyzem, aki szerelmes és, aki szereti a párját, az nem csinál ilyeneket - habár pont ez bizonyítja, hogy ez a csaj sem ér meg többet, mint egy éjszaka. Elég undorító és kiábrándító. Nőként én szégyellem magamat, hiszen aláássa a női nemet ezzel a magatartással.

Idézet (miley900 @ 2013.07.21. 01:03)
A másik pedig, hogy teljes mértékben igaza van, a kis 10 évesek megutálták, mert felnőtt. Ezt az öt és fél éves húgom felfogta, elfogadta. Lehet, hogy nem érti miért, de nem kezdi el k*rvázni. Pedig megtehetné. És mit csodálkoztok, ha szerinte "A világ egy kib*szott hely" ? Ti tisztában vagytok vele mit művelnek vele? Milyen lehet úgy felébredni, hogy milliónyi ember aláz meg milliók előtt a Twitteren, és az interneten? Mióta híres lett, ez ment. Csodálkozunk, hogy már elege van? Tenni kéne ellene, kicsit beleképzelni magatokat a helyébe. Most nagyon könnyű kommentezni a sok undorító dolgot, de azért megnézném, ha szemtől szembe állnátok vele... Biztos nem lenne ekkora  a szátok...Akartam írni, kezetek. sleep.gif

Nem azért, de ha egy gyermek már öt és fél évesen tudja definiálni a "k*rva", illetve "prostituált" szó jelentését, akkor tényleg egy nagyon elcs*szett világban élünk, mert ne haragudj, de nem normális. blink.gif Egy öt és fél éves gyermeknek nem májlika p*csarázását és k*rválkodását kéne néznie, hanem Disney rajzfilmeket, babáznia kéne és még a gyerekkorát élnie, s nem olyan fogalmakkal megismertetni, mint az előbb említett. A világ mindig is egy "elb*szott hely" volt már több száz évvel ezelőtt is, csak akkoriban nem merték kimondani, mert rögtön vittek, s vagy lelőttek vagy levágták a fejedet. Úgyhogy nem mondott senkinek semmivel sem újat, hogy ő elregélte azt, hogy mennyire elcs*szett minden, amihez java részt az ő "példamutató" magatartása is nagyban hozzájárult. A másik: más sztárt is aláztak meg - lsd: Taylor Swift -, mégsem nyarvog út-útfélen, hogy milyen sz*r ez a világ. Úgy látszik a drága a huszonegy életéve alatt most dugta ki a cuki kis pofazacskóját a buborékából, mert mindenki tudja, hogy az élet sokszor sz*r, igazságtalan és kemény. Legyen az a legnagyobb problémája, hogy megalázták tviteren, míg mást vernek és bántalmaznak otthon, mert az apa alkoholista, de elhagyni meg nem tudják a pénz miatt. Szóval majd, ha lesz egy szabad másodpercem talán telebőgöm a párnámat, amiért néhány nagy szájú ember közölte vele a szimpla igazságot. Az meg, hogy vele van tele a sajtó - szvsz saját egyéni szociális probléma, annyira hidegen hagy. Ő választotta ezt, sőt ő maga vívja ki a média figyelmét a koravén, polgárpukkasztó, nőkhöz nem méltó igénytelen viselkedési moráljával. Ja, egyébként én személy szerint lazán az arcába mondanám a dolgokat, hisz alapbók a fésztúfész dolog híve vagyok, csak sajnos erre nem igazán van lehetőségem. Kár.
2 felhasználónak tetszik: vasasreka8, Kiim
2013. július 21. 01:57 #51
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
A világ nagyrészt az olyan ostoba, buta libáktól olyan "el.aszott" hely, hogy az ő szavaival éljek.
Britney és Madonna is csinálta. Vagyis akkor neki is kell... Tök logikus. Ha mások kútba ugranak, akkor ő is.
De azért örülök, hogy rájött, hogy a sok balhéja nélkül a kutyát nem érdekelné, és senkinek nem tudná eladni, a szánalmas ratyi zenéjét. Szégyen ez a lány.
2013. július 21. 03:23 #52
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Hát... nem tudom mi van ezzel a csajjal. Nekem nincs bajom vele, de ez a folytonos káromkodás elég zavaró. Oké, énekeljen a drogokról, meg engem nem zavar, ha vonaglik a kamera előtt. Csak aztán ne lepődjön meg, ha másoknak nem tetszik és "az ő kis édes videója" miatt beszólnak neki.
2013. július 21. 03:42 #53
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
"...showbizniszben élő embereknek merniük kell, hogy nyerjenek." Tegyuk fel rengeteg hires zenesz mert es nyert, na de kerem nem ugy, hogy a segguket riszaltak a videoklipben es a drogokrol enekeltek. En sokaig kialltam Miley mellett, de mar egyre jobban megy el tole a kedvem. Vicces ahogy a Miley fanok vedik ot, de persze ez normalis. De mint en, aki hatalmasat csalodott benne, nos nem igazan allok ki mellette. Teny hogy a vilagunk nem egy szep hely, de o is kellett hozza hogy "elcseszett" legyen. Pontosabban nem is fejtenem ki magam, hisz elottem mar leirtak, fokent azzal ertek egyet ugy nagyjabol, amit Beyla irt.
2013. július 21. 06:36 #54
- törölt felhasználó -    
Uhh.. azt hiszem Beyla mindent leírt ami az eszembe jutott, még többet is. Anno én is rajongtam Britért, ha jól emlékszek halárusításból éltek, - az aztán a "büdös meló", keményen megdolgoztak a betevőért.
2013. július 21. 06:43 #55
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Tökéletesen igaza van, a legnagyobb előadóknak is bőven voltak ribancos számaik (Madonna, Britney, Christina Aguilera, stb), őket mégsem kurvázzák állandóan. Miley is felnőtt, 20 éves nő, azt csinál, amit akar. Csak azért, mert egyszer Hanna Montana-ként nyáladzot 8-12 éves kislányoknak, nem lehet tőle elvárni, hogy azon a szinten maradjon örörkre. A We Can't Stop pedig akkor is egy rohad jó szám/klip, ezt láthatóan nem csak én gondolom így, mivel az itunes-on is első.
2013. július 21. 06:55 #56
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2851
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Igazad van Janie.
2013. július 21. 07:14 #57
medve12
medve12
visszatérő vendég

Státuszsziasztok a nevem Adri szeretek barátkozni ugy hogy ha szeretnétek jelöljetek
Hozzászólás: 201
Azonosító: 186268
igazad van jane egyetértek
2013. július 21. 08:08 #58
szendreiviki
szendreiviki

StátuszRemény. Egyetlen dolog, ami erősebb a félelemnél.
Hozzászólás: 688
Csatolások: 2
Azonosító: 136578
Igazad van nagyon Janie:)
2013. július 21. 08:10 #59
nicky21
nicky21
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj, halgass .... aztán csináld azt, amit amúgy is ku**ra csinálni akartál
Hozzászólás: 485
Csatolások: 360
Azonosító: 43540
miley900: Soroljam neked hogy milyen sztárokat aláznak meg Twitteren meg az interneten milliók? Még sem csinálnak polgárpukkasztó dolgokat... ez nem mentség.
2013. július 21. 08:14 #60
nicky21
nicky21
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj, halgass .... aztán csináld azt, amit amúgy is ku**ra csinálni akartál
Hozzászólás: 485
Csatolások: 360
Azonosító: 43540
Hmm, most így utólag látom.. Beyla kifejtette amit szerettem volna írni. Pacsi! biggrin.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok