Sminkcuccokat dob piacra a One Direction
2013. július 29. 14:52
KaszásAnna2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 168735 offline |
wííííííííííííí!! húztam 5 rúzst venni!
2013. július 29. 15:04
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
keeeeeeeeeelllllllllllll ♥
2013. július 29. 17:20
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
Kelleneeeek!! haha:D
2013. július 30. 10:27
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
tudjátok ilyen színű rúzsokat lehet máshol is kapni itt Magyarországon még jobbakat is csak azért jó mert ez az 5 kis kölök adja ki lehet hogy k*va drága.
2013. július 30. 11:01
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
De jó :heatrt
2013. július 30. 13:18
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline |
Én tényleg szeretem a 1D-t de az ilyenek nem tetszenek.. már a parfümnél is csodálkoztam de ez is hülyeség. Nem hinném, hogy nekik szükségük lenne arra, hogy az éneklés mellett ilyeneket csináljanak.. meg azt se, hogy frankón arra vágytak mindig, hogy sminkeket meg női parfümöket dobjanak piacra a nevükkel.. ez nagyon is menedzserek álltal kreált ötlet, hogy a lehető legtöbb pénzt ki lehessen préselni a 1D bizniszből.. Mondjuk az is igaz, hogy hülyék lennének nem megcsinálni mert a sok elvakult rajongó meg gondolkozás nélkül megveszi.. én rajongóként is Csak a CD-k vásárlásával vagy max még koncertjegyekkel támogatnám őket.. mert a zenéjüket kéne hallgatni nem pedig az ilyen cuccokat megvenni.. Hirtelen nem is tudnék mondani mégegy olyan sztárt, vagy együttest akinek saját shopjuk lenne mint nekik.. A parfümök meg kozmetikumok szerintem okésok de hagyják a nőkre.. Felesleges az egész..
2013. július 30. 15:27
nagyon jók de nem tudok egy pár nevet leolvasni a rúzsokról
2013. július 30. 15:50
Szimonetta54új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 207312 offline |
Ezeket biztos venni fogják..
2013. július 30. 16:18
WaKavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184939 offline |
Én szeretem a sminkcuccokat, és a One Directiont is, de nagyon.
A kettő együtt viszont valahogy nem fér össze. Ha kapható lesz nálunk, akkor tuti venni fogok, szóval nem akarom annyira lehúzni.
De nem hiszem, hogy a fiúknak erre szükségük lenne. Amúgy sincs közük a sminkeléshez, csak a nevüket adják a termékekhez...
A kettő együtt viszont valahogy nem fér össze. Ha kapható lesz nálunk, akkor tuti venni fogok, szóval nem akarom annyira lehúzni.
De nem hiszem, hogy a fiúknak erre szükségük lenne. Amúgy sincs közük a sminkeléshez, csak a nevüket adják a termékekhez...
2013. július 30. 17:41
Na aki ilyet árul, 100 h meggazdagszik Mindjárt belekezdek egy ilyen vállalkozásba...
Fura hogy ők árulják...de szerintem egyáltalán nem gáz....elég nagy rajongóhadsereggel rendelkeznek, és lehet hogy ezzel jobban járnak...potya lovetta Nem szeretem annyira őket, de lehet még én is kipróbálnék egy dedikált cuccost
És WaKa-nak igaza van, szerintem is csak a nevüket adják hozzá.
Fura hogy ők árulják...de szerintem egyáltalán nem gáz....elég nagy rajongóhadsereggel rendelkeznek, és lehet hogy ezzel jobban járnak...potya lovetta Nem szeretem annyira őket, de lehet még én is kipróbálnék egy dedikált cuccost
És WaKa-nak igaza van, szerintem is csak a nevüket adják hozzá.
2013. július 30. 23:07
De gáz. Önálló akaratuk nincsen. Tényleg mindent a szájukba rágnak, amivel eladhatóbbak és amivel több pénz üti markukat. Ez komolyan már a szánalom legutolsó fázisa. Szerencsére sokaknak leesik itt is, hogy ez az 5 nyálgép, tényleg egy kaptafára való. Lassan majd a wc papirról mosolyog ránk ez az 5 mitugrász. <.<
1 felhasználónak tetszik:
ticimici
2013. július 31. 10:24
ÁáááJJJááá-oooo Remélem hogy a magyar polcokra is fog kerülni Első dolgom lesz!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.