Sminkcuccokat dob piacra a One Direction
2013. július 25. 13:47
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
ahw*o* bekelllszereznii!!!
2013. július 25. 14:11
Bognár Bea1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 187970 offline |
Be kell szaraznem..Bár nem sminkelem magam..Nem is baj,így tovább tart xoxo.
2013. július 25. 14:15
Crazy Mofosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 206691 offline |
Ayame.01 igazad van.1 értek )
2013. július 25. 14:30
noncsi8horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 203083 offline |
dee jóóóóóó*--*
2013. július 25. 14:34
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Elsőnek rámtört a röhögőgörcs, látom a marketing még mindig megy lvl 99 -el, de sebaj fiúkák. Mondjuk en azért elfogadnék egy Harryset, azt hittem bénább xd de biztos egy vagyonba kerül és kétlem, hogy a Rossmann-ba lehet majd kapni xDD
2013. július 25. 14:43
Szerintem tök jók, de nem fogok ezért bemenni a boltba.
2013. július 25. 14:45
Idézet (Briel @ 2013.07.25. 11:45)
Én már komolyan kezdem azt hinni, hogy ha nem is melegek, akkor biszexek... Oké, nyilván "lépjünk a nagyok nyomdokaiba, adjunk ki parfümöt meg mindenféle kencét" de könyörgöm! Pasik vagytok. Hányszor hallottatok olyanról, hogy a Green Day, a Thirty stM vagy bármelyik FIÚbanda rúzst, körömlakkot vagy hasonlókat árult volna?! De a sok kislány, majd megveszi mindet, mert az ő aláírásuk van a rúzson meg hűű 1 rúzs 1000ft, 5-en vannak, persze mindnek kell mind, már 5000-nél tartunk! Süllyedünk gyerekek...
Slipknot rúzs xDDD még belegondolni is rossz
szegény szülők amúgy.
2013. július 25. 15:14
Valaki12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 181678 offline |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kell Kell Kell!Tuti megveszem!!!
2013. július 25. 15:44
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Ez olyan szinten szánalmas, hogy nem tudok szóhoz jutni. Én értem, hogy a rajongóik túlnyomó többsége lány, de akkor sem normális hímnemű egyedeknek, még akkor is, ha csak kisfiúk, ilyen lányos termékeket reklámozniuk. Egy igazi férfi, akinek van egy kis esze, vagy becsülete, büszkesége, az nem adná a fejét ilyen termékhez. Én a helyükben marhára szégyellném magam. De remélem használni is fogják, ha már "ők tervezték"! A másik pedig az, hogy egy ilyen kis sz@rért, amit a boltban, jobb minőségben és 400Ft.ért megkapsz, azt aranyáron adják el. Csak azért mert Harry meg Zayn meg ki a fene aláírása van rajta, és a tetején ott az 1D felirat. Gratulálok a marketingeseknek, és mindenkinek, aki bezsebeli a pénzt ezekért, tényleg értik a dolgukat, ha ilyen termékeket el tudnak ennyiért adni. Engem biztos nem kebeleznek be!
Bár igazából ez szerintem nem a hírnevük fenntartásáról szól, pontosan tudják a fejesek, hogy sajnos mennyire népszerűek a fiúk, és mindent megtesznek azért, hogy minden lehetséges bőrt lehúzzák róluk és az összes pénz a rajongók zsebéből a sajátjukba vándoroljon. És ez a pofátlanság. Pontosan tudják, hogy a rajongóik életkora 8 és 15 között mozog, a legbefolyásolhatóbb korosztály, ráadásul lányok, akiket simán le lehet kenyerezni pár szépségápolási termékkel. Szánalmas ez a világ.
Bár igazából ez szerintem nem a hírnevük fenntartásáról szól, pontosan tudják a fejesek, hogy sajnos mennyire népszerűek a fiúk, és mindent megtesznek azért, hogy minden lehetséges bőrt lehúzzák róluk és az összes pénz a rajongók zsebéből a sajátjukba vándoroljon. És ez a pofátlanság. Pontosan tudják, hogy a rajongóik életkora 8 és 15 között mozog, a legbefolyásolhatóbb korosztály, ráadásul lányok, akiket simán le lehet kenyerezni pár szépségápolási termékkel. Szánalmas ez a világ.
2013. július 25. 15:44
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
i want !*-* amugy nem értem h harry-é mért nem banános..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.