Starity

Hatalmas bulival ünnepelt Selena Gomez

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 22. 16:23 #141
- törölt felhasználó -    
Boldogat Selly ♥ good.gif
én is ott lettem vna a bulin wink.gif
2013. július 22. 16:29 #142
believe.brigi98
believe.brigi98
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 205969
Boldog szülinapot Selena <3
2013. július 22. 16:38 #143
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
A szám úgy sz*r,ahogy van,a klip szintén. Lehet, hogy a koránt tekintve felnőtt, de a viselkedése koránt sem ezt tükrözi...Egy felnőtt,érett nő,nem ilyen undormánnyal hívja fel magára a figyelmet.
2 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, MadHatter
2013. július 22. 16:42 #144
manócska98
manócska98

Státusz"If life gives you lemons, make lemonade! :D"
Hozzászólás: 629
Csatolások: 48
Azonosító: 143398
tuti bulit csapot az biztos
Boldog Szülinapot Selena! smileeee.gif
2013. július 22. 16:42 #145
dope200
dope200

StátuszIf the crocodile ate the enemy doesn't mean that it became your friend! - Goethe
Hozzászólás: 565
Csatolások: 141
Azonosító: 176332
Boldog születésnapot! smileeee.gif heart.gif
Ahogy látom, nem teljesült a születésnapi kívánsága...Demi nem volt ott! sad.gif - de azért látszik, hogy jól érezte magát mindenki! biggrin.gif
2013. július 22. 16:43 #146
vdorina96
vdorina96
♥Paris♥
Hozzászólás: 2485
Csatolások: 1121
Azonosító: 152331
Idézet (Eszti0305 @ 2013.07.22. 16:38)
A szám úgy sz*r,ahogy van,a klip szintén. Lehet, hogy a koránt tekintve felnőtt, de a viselkedése koránt sem ezt tükrözi...Egy felnőtt,érett nő,nem ilyen undormánnyal hívja fel magára a figyelmet.

Komolyan szerintetek mit kelett volna csinálni?Pónin lovagolni meg bóocokat ívni és nyalokát eszegetni?Szerintem egy 21. éves lánynak pot így kell szülinapozni.Ha meg egyesek a vidi alapján azt mondják h kurváskodtak akkor a helykbe megnézném Miley buli képeit.Ha Selena ribiskedett akkor Miley mit szokott csinálni?A vidi amúgy jó lett bár a számot ki nem álhatom sőt utálom.
1 felhasználónak tetszik: Blaze Brooks
2013. július 22. 17:00 #147
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7748
Azonosító: 151350
Boldog születésnapot neki heart.gif heart.gif
2013. július 22. 17:13 #148
Tori1101
Tori1101
visszatérő vendég

StátuszMusic is my life
Hozzászólás: 184
Azonosító: 200397
HAPPY BIRTHDAY SELENA!!!! <3 amúgy nekem nagyon tetszik a videó!! biggrin.gif
2013. július 22. 17:14 #149
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.07.22. 12:40)
R*banckodás, k*rválkodás, alkoholizálás és drogozás - ez megy az egész videóban az alatt a förtelmes zenének csúfolt kreálmány alatt. Szégyenteljes, hogy manapság a bulizás szót a fiatalok kizárólagosan a szexszel, az alkohollal és a droggal tudják azonosítani. Lehet, hogy hatalmas buli volt, lehet, hogy széttették minden pasinak a lábukat (azt elnézegetvén, ahogyan ezek rázták magukat...), lehet, hogy leitták magukat a sárga földig, amit lekísértek pár parti droggal, ám minden ez, de, hogy nem huszonegy éves felnőtt nőre való illő viselkedés, az is biztos. Tetszik ahogyan ezek az ostoba tinik próbálják mutogatni szalonnával együtt azt, hogy "Hú, mi milyen felnőtt és menő csajok vagyunk!". Én speciel egy jót röhögtem ezen a videón, valamint, ha szalonna ezt a "dalt" életképesnek definiálja, akkor képzelhetem, hogy milyen lett a legújabb korongja. Valahogy eddig egyik daltól sem vágódtam hasra, de ez valami katasztrófa. blink.gif Még a legádázabb terrorista is inkább vallana Gitmóban, mint hogy ezt a hallgathatatlan fülsértő bármit is kelljen hallgatnia.

Többször végignéztem a videót, hogy keressem azt a sok k@rválkodást amit említettél, de hogy őszinte legyek, egy olyan részt sem találtam benne amit ennek lehetne nevezni. Nem tudom, lehet, hogy nekem van rossz szemem - bár azt erősen kétlem -, de abban mi a rib@nckodás, ha Selena a saját születésnapját a barátaival tölti, táncolással és hülyéskedéssel? Mit vársz el tőle, 21 évesen mit csináljon? Legyen apáca? Ugyan kérlek, nagyon elvagy tévedve. rohog.gif Attól függetlenül, hogy te nem így bulizol, Selenáék még nyugodtan csinálhatják, ha tetszik, ha nem. És tudod mit? Én is ugyanígy ünnepeltem volna meg a saját születésnapomat Miért? Mert fiatal vagyok és kiakarom élvezni az életemet. Persze, igen, tudom, hogy az élet nem csupán ezekről szól, de akkor is ki kell próbálni egyszer. Vagy többször. pardon.gif

Csak hogy ne legyek teljesen off: boldog születésnapot neki, hihetetlen, mennyit változott az évek alatt - jó irányban! Most már nem játssza a szent szüzet, végre megmutatja, hogy ki is Ő valójában. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: baisée
2013. július 22. 17:15 #150
Millaa
Millaa
új tag

StátuszPretty Little Liars maraton ON :-)
Hozzászólás: 8
Azonosító: 206696
haha:DD Boldog szülinapot Selly♥
2013. július 22. 17:15 #151
BTRésDemi
BTRésDemi
visszatérő vendég

Státusz#SzJGER #Rusher #Mixer #Lovatic #Selenator
Hozzászólás: 307
Csatolások: 1
Azonosító: 204073
Boldog Születésnapot Selenának! heart.gif heart.gif
2013. július 22. 17:25 #152
- törölt felhasználó -    
Boldog Szülinapot Sel! smileeee.gif
2013. július 22. 17:36 #153
- törölt felhasználó -    
Boldogat nekii! heart.gif bday.gif És a videó nekem nagyon tetszik, és a dal is. (:
2013. július 22. 17:49 #154
- törölt felhasználó -    
Boldogat neki:)
2013. július 22. 17:53 #155
- törölt felhasználó -    
bday.gif bday.gif Boldog szülinapot Sel!!
2013. július 22. 18:12 #156
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Uram segíts! Egy percet bírtam ebből a zenének nevezett terror támadásból. Aztán azt kérdeztem magamtól: EZ MEG MI A JÓ BÜDÖS FENE? Ez kell a mai fiataloknak? Komolyan? Akkor viszont erősen kezdek aggódni, hogy a világ teljesen el van veszve. Ez katasztrófa. Nem elég, hogy semmi, ismétlem SEMMI hangja nincs a csajnak, még a dal is bűn rossz, és hallgathatatlan. És kérdem én, miért hiszi minden csitri, hogy a feltétlenül hirdetnie kell a féktelen és eszetlen bulizást? Komolyan, ezek máshogy nem is tudják jól érezni magukat? 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. július 22. 18:21 #157
- törölt felhasználó -    
Most komolyan mit vártatok? Hogy gyerekpezsgővel és rózsaszín lufikkal fogja megünnepelni a 21. születésnapját? Felnőtt,olyan bulit rendez amilyent csak akar.
A Stars Dance albumáról pont ez a dal az amit ki nem állhatok,de azért a videó az nagyszerű lett. Olyan jó ezt a lányt ilyen boldognak látni. happy.gif
2013. július 22. 19:08 #158
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (Blaze Brooks @ 2013.07.22. 17:14)
Többször végignéztem a videót, hogy keressem azt a sok k@rválkodást amit említettél, de hogy őszinte legyek, egy olyan részt sem találtam benne amit ennek lehetne nevezni. Nem tudom, lehet, hogy nekem van rossz szemem - bár azt erősen kétlem -, de abban mi a rib@nckodás, ha Selena a saját születésnapját a barátaival tölti, táncolással és hülyéskedéssel? Mit vársz el tőle, 21 évesen mit csináljon? Legyen apáca? Ugyan kérlek, nagyon elvagy tévedve. rohog.gif  Attól függetlenül, hogy te nem így bulizol, Selenáék még nyugodtan csinálhatják, ha tetszik, ha nem. És tudod mit? Én is ugyanígy ünnepeltem volna meg a saját születésnapomat Miért? Mert fiatal vagyok és kiakarom élvezni az életemet. Persze, igen, tudom, hogy az élet nem csupán ezekről szól, de akkor is ki kell próbálni egyszer. Vagy többször. pardon.gif
Csak hogy ne legyek teljesen off: boldog születésnapot neki, hihetetlen, mennyit változott az évek alatt - jó irányban! Most már nem játssza a szent szüzet, végre megmutatja, hogy ki is Ő valójában. wink.gif

Szerintem Beyla egyáltalán nem arra célzott, hogy Selena legyen apáca, hanem sokkal inkább arra, hogy ez a viselkedés, amit itt a videóban leműveltek inkább gyerekes, mintsem egy felnőtthöz méltó. Tudod, meg kéne különböztetni a minőséges, normális szórakozást és ünneplést ettől az ízléstelen fenékrázástól. Nem attól lesz Selena érett nő, ha megmutatja a világnak, hogy leissza magát hótrészegre (csak mert a videóban nem valami józanul néz ki...), hanem ha búcsút tudna inteni e szokásnak. Nem tudom, hogy a mai fiatalok mit látnak olyan vonzónak a féktelen bulizásban, vagy abban, hogy a klipben látott dolgokat műveljék. Nem tudom, mi viszi erre rá őket, de itt van Selena, aki még jobban reklámozza ezt a 8 éves rajongóinak. Én is a tizenéves korosztályhoz tartozom, de egyszerűen visszataszítónak találom, hogy így ünnepelnek. Én át hívom pár haveromat, megnézünk pár filmet, tortázunk, baszélgetünk és láss csodát: jól éreztük magunkat anélkül, hogy úgy viselkedünk volna mint Selena a barátaival. Igazán visszafoghatná magát a csaj, Miley barátosnéjával együtt, de úgy látszik nincsenek tisztában azzal, hogy hány évesek a rajongóik. Egy 5-12 éves gyereknek nem Selena Gomez hátsóját kéne néznie meg ahogy itt rázza magát mint egy ..., hanem a Micimackót. Nos, itt az oka, hogy miért ilyen a társadalom és a kis gyümölcsök miért kezdenek rothadni belülről szépen lassan, miközben teljesen éretlenek.

Ez a dal meg valami isten ajándéka, mit ne mondjak. Egyszerűen csodás, ahogyan Selena kamatoztatni tudja eszméletlen, 4 oktávos hangterjedelmét. Értelmes, mély, jó benyomást keltő szöveg, kellemes, fülbemászó dallammal, hogy csak úgy suhanunk a zene lágy hullámain! Egyébként az egész album egy mestermű, biztos nehéz munka volt elkészíteni. Az iróniát meg érezni kell.
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, Beyla
2013. július 22. 19:08 #159
Bocii98
Bocii98

StátuszA rockerek meghalnak,de a rock örök!
Hozzászólás: 532
Azonosító: 195695
Idézet (Blaze Brooks @ 2013.07.22. 17:14)
Többször végignéztem a videót, hogy keressem azt a sok k@rválkodást amit említettél, de hogy őszinte legyek, egy olyan részt sem találtam benne amit ennek lehetne nevezni. Nem tudom, lehet, hogy nekem van rossz szemem - bár azt erősen kétlem -, de abban mi a rib@nckodás, ha Selena a saját születésnapját a barátaival tölti, táncolással és hülyéskedéssel? Mit vársz el tőle, 21 évesen mit csináljon? Legyen apáca? Ugyan kérlek, nagyon elvagy tévedve. rohog.gif  Attól függetlenül, hogy te nem így bulizol, Selenáék még nyugodtan csinálhatják, ha tetszik, ha nem. És tudod mit? Én is ugyanígy ünnepeltem volna meg a saját születésnapomat Miért? Mert fiatal vagyok és kiakarom élvezni az életemet. Persze, igen, tudom, hogy az élet nem csupán ezekről szól, de akkor is ki kell próbálni egyszer. Vagy többször. pardon.gif

Te is és még sokan mások mondták,hogy pont így kell ünnepelnie egy 21 éves lánynak. Először is,szerintem senki nem mondta azt,hogy ne ünnepeljen ahogy akar. Ha r*bancoskodni akar,hát tegye. Ha drogozni akar,hát tegye. A baj szerintem az,hogy ezt le is filmezték,és nyilvánosságra hozták. Senki nem mondta,hogy ne szórakozzon a saját akarata szerint,úgy ahogy jól esik neki,hanem azt mondták,hogy túlzás az,hogy nyilvánosságra hozta. Nem gondolod,hogy rengeteg rajongója azt fogja hinni,hogy jó az,amit ez a lány/nő tesz? Követni fogják a rossz példát. Szerintem szórakozzon ahogy akar,de azt ne mutassa meg a nagyvilágnak,mert csak magát járassa le. Az pedig egy dolog,hogy fiatal és bulizni akar. Én is fiatal vagyok és én is bulizni akarok. És tudok is. Anélkül,hogy hiányos öltözetben rohangáljak,igyak,vagy ne mondjam hogy riszáljak. Lehet szórakozni ezek nélkül is, és elég szomorú az,hogy sokan nem vesznek észre millió lehetőséget,mert ezeket az úgymond "menő" csajokat követik mindenben. És most nem speciel rólad beszélek,vagyis ne vedd támadásnak. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. július 22. 19:48 #160
Kínaikecske
Kínaikecske
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 206890
Nekem a szám is nagyon tetszik. A videó szerintem kib*szott jó lett. Így kell buliznia egy 21 évesnek a szülinapján!!
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok