Starity

Rekordot döntött a One Direction új klipje

20 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 24. 11:33 #121
Niky_Love Taylor L.
Niky_Love Taylor L.
Mrs. Dolan™ ✔

Státusz2015.06.10.~Best Day of my Life.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1165
Csatolások: 45
Azonosító: 170939
Amúgy meg nem 10,9 az új rekord hanem 12,3 biggrin.gif heart.gif
2013. július 24. 11:33 #122
KicsiDorisz
KicsiDorisz
új tag

Státusz'Ha másodjára is a falnak akarsz menni, akkor szerelmes vagy.' -Moments'n'Dreams
Hozzászólás: 18
Csatolások: 0
Azonosító: 151521
Imádom az olyan kommenteket, akik a kinézetük alapján bírálnak.biggrin.gif Kész röhej az utolkozó társaság.

1. milanskinwes: Vannak akik a kisfiús arcú fiúkat szeretik, én is ebbe a csoportba tartozom. Szívesebben randiznék egy babaarcú gyökérrel, mint egy - én szerintem gusztustalan - izompacsirtával. Egyébként meg nem tudom láttál e már a fiúkról félmeztelen fotót. Mindegyikőjüknek van, talán nem akkora, mint egy birkózóé, de van kockahasuk és izmuk is.

Zsécii: Van egy szakmád igen és sokáig fogsz belőle megélni. De mennyi az esély rá?smileeee.gif Magyarországon egyre több az elszegényedett, munkát vesztett ember és te is bármikor úgy mehetsz be a munkahelyedre, hogy a főnök behívat és bumm. Szia munka! Ellentétben a One Direction-nal. Ők örökre a médiában lesznek, amíg a szerződés tartja őket, együtt. Talán meghosszabbítják, de ha nem külön utakra mennek. Biztos, hogy egyéni énekesként is folytatnák. Ha pedig nem, akkor meg ők is tudnak szerezni egy jó munkahelyet, hiszen bármennyi éves kortól lehet főiskolára menni.

Azok akik azért kérdezik, ez miért érdekes, megmondom. A youtube-ot mindenki ismeri, a világ legnagyobb zenés oldala rengeteg rekorddal. Vannak akik csak zenét hallgatnak, szarnak az elért teljesítméynekre. De viszont az énekesek, bandák és a rajongók odafigyelnek a számokra (1, 2, 3 stb.) is és egy youtube rekord megdöntése igenis nagy dolog.

Aztán, miért a külső alapján mondtok véleményt? Fogadjuk, ha egy hozzátok tartozót, vagy titeket csúfolnátok rögtön mondanátok: 'Nem is ismertek/ismeritek!'
Szánalmas, hogy ti meg uyganazt teszitek. AOne Direction fiúk belülről nagyon kedvesek, imádják a zenét, viccesek és eredeti ötleteik vannak. Vegyük például a táncaikat. Mi directionerek 3 éve figyeljük őket és a kezdeteknél adtunk nekik egy esélyt, hogy megnézzük, mit csinálnak. Szóval bár mi rajongók meghalunk a kinézetüktől, de a tulajdonságaik miatt szeretjük őket, ahogy valami jót tesznek, valamit jól csinálnak esetleg elrontanak (Niall baba:3) és mindent, amik önmaguk. Nem félnek bemutatni azoknak a "Rajongóknak" akik valamivel (pl. Larry Stylinson tábla) megbántották őket és vegyük azt is mikor Harry leütött volna egy paparazzo-t, mivel hülye buziknak nevezte őket. De Louis leállította.
És aki azt mondja, hogy nincs tiszta, jó hangjuk, annak valami hatalmas baja lehet. Csodás hangjuk, több ezer rock embernél szebb. Ők nem hörögnek, nem olyan a hangjuk, mint akik rekedtek, hanem szép, kellemes és tiszta. És nem arról beszélek mikor feljavítják. Hallgassatok meg egy turné koncertet. Akinek jó hallása van észrevesz egy-két hamis hangot (kinek nincsen?), de szépen énekelnek és nem CD-ről szól az egész.

A következő. Buzik (melegek)? Nem. Láttad őket valaha is csókolózni? Nem, akkor ennyi. DE ha mégis azok lennének (de nem azok), több millió lány (azaz a normális directionerek) akkor is szeretnék a fiúkat, mert megváltoztatták az életüket! Több ezer lány arcára csaltak mosolyt, hitették el vele, hogy gyönyörű.
És különben is, miért kell bántani egy meleget? Igaz, hogy fura ez az egész, de az élet rendje és nincs sehol se megírva, hogy az egyenlő nemű társak nem járhatnak együtt, nem élhetnek nemi kapcsolatot. Bár gyerek nem fog születni, legalább ott szeretik egymást, és csak ennyi a lényeg. Gyereket árvaházból is lehet fogadni. Gondolom, hogy milyen nehéz lehet elmondani ezt a melegeknek, hiszen a mai világ elítéli ezeket az embereket, pedig nem kéne. Nem az ő hibájuk, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. És aki ezt felmeri vállalni, annak csak gratulálni lehet, mert ezzel felvállalja a gúnyolásokat is. Akik pedig ezért kiközösítik a fajtársukat, remélem egyszer átél egy ilyesmit.

Azt hiszem ennyi lenne, bocsánat a regényért, de szeretem a One Direction-t és már kezd elegem lenni, hogy minden utalkozó azzal jön, hogy melegek és, hogy sehol se lesznek pár év múlva. Pedig igen, mert ők is fejlődni fognak, egyre modernebb zenét fognak játszani.
2013. július 24. 11:34 #123
Netti35
Netti35
visszatérő vendég

StátuszNéha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket.
Hozzászólás: 214
Azonosító: 171275
Ilyenkor mindig tudatosul bennem, hogy én nem ezt az 5 fiút utálom, ha nem azt sok kis elkényeztetett, hisztis, szaros picsát akik directionernek nevezik magukat, és azt hiszik ők irányítják a világot. Atyaságos! Jöttök itt azzal sok hiper szuper sikerekkel meg, hogy ezt is megcsinálták meg ezt is, de annyira gyépések vagytok, hogy azt nem fogjátok fel, ha ti nem nyalnátok tövig a seggüket semmijük se lenne. A szájukba rágtok mindent, nekik kb annyi dolguk, hogy azt néhány tucat dalt amit megírtak nekik felénekeljék ja meg , hogy küllemük figyelemre méltó legyen. Most nehogy nekem álljatok, hogy én nem látok túl a cuki pofin de én túl látok, pont ezért nem rajongok értük, mert amit zene címszó alatt nyomnak az nevetséges.
Azt meg el se hiszem, hogy itt veritek magatok az #1dfamilyre ahelyett, hogy otthon saját családotokkal törődnétek... Gusztustalanok vagytok de komolyan.
4 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Beyla, MadHatter, Eszti0305
2013. július 24. 11:36 #124
- törölt felhasználó -    
Minden napra egy 1D-s cikk - pipa biggrin.gif muszáj ezt? Én sosem innét értesülök először velük kapcsolatban tongue.gif
2013. július 24. 11:38 #125
- törölt felhasználó -    
A 1D-t gyűlölöm, de sosem ítélem meg egy banda/énekes(nő) számát aszerint, hogy mennyire bírom. Úgy álltam hozzá, hogy ez a szám és a klip nem lehet olyan rossz, ha ennyire szeretik. Hát őőőő... először ki is kapcsoltam. Aztán mégis rávettem magam, mert nem írok róla úgy, hogy nem láttam/hallottam. Hááááááááát. Úristen. A zene nem a legjobb. Vagyis. Egyszerűen B-kategóriás. A klip pedig nem olyan "überszupi", mint hallottam. Talán ha összekapom magam a haverokkal én is tudok ilyet forgatni..
2013. július 24. 11:39 #126
Mrs.Tomlinson22
Mrs.Tomlinson22
új tag

StátuszLu Han hyung we miss you
Hozzászólás: 33
Azonosító: 204327
milanskinwes 23 és 19 év között forognak ezek a fiúk.Egyikük sem ronda!Főleg nem HARRY mivel őérte olvadoznak a legtöbben!
2013. július 24. 11:39 #127
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
A Youtube legnézettebb videói többek közt Justin Bieber és Psy nevéhez fűződnek, úgyhogy nem hiszem, hogy mérvadó lenne bármiben is a nézettség. Főleg, hogy ráérős tizenéves kislányok egész nap ezt a videót bámulták, és indítgatták újra és újra, hogy elérje ezt a "hatalmas elismerést".
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. július 24. 11:40 #128
Amy..
Amy..
visszatérő vendég

StátuszIf you do not like it, you can go .. ;) - YOLO ;D
Hozzászólás: 395
Azonosító: 178850
10-13? 19-21 smileeee.gif
nem lehet mindenkinem ugyanolyan az izlése, ne mond már meg másnak h kit szerethet....
2013. július 24. 11:42 #129
sarga_rozsa
sarga_rozsa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 259
Azonosító: 178634
újabb feltörekvők
2013. július 24. 11:43 #130
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Hibás a cikk mivel 12.3 millió lett írta a VEVO twitter oldala is.
2013. július 24. 11:44 #131
wish of happiness
wish of happiness
visszatérő vendég

StátuszI hope you had time of your life....
Hozzászólás: 282
Csatolások: 1
Azonosító: 180419
Nem nagyon szeretem őket,de azért gratula! smileeee.gif
2013. július 24. 11:45 #132
SamWyndur
SamWyndur
új tag

StátuszBroke free!
Hozzászólás: 30
Azonosító: 207034
Most hova jutottak ezzel? A YouTube nélkül nem lennének ilyen híresek. Meg az Xfaktor nélkül sem, ami pedig ugyanúgy bunda, mint itthon. Pár év múlva eltűnnek a süllyesztőben és sehol sem lesznek. Ha valaki azt mondja, 'csak féltékeny vagy rájuk', vagy, hogy 'Te elérted azt, amit ők?',a válaszom: Miért lennék rájuk féltékeny? Nem akarok olyan 'sztár' lenni, aki minden nagy zenekar, vagy énekes dalát és stílusát másolja, közben magától pedig nem tud teljesíteni. Tolják nekik rendesen a pénzt, meg minden, de enélkül nem állnának meg a lábukon, pl.: úgy, mint a Beatles anno. Sosem fognak eljutni oda, mint ők, vagy a Queen, a Guns'n'Roses, vagy a többi híresség, akik IGENIS ELÉRTEK VALAMIT, NEM ÚGY, MINT EZ AZ ÖT UGRABUGRA JANKÓ. Egyébként, nincs szabály arra, hogy nem fejezhetjük ki a negatív véleményünket, szóval ehhez hasonló választ sem kérek a továbbiakban.
2013. július 24. 11:45 #133
Tori1101
Tori1101
visszatérő vendég

StátuszMusic is my life
Hozzászólás: 184
Azonosító: 200397
Gratu nekik!! És alig várom a filmet!!!
2013. július 24. 11:52 #134
- törölt felhasználó -    
A hiba ott van, hogy attól még mindig tehetségtelen tinifiúk maradnak, hogy éppen egyszerre az ő klipjüket nézték mega legtöbben, már amennyiben nem csalás a fele, mint az már sok esetben kideült az ilyen felkapott alakoknál. pardon.gif
2013. július 24. 11:52 #135
inez01
inez01
visszatérő vendég

StátuszAngyalok léteznek, és úgy hívják öket: barátok
Hozzászólás: 454
Azonosító: 198707
Huuu! Tuti megnézem! Nagyon büszke vagyok rájuk! A számuk is nagyon tetszik. CSAK ÍGY TOVÁBB!
2013. július 24. 11:54 #136
Eszty99
Eszty99
visszatérő vendég

StátuszHungary wants 1D!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥ D!r€cł!on€r... ♥ ♫ ♥
Hozzászólás: 223
Csatolások: 24
Azonosító: 162632
Hibás a cikk abból a szempontból, hogy a hivatalos eredmény 12.3 MILLIÓ lett. smileeee.gif A VEVO írta ki Twitterre. smileeee.gif
2013. július 24. 11:55 #137
Briel
Briel
visszatérő vendég

StátuszMagyarország: nekünk 8!
Hozzászólás: 174
Csatolások: 1
Azonosító: 207035
Cannibal3-nak teljes mértékben igaza van. Tegnap ráírtam egy ismerősömre és mondta, hogy nem ér rá, mert éppen már húszezredjére nézi meg a BSE-t, hogy megdöntsék a rekordot. Volt 1 millió emberke, aki képes volt rengetegszer végignézni, és voltak olyanok, akik "ha-már-kint-van-az-üzenőfalon-megnézem" és egyszer ránéztek, mint én. Kamu az egész, tényleg nincsen semmi bajom velük, de ez így... nudli.
2013. július 24. 11:55 #138
Vivien13
Vivien13
új tag
Hozzászólás: 18
Azonosító: 206956
Tuti megnézem!!!Csak így tovább One Diection!!!
2013. július 24. 11:56 #139
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Hozzászólás: 1310
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
Nem érdemlik meg.
2013. július 24. 11:56 #140
nyufcsiiiii
nyufcsiiiii
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 203175
nem az 1D hibája, hogy ilyen elvetemült rajongóik vannak...
20 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok