Lady Gaga meztelenül pózol a V címlapján
2013. július 23. 21:36
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Van ugyan a képen egy kevés ps ,de nem vitték túlzásba... Szerintem Gagához képest ez még egész visszafogott lett
2013. július 23. 21:44
Öööhm azt mindig is tudtam, hogy Gaga kisasszony nem szégyenlős, de nem gondoltam volna, hogy most is ilyen pucéroskodós kedvében van. Kissé sok lett a javitgatás. A fejétől lefelé vehető leginkább észre. Már-már műhatást kelt, mint egy élő viaszbaba. De ettől függetlenül nekem semmi bajom a képpel, szerintem jól néz ki, csak kicsit sok. Most őszintén ő milyen hajjal éli mindennapjait? Feketével vagy ezzel a bozontos, hullámos szőkés barna hajzuhatagával?? D
2013. július 23. 22:01
Levin:
minden sztárnak, minden fotósorozatának minden fotóját meg szokták ps-elni D amúgy azzal a hajjal éli a napjait, amivel az alsó képen van, a csupi képen paróka van rajta (és inkább ott rontották el, mert a balf*sz photoshopposok még a homlokára is tettek neki hajat :'D)
minden sztárnak, minden fotósorozatának minden fotóját meg szokták ps-elni D amúgy azzal a hajjal éli a napjait, amivel az alsó képen van, a csupi képen paróka van rajta (és inkább ott rontották el, mert a balf*sz photoshopposok még a homlokára is tettek neki hajat :'D)
2013. július 23. 22:08
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.07.23. 21:03)
Én is szeretnék ilyen lapos hasat.
Egyik kép sem tetszik nekem. Fura, hogy a címlapos fotón mintha a homlokából nőne ki a frufruja.
Egyik kép sem tetszik nekem. Fura, hogy a címlapos fotón mintha a homlokából nőne ki a frufruja.
Lapos? Ez már szabályosan be van horpadva
2013. július 23. 22:14
Hát nem tudom....első szó ami eszembe jutott,hogy BETEG!
2013. július 23. 23:03
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Hát...!A kép nagyon elvan Photoshoppolva (a lábánál látszik)!!A karikáról meg annyit,hogy ő élete azt csinál magával amit akar!!És nem értem miért kell bántani nem a ti életetek nem kéne beleszólni!!Nem érdekelnek sértő beszólások ugyan mindenkinek van saját kedvence ,nekem is van meg nektek is!
A képről is pár sort még ejtek szerintem jó lett, durva de mégis visszafogott mint más is írta olyan "Gagás"!És én örülök,hogy megint jól van!
Adrienn21
Levin:
minden sztárnak, minden fotósorozatának minden fotóját meg szokták ps-elni biggrin.gifD amúgy azzal a hajjal éli a napjait, amivel az alsó képen van, a csupi képen paróka van rajta biggrin.gif (és inkább ott rontották el, mert a balf*sz photoshopposok még a homlokára is tettek neki hajat :'D)
A képről is pár sort még ejtek szerintem jó lett, durva de mégis visszafogott mint más is írta olyan "Gagás"!És én örülök,hogy megint jól van!
Adrienn21
Levin:
minden sztárnak, minden fotósorozatának minden fotóját meg szokták ps-elni biggrin.gifD amúgy azzal a hajjal éli a napjait, amivel az alsó képen van, a csupi képen paróka van rajta biggrin.gif (és inkább ott rontották el, mert a balf*sz photoshopposok még a homlokára is tettek neki hajat :'D)
2013. július 23. 23:36
Őszintén bírom Gagát - nem igazán a zenéje, inkább a személyisége miatt - de ez a fotó szörnyen ízléstelen lett, és szerintem a septum sem volt a legjobb ötlet.
2013. július 24. 04:51
FAMEgagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 408 Csatolások: 0 Azonosító: 192296 offline |
Úr isten de gyönyörű mese szép csodálatos!!!!!!tökéletes nem tudom el mondani mennyire boldog vagyok!!!!!!csodálatos az én mindenem!!!!!!I'm a largest fan:)
2013. július 24. 08:07
bátor09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 172 Csatolások: 51 Azonosító: 184071 offline |
Egyszerűen NEM NORMÁLIS!!!!!!!!!!!!!!! Felfogja egyáltalán,hogy a francot csinál???????????????????? Ez már rohadt ijesztő,meg persze idegesítő is. Persze szabad ember meg minden,nem szólok bele,meg a GaGa rajongókat sem bántom,de emiatt utáltam meg én is.. :/ :/ Őrült, az biztos!!!!!
2013. július 24. 09:19
Párizs-89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155933 offline |
a képen végülis semmi olyan nem látszik aminek nem szabad látszódnia mindig eléri amit akar hogy róla beszéljenek. van pár dal amit kifejezeten szeretek de egyébként hidegen hagy az egész légye, ha nagyon szembe jön -mint most is- rákatintok megnézem de nem kutuaok útána a legfontosabb infok úgyis megtalálnak vele kapcsolatban.
2013. július 24. 09:58
Miley4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 205620 offline |
Nagyon szeretem Lady Gaga zenéjét, de ezek a képek borzasztóak :/
2013. július 24. 10:19
Te jó Isten.Szeretem őt,de ezek a képek egyszerűen borzasztók lettek.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.