Selena Gomez: „Taylor Swift a felelős az érettebb hangzásomért”
2013. július 25. 14:40
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Hát ennek meg honnan ez a fene nagy önbizalom? Érettebb??? Micsoda? Már a címe is béna, tipikus tini lemez cím. És Taylorkától meg Britney-től kap inspirációt? Hát meglátszik, ő is olyan "remek" énekesnő mint a másik két idióta! Egyébként ezek (Taylor, Demi, Selena) mást sem csinálnak csak egymás seggét nyalják és elárasztják a világot a gagyibbnál gagyibb slágereikkel!
2013. július 25. 14:41
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline |
Tényleg jobb lett a hangja De én a régit is szerettem! Köszi Britney és Taylor
2013. július 25. 14:42
ezzel az albummal foglakozott többet, de nekem kevésbé tetszik *pacsit magamnak* x
2013. július 25. 14:44
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline |
Idézet (Barbus87 @ 2013.07.25. 14:40)
Hát ennek meg honnan ez a fene nagy önbizalom? Érettebb??? Micsoda? Már a címe is béna, tipikus tini lemez cím. És Taylorkától meg Britney-től kap inspirációt? Hát meglátszik, ő is olyan "remek" énekesnő mint a másik két idióta! Egyébként ezek (Taylor, Demi, Selena) mást sem csinálnak csak egymás seggét nyalják és elárasztják a világot a gagyibbnál gagyibb slágereikkel!
Én ezzel egyáltalán nem értek egyet.De persze mindenkinek megvan a saját véleménye de azért ez túlzás...Szerintem Britney-nek és Taylor-nak is isteni a hangja. Selena pedig már kezd felnőni.
2013. július 25. 14:47
Felnőtt?! Nem hiszem. Amúgy a dalai ugyanolyan rosszak, mint eddig + ha jók is lennének, attól még a hangja nem lenne jó élőben...
Nem kedvelem Taylort de legalább ő tud énekelni, Selena nem.
Nem kedvelem Taylort de legalább ő tud énekelni, Selena nem.
2013. július 25. 14:49
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
nekem az eddigi albumai is tetszettek ,de ez még jobb
2013. július 25. 14:49
nekem az új dalai nem tetszenek. meg ez a megjátszó hinduizmus. vagy mi
2013. július 25. 15:00
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Nekem,nagyon tetszik Selena új albuma nem csak azért mert nagyon-nagy Selenator vagyok,hanem azért ismert tényleg,felnőtebb hangzása lett az új dalainak és az album is nagyon király.
2013. július 25. 15:21
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (Tincsi7373 @ 2013.07.25. 14:44)
Én ezzel egyáltalán nem értek egyet.De persze mindenkinek megvan a saját véleménye de azért ez túlzás...Szerintem Britney-nek és Taylor-nak is isteni a hangja. Selena pedig már kezd felnőni.
Ja, hát a mai technika csodákra képes, mondjuk én még így sem nevezném a hangjukat isteninek, esetleg átlagosnak, ami élő fellépéskor kritikán aluli...
2013. július 25. 15:31
Tényleg sokat fejlődött Ideje volt már egy kicsit "felnőni"
2013. július 25. 15:32
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nekem is nagyon tetszik az új albuma.
2013. július 25. 15:35
Sokan írjátok hogy na na , pont Taylor ... nem ismeritek milyen igazából ,és azt sem tudjátok miért volt ennyi barátja , és miért ért véget ilyen hamar ...
Selenát nem szeretem , de szerintem sem egy beképzelt sztárocska , mert valljuk be , annak ellenére hogy szép , sok tehetsége nincsen , dalain pedig több a mű mint az eredeti ... De még is sok a rajongója , akiket látszólag is szeret , ezt azért tisztelem benne . Örülök hogy nem szállt el , és hogy próbál valamit alkotni , abban is igaza van hogy a baráti körünk is formálja hogy mivé válunk . De ennek ellenére még mindig nem tudom elfogadni hogy ilyen tehetségtelen hanggal tart itt mint most. Sokan pedig 1000szer jobb hanggal azért imádkoznak hogy negyed annyi figyelmet kapjanak mint Selenácska. Ez a lány jókor volt jó helyen , ennyi .
Selenát nem szeretem , de szerintem sem egy beképzelt sztárocska , mert valljuk be , annak ellenére hogy szép , sok tehetsége nincsen , dalain pedig több a mű mint az eredeti ... De még is sok a rajongója , akiket látszólag is szeret , ezt azért tisztelem benne . Örülök hogy nem szállt el , és hogy próbál valamit alkotni , abban is igaza van hogy a baráti körünk is formálja hogy mivé válunk . De ennek ellenére még mindig nem tudom elfogadni hogy ilyen tehetségtelen hanggal tart itt mint most. Sokan pedig 1000szer jobb hanggal azért imádkoznak hogy negyed annyi figyelmet kapjanak mint Selenácska. Ez a lány jókor volt jó helyen , ennyi .
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.