Természetesen újabb lehúzás a Vándireksőntől.Hány ilyen szirsz*rt fognak még kiadni? Nemhogy a zenéjükkel foglalkoznának,mert eddig mindegyik korongjuk hallgathatatlan lett. Ezt úgy mondom,hogy én abba a korosztályba tartozok,ami az egydé célközönsége, nekem pedig be kellene vizelnem tőlük.
A rajongóknak miért nem tűnik fel,hogy a vándi nem a fanokat szereti,hanem a pénzüket?! Komolyan mondom,ebben az évben már annyi mindent piacra dobtak,hogy két kezemen se tudom megszámlálni. A sok kis buta csirti meg egyből ugrik a nevükkel fémjelezett dolgokra.
Ti vettétek meg a házaikat komolyan.
Sminkcuccokat dob piacra a One Direction
2013. július 26. 15:11
Mrs.Malik00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 63 Azonosító: 198827 offline |
En tuti fogok venni jaaha..luluuu..biztos lehuzas..az hat! de akkor is klassz! en veszek
2013. július 26. 15:50
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline |
jaj ne fárasszanak már ...
2013. július 26. 15:58
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Ilyen ez a popszakma. Ha vannak olyan elvetemült emberek (már padig vannak) aki képes ezért fizetni akkor meg is érdemli hogy így lehúzzák!
És ezek után ne legyetek kibukva ha még többször titulálják őket melegnek nem oktalanul. Mert ez aztán karrier! Nem érzitek röhejesnek?! És itt most nem a díjakra célzok. 30 év múlva visszagondolnak,bár nem tudom hol lesznek ezek 30 év múlva, akkor aztán igazi férfias karrierjükre emlékezhetnek, adtunk ki parfümöt meg rúzst stb stb. Van ezeknek önbecsülésük?
Gondolom egyiknek sem kell gyűjtögetnie pénzt nyugdíjas éveire,de nem tudnak betelni és egyszer nemet mondani, hisz akkor nem jönne lé.
És ezek után ne legyetek kibukva ha még többször titulálják őket melegnek nem oktalanul. Mert ez aztán karrier! Nem érzitek röhejesnek?! És itt most nem a díjakra célzok. 30 év múlva visszagondolnak,bár nem tudom hol lesznek ezek 30 év múlva, akkor aztán igazi férfias karrierjükre emlékezhetnek, adtunk ki parfümöt meg rúzst stb stb. Van ezeknek önbecsülésük?
Gondolom egyiknek sem kell gyűjtögetnie pénzt nyugdíjas éveire,de nem tudnak betelni és egyszer nemet mondani, hisz akkor nem jönne lé.
2013. július 26. 16:14
nina22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 199694 offline |
Idézet (dóóra @ 2013.07.26. 15:58)
Ilyen ez a popszakma. Ha vannak olyan elvetemült emberek (már padig vannak) aki képes ezért fizetni akkor meg is érdemli hogy így lehúzzák!
Teljesen egyetértek dóórával!
2013. július 26. 19:14
Levente00! Ők csak a nevüket adták pár smink termékhez. Nem ők találták ki hogy: " Jajj, én most gondoltam egyet, és akkor forgalmazzunk smink termékeket, hogy b*ziknak tituláljanak minket". Ezt nem ők találták ki, csak a nevüket adták a termékekhez, mert tudtommal nagy részben, csak lányok az One Direction rajongói!
2013. július 26. 19:53
Taylor00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 362 Csatolások: 10 Azonosító: 174818 offline |
sztarfan1122 írta:
Levente00! Ők csak a nevüket adták pár smink termékhez. Nem ők találták ki hogy: " Jajj, én most gondoltam egyet, és akkor forgalmazzunk smink termékeket, hogy b*ziknak tituláljanak minket". Ezt nem ők találták ki, csak a nevüket adták a termékekhez, mert tudtommal nagy részben, csak lányok az One Direction rajongói!
Szerintem is.
Szerintem is.
2013. július 26. 20:10
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
@karoliin
nem azt állítom hogy egyik reggel felkeltek és "na adjunk már ki rúzst" ha nem megkereste őket egy cég,hogy ez az ötletük. Mondhattak volna nemet. Hány ilyen együttesről vagy férfiról tudok,aki büszkén adta a nevét rúzshoz...
nem azt állítom hogy egyik reggel felkeltek és "na adjunk már ki rúzst" ha nem megkereste őket egy cég,hogy ez az ötletük. Mondhattak volna nemet. Hány ilyen együttesről vagy férfiról tudok,aki büszkén adta a nevét rúzshoz...
2013. július 26. 20:33
csak szerintem fura,hogy ezek a FIÚK NŐI cuccokat dobnak piacra?szerintem ez elég árulkodó
2013. július 26. 20:49
Magyar Reginaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.08. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 185679 offline |
Nagyon jók!!! Iádom
2013. július 26. 20:53
larry staylinson! Hogy lennének melegek, ha van kettőnek is barátnője?! A többi háromnak, meg majd úgy is lesz. És még egyszer elmondom, hogy ők csak a nevüket adták pár smink termékhez, amit a lányok használnak, mert a rajongók többsége, LÁNY! De nem értem hogy miért tituláljátok őket b*ziknak?! Aki utálkozik, az ne kattintson a velük kapcsolatos cikkekre! És akkor utálkozók, ti vigyétek véghez ugyan azt a sikert amit a One Direction!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.