Rekordot döntött a One Direction új klipje
2013. július 24. 10:56
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Egész nap csak nyomtuk 4-gyel!!XD De megérte!!♥♥
2013. július 24. 10:56
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 853 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline |
Idézet (Viski Fanni 2000 @ 2013.07.24. 10:55)
Ki nem szarjaa le?! ugy őszintén?! xdd -.-"
Nem vagyok 1D fan De azért nem mintha JB sokkal jobb lenne -.-" az egy szánalmas gyerek...
Ja amúgy igen ki nem szarja le
2013. július 24. 10:58
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
A sok utálkozót annyira seggbe rúgnám -.-" Viski Fanni 2000 te hogyha a kis bíberkédnél döntötte meg volna a rekordot, akkor ezt mondanád: jujj de szupcsi *--* és ez szánalmas... És sajnálom, akik irigyek, hogy nem a kedvencük döntötte meg a rekordot, dehát ez van ezt kell szeretni. És ebből is látszik hogy mekkora a Directioner család <3 És hogy mennire összetartóak <3
2013. július 24. 11:00
Idézet (Life.and.Happy @ 2013.07.24. 10:58)
A sok utálkozót annyira seggbe rúgnám -.-" Viski Fanni 2000 te hogyha a kis bíberkédnél döntötte meg volna a rekordot, akkor ezt mondanád: jujj de szupcsi *--* és ez szánalmas... És sajnálom, akik irigyek, hogy nem a kedvencük döntötte meg a rekordot, dehát ez van ezt kell szeretni. És ebből is látszik hogy mekkora a Directioner család <3 És hogy mennire összetartóak <3
Nem akarok kötekedni, de ezt még leírom neked: hálát adok az égnek, hogy az én kedvenceim nem döntögetnek ilyen semmitérő rekordokat és annak is örülök, hogy nem folynak még a csapból is. Mert az igazi tehetségeknek nem kell ekkora felhajtás, mivel ők tehetségből élnek és nem rongyrázásból.
2013. július 24. 11:00
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (milanskinwes @ 2013.07.24. 10:50)
JAH ÉS NEM IRIGYKEDEM RÁJUK CSAK IDEGESÍTENEK
!!MIT IRIGYELJEK ILYEN KISFIÚKON.3 ÉV MÚLVA SEHOL SE LESZNEK.VAGY MINIMUM 10 ÉV MÚLVA,MIVEL EZ EGY TINIBANDA.ÉS 10 ÉV MÚLVA MÁR RÉG NEM LESZNEK TINIK.
!!MIT IRIGYELJEK ILYEN KISFIÚKON.3 ÉV MÚLVA SEHOL SE LESZNEK.VAGY MINIMUM 10 ÉV MÚLVA,MIVEL EZ EGY TINIBANDA.ÉS 10 ÉV MÚLVA MÁR RÉG NEM LESZNEK TINIK.
Elég lenne, ha csak egy hozzászólást írnál, és ne végig nagybetűvel. Felesleges ordítanod, úgysem érdekel senkit a véleménye(i)d.
2013. július 24. 11:01
Dailyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 285 Csatolások: 0 Azonosító: 168547 offline |
Büszke vagyok magunkra Directionerek!! Tegnap nagyon nagy hajrá volt az oldalakon, de végül megcsináltuk!! Jó, hogy a Directionerek ilyen összetartóak!! <3 <3
2013. július 24. 11:02
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline |
úúúúúúú... augusztus 30??? Oké! Megjegyeztem...
Egyébként én is láttam a klippet, és lájkoltam!!! Nézzétek meg ti is!!!! nagyon jó!!!!
Egyébként én is láttam a klippet, és lájkoltam!!! Nézzétek meg ti is!!!! nagyon jó!!!!
2013. július 24. 11:05
vajkaramellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 206176 offline |
Én vagy 50x megnéztem
Jolie_77: szerintem aki most szereti őket,az 10-20 vagy 30 év múlva is szeretni fogja őket.....
Jolie_77: szerintem aki most szereti őket,az 10-20 vagy 30 év múlva is szeretni fogja őket.....
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Én tegnap épp az utolsó órában kapcsolódtam be, és a youtube nem akarta frissíteni a nézettséget, mert megakadt 9 milliónál..de aztán majdnem letelt az idő és végre frissített, és megtudtuk az eredményt, ami 10.9 millió volt! Mindenki nagyon örült neki.
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline |
Sikerült és ez a lényeg!!Sokszo megkellett nézni,hogy ez sikerüljön, de a mi családunk mindent visz!! ♥
2013. július 24. 11:06
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
na ha ennyire jo,akkor veszem a faradsagot megnezni:D kivancsi vagyok:DDDD
2013. július 24. 11:06
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (vajkaramella @ 2013.07.24. 11:05)
Én vagy 50x megnéztem
Jolie_77: szerintem aki most szereti őket,az 10-20 vagy 30 év múlva is szeretni fogja őket..
Jolie_77: szerintem aki most szereti őket,az 10-20 vagy 30 év múlva is szeretni fogja őket..
Majd meglátjuk de szerintem addigra már csak a mostani tinilányok emlékeiben fognak élni.
2013. július 24. 11:07
vajkaramellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 206176 offline |
a videó szerintem jobb mint a szám(a szám is tök jó)
2013. július 24. 11:08
vajkaramellaúj tag |
jó,akkor 30 év múlva "találkozunk"xD
2013. július 24. 11:09
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Laura_hehe_1D @ 2013.07.24. 10:43)
Kedves LoganHenderson89 és társai! Akkor utálkozzatok, ha röpke három év alatt eljutottatok addig ameddig ők!
Bejártátok már a világot a koncertjeitek miatt? Lettetek már úgy 3. helyezettek egy tehetségkutatón, hogy mindenki szerint nektek kellett volna győzni? Döntöttetek már meg valaha rekordot? Hányszor történt meg veletek, hogy nem tudtatok kimenni az utcára sem a rajongóitok miatt? Hány lány/ember/srác életét fordítottátok fel gyökerestül? Tudja egyáltalán a világ hogy kik vagytok? Hadd válaszoljak gyorsan: nem, nem, nem, soha, 0, nem! Elhiszem lehet, hogy jó poén utálkozni, De! ez rohadtul nem menő! Minden Hater ott szidja őket ahol akar, de amikor fordul a kocka (pl.: ha rossz szót szólnék Logan-ről)akkor meg vérig vagytok sértve. Zsumi szerintem ez nem 60 ember műve, esetleg 60 ember ebből az országból. Nem ugyan az.
KEDVES UTÁLKOZÓK VÉSSÉTEK JÓL A FEJETEKBE:HA NEM TETSZIK VALAMI AKKOR NEM KELL RÁ FIGYELNI, NEM KELL MEGNÉZNI/ELOLVASNI A VELE KAPCSOLATOS DOLGOKAT. HOGY MIÉRT? MERT EZZEL CSAK MAGADAT MINŐSÍTED ÉS ATTÓL, HOGY UTÁLKOZOL ŐK NEM LESZNEK NÉPSZERŰTLENEBBEK/BÉNÁBBAK ÉS TE SEM LESZEL MENŐBB, CSAK SZÁNALMASABB!! :*
Egyébként meg 3 év *_* #ProungDirectioner
Bejártátok már a világot a koncertjeitek miatt? Lettetek már úgy 3. helyezettek egy tehetségkutatón, hogy mindenki szerint nektek kellett volna győzni? Döntöttetek már meg valaha rekordot? Hányszor történt meg veletek, hogy nem tudtatok kimenni az utcára sem a rajongóitok miatt? Hány lány/ember/srác életét fordítottátok fel gyökerestül? Tudja egyáltalán a világ hogy kik vagytok? Hadd válaszoljak gyorsan: nem, nem, nem, soha, 0, nem! Elhiszem lehet, hogy jó poén utálkozni, De! ez rohadtul nem menő! Minden Hater ott szidja őket ahol akar, de amikor fordul a kocka (pl.: ha rossz szót szólnék Logan-ről)akkor meg vérig vagytok sértve. Zsumi szerintem ez nem 60 ember műve, esetleg 60 ember ebből az országból. Nem ugyan az.
KEDVES UTÁLKOZÓK VÉSSÉTEK JÓL A FEJETEKBE:HA NEM TETSZIK VALAMI AKKOR NEM KELL RÁ FIGYELNI, NEM KELL MEGNÉZNI/ELOLVASNI A VELE KAPCSOLATOS DOLGOKAT. HOGY MIÉRT? MERT EZZEL CSAK MAGADAT MINŐSÍTED ÉS ATTÓL, HOGY UTÁLKOZOL ŐK NEM LESZNEK NÉPSZERŰTLENEBBEK/BÉNÁBBAK ÉS TE SEM LESZEL MENŐBB, CSAK SZÁNALMASABB!! :*
Egyébként meg 3 év *_* #ProungDirectioner
Gyájj, de szejetem, amikor jöttök az ehhez hasonló fröcsögős szöveggel, amiben egy érv sem hangzik el az ellenkező oldal ellen, ám osztani azt nagyon tudjátok, ami nincs. Nos, akkor lássunk is hozzá! Egy kérdés Drága Bogaram: attól, hogy valaki nem bírja őket, és kinyilvánítja negatív aspektusát, az mióta utálat? Én is sokszor fikázom őket, de nem azért, mert utálom, hanem mert nem bírom az öt ficsúrka képét és a "zenének" csúfolt művüket, amit ti állandó jelleggel az egekbe magasztaltok. És ne haragudj, de, ha bármelyikünkben is lenne ilyen ambíció, akkor gondolom, már tett volna az ügy érdekében. Én speciel semmi pénzért nem akarok híres cölöb lenni, hogy még reggel egy kávéval a kezembe se léphessek ki, mert úgy nézek ki, mint a mosott kaki. Nekem nincs arra szükségem, hogy minden második ember felismerjen, autogrammot kérjen tőlem, közös fotót akarjon és bálványozzon. Én is ember vagyok, én is hibázok, én is tévedek és én sem vagyok tökéletes. Nagy valószínűséggel, amilyen gyorsan híres lennék, olyan gyorsan is tűnnék el a világ elől. Szóval nem tudom, hogy honnan a lópikulából szedted azt, hogy itt mindenki olyan karriert szeretne, mint ez az öt ugribugri. Az X-factorról meg annyit, hogy, mint hazánkban, valószínűleg Nagy-Britanniában, USA-ban és máshol a világon is nagy eséllyel bunda. Most nagyon nagy cucc csalással eljutni a harmadik helyig, de, még, ha csalás nélkül is jutottak volna el, akkor sem hatott meg. A feltett tömegkérdésedre meg nekem személy szerint az a válaszom, hogy NEM, és nem is akarom soha! Mint ahogyan említettem, kell lennie valakiben egy jó nagy adag nárcizmusnak és egoizmusnak, hogy ezt egyáltalán el tudja fogadni, bele tudjon törődni és mindezzel együtt is tudjon élni. Különben nagyon undorítóan beszélsz: tehát, aki nem olyan, mint a kérdéseidben felhalmozottak, az már kábé annyit sem ér, mint egy darab kaki? Halál komolyan kérdezem, mert a leírásod alapján ez az öt nyomorék az Isten Császár, mi pedig földi halandó emberek meg a nagy sz*rok, akik elbújhatnak mögöttük. WTF? Gondolkodsz is mielőtt leírsz valamit, vagy csak fröcsögsz a semmibe? Szerintem meg a hozzád hasonló gondolkodású óvodás kislányok bújjanak el ezzel az öt nyomorékkal együtt olyanok elől, akik a munkájukkal életeket mentenek: mentősök, sebészek, orvosok, tűzoltók stb. Ezek kiérdemelnék azt, hogy istenítsük őket, mert a munkájukkal nap-naphosszat életeket menteket, és, ha ők nem lennének, akkor lazán meghalnál, ha valami baj történne. De azért ez az öt majom a világ közepe és senki más sem tud felérni hozzájuk. Gusztustalan, ahogyan a világot degradáljátok, miközben más az életét kockáztatná a munkájával, hogy téged megmentsen, de csak ezeket a hányadékokat tudjátok magasztalni. Őszinte gratulációmat fogadd, és az IQ-d is valahol nulla alatt tenghet, ha engem kérdezel.
Kedves Laura_hehe_1D, jól vésd a fejedbe: A Starity egy fórum, ahol bizonyos szabályokat betartva BÁRKI, BÁRHOL, BÁRMIKOR leírhatja a negatív, illetve pozitív véleményét, akár tetszik ez nektek, akár nem. Ha nem tetszik a negatív hozzászólások hada, akkor nem kell elolvasni, sem pedig válaszolni rájuk, hiszen senki sem kötelezett titeket erre! Egy igényesen megírt negatív kritika sokkal inkább az adott fórumozó IQ szintjét mutatja, és, ha valakinek valami nem tetszik, s azt kulturáltan fejezi ki, attól még nem járatja le magát sehol sem. Egyedül csak te és a hozzád hasonló viselkedésű kislányok járatják le saját magukat azzal, hogy elkezdenek öntörvényeskedni, átírni a szabályokat, megszabni mindenkinek, hogy mit csináljon azzal a kemény 13-14 évével. Speciel ez a szánalmas, és attól te sem leszel menőbb, hogy itt most fröcsögtél egy sort a butaságról. Sokan itt sokkal idősebbek, mint te, úgyhogy akiknek joguk lenne osztani az észt, az csak is ők lehetnek, és nem éppen te.
2013. július 24. 11:09
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
a filmet várom már! de viszont a dal nekem nem igazán tetszik!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.