Filmek, melyeket betiltottak IV.
2013. július 22. 21:57
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Jó cikk lett!
2013. július 22. 22:05
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Nem is értem, hogy a legtöbb betiltott film horror
2013. július 22. 22:56
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
A tanu c. filmet nagyon-nagyon szeretem, és rengetegszer láttam. A passiót is nagyon szeretem, mert nem egy művészi, reneszánsz Jézust mutat be, hanem sokkal jobban kötődik a valóság elméletéhez, és az akkori kor szokásaihoz.. pl szöges korbács. Az ördögűzőt szívesen megnézném, kíváncsi lettem rá. Sacha Baron Cohen pedig egy nagyon beteg ember, de ettől függetlenül megnéztem pár filmjét, és amúgy bírom őt!
2013. július 22. 23:05
Úh, a Borat
azt ismerem egyedül ezek közül
szerintem sem csoda , hogy ilyen sok országban betiltották, igen
Kazahsztánban én azt hittem be se mutatták xD
azt ismerem egyedül ezek közül
szerintem sem csoda , hogy ilyen sok országban betiltották, igen
Kazahsztánban én azt hittem be se mutatták xD
2013. július 22. 23:47
rosalinda1397új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 179698 offline |
nem hiszem, hogy amúgy a Vatikánban néznék a Da Vinci-kódot.
2013. július 23. 08:33
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Köszönet a cikkért. A "listáról" csak egy filmet nem láttam. (A Tanú)
2013. július 23. 08:37
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Az ördögűzőn meglepődtem volna, ha anno nem helyezik tiltólistára, láttam erről a filmről egy dokumentumfilmet és amikor az emberek először megnézték volt, aki kirohant vagy remegett. Szóval igen, anno elég brutál egy filmnek számított.
Nem értem, hogy a Texasi láncfűrészest miért kellett egyes tagoknak lehúzni. Gondolkozzatok már egy kicsit reálisan, hogy akkoriban milyen effektek és milyen maszkok álltak a rendezők rendelkezésére. Az a baj, hogy a mai közönség már nem képes értékelni az igazi retrohorrorokat, miközben a későbbi rendezők ebből merítettek ihletet. Anno higgyétek el, hogy az emberek belecsináltak a gatyájukba, amikor megnézték. Nem kell itt durva belezés, meg annyi vér ahhoz, hogy egy film nagyon király legyen. Én nagyon nagyra tartom ezeket a régi, igazi horror filmeket, mert nagyon jól eltalálják a hangulatát és ezt a hangulatot a film végéig képes megtartani a rendező.
A Passiónál meg a Da-Vinci kódnál gondolnivaló volt, hogy a katolikusok nem hagyják annyiban a dolgot. Mondjuk a Passiónál inkább a zsidók tiltakozta annyira, mert azt állították, hogy rossz szemszögből mutatták be őket és hogy tulajdonképpen őket vádolták Jézus halálával. Nem akarok én itt senkit se bántani, semmi bajom a katolikusokkal, se a zsidókkal, de a Bibliában is megvolt írva, hogy a zsidó nép kérte a megfeszítést. És ilyenkor merül fel bennünk a kérdés, hogy mi ilyenkor mi van? Nem, semmi rasszizmus nem beszél belőlem, mert elítélem a rasszizmust, csak a tények azok tények.
A Borat az egy élvezhetetlen **kupac, annyira semmitmondó egy film, hogy én végig se néztem, de a kazah dolgot értem is, mert később mesélték, hogy abszolút nem olyan ott az élet, mint mondják.
A tanú meg egy isteni film! Nagyon imádtam!
Nem értem, hogy a Texasi láncfűrészest miért kellett egyes tagoknak lehúzni. Gondolkozzatok már egy kicsit reálisan, hogy akkoriban milyen effektek és milyen maszkok álltak a rendezők rendelkezésére. Az a baj, hogy a mai közönség már nem képes értékelni az igazi retrohorrorokat, miközben a későbbi rendezők ebből merítettek ihletet. Anno higgyétek el, hogy az emberek belecsináltak a gatyájukba, amikor megnézték. Nem kell itt durva belezés, meg annyi vér ahhoz, hogy egy film nagyon király legyen. Én nagyon nagyra tartom ezeket a régi, igazi horror filmeket, mert nagyon jól eltalálják a hangulatát és ezt a hangulatot a film végéig képes megtartani a rendező.
A Passiónál meg a Da-Vinci kódnál gondolnivaló volt, hogy a katolikusok nem hagyják annyiban a dolgot. Mondjuk a Passiónál inkább a zsidók tiltakozta annyira, mert azt állították, hogy rossz szemszögből mutatták be őket és hogy tulajdonképpen őket vádolták Jézus halálával. Nem akarok én itt senkit se bántani, semmi bajom a katolikusokkal, se a zsidókkal, de a Bibliában is megvolt írva, hogy a zsidó nép kérte a megfeszítést. És ilyenkor merül fel bennünk a kérdés, hogy mi ilyenkor mi van? Nem, semmi rasszizmus nem beszél belőlem, mert elítélem a rasszizmust, csak a tények azok tények.
A Borat az egy élvezhetetlen **kupac, annyira semmitmondó egy film, hogy én végig se néztem, de a kazah dolgot értem is, mert később mesélték, hogy abszolút nem olyan ott az élet, mint mondják.
A tanú meg egy isteni film! Nagyon imádtam!
1 felhasználónak tetszik:
dope200
2013. július 23. 08:50
Ezek közül csak a Tanút nem láttam, a többit igen, de az Ördögűző és a Texasi láncfűrészes című filmekben szerintem semmi olyan nem volt, ami miatt be kellett volna tiltani őket. -.-"
2013. július 23. 09:11
A Passiót nem értem miért tiltották be, hiszen az eredetileg Jézus szenvedéseit mutatja be.
2013. július 23. 09:31
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline |
Az Ördögűzőt nem tervezem megnézni...
De szerintem ezek a tiltások semmit sem érnek, egy kattintás a Googlen és ki ad 11.000.000 találatot ahol megnézheted/letöltheted ezeket a filmeket.
De szerintem ezek a tiltások semmit sem érnek, egy kattintás a Googlen és ki ad 11.000.000 találatot ahol megnézheted/letöltheted ezeket a filmeket.
2013. július 23. 10:52
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Ezek közül csak a Da Vinci kódot láttam, meg annak a folytatását az Angyalok és Démonokat. Nem tetszik egyik se. A többit nem láttam, de nem is tervezem megnézni.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.