Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!
2013. július 30. 12:41
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline |
Justin sztem csak azért csinálta mert halotta h a rajongók sikítoznak.Kinézett látta a médiát és ezt csinálta.Neki is ki kéne pihenni magát de úgy nem lehet h ott sikítoznak.Neki is van magánélete.
2013. július 30. 14:15
Pandamackóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 202104 offline |
Tiszta szánalmas már ez a gyerek.
2013. július 30. 14:16
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline |
jééézusom a büdös köcsög.......... tiszta szégyen ez a nyikhaj nyomorék... leköpni azokat akiknek a sikerét köszönheti... mert hát ha rajongói nem lennének nem igen lenne ez a kis csicska ilyen felkapott......... -.-"""
1 felhasználónak tetszik:
s.z.i.l.v.i.a91
2013. július 30. 14:35
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline |
na ez a GYEREK! komolyan nem komplet..most már agyon kéne ütni vagy nem tudom. az oké hogy a nagyi megvédi de azért ne mondja már a nagymami se hogy normális amit ez a kölyök művel itt ország világ szeme láttára. most már ideje lenne végett vetnie Justinnak ezzel a gyerekes viselkedésével. de ha valamelyik itteni rajongó erre azt írja nekem hogy nem is a rajongóit hanem a médiát köpte(ami szerintem még mindig undorító) akkor mondja az el nekem hogy minek kell vödörbe vagy hova hugyálnija..?? ez a justin egy nagypofájú idióta..nincs is itt már miről beszélni.
s.z.i.l.v.i.a91
2013. július 30. 15:16
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline |
Itt össze gyűltek az útálok.. Semmi értelme gyerekek.. Justinak más élete van. :* Ő megteheti ezt, mi nem ennyi! De Belieber vagyok, és ez már tényleg elég durva.. -.-
2013. július 30. 16:02
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Idézet (Mrs. Bieber @ 2013.07.29. 22:43)
ohm. ti nem lattok?
nem a rajongokat kopte le, hanem a mediat. neha jobb lenne kinyitni a szemeteket, mit ocsmarolni valakit. ._.
nem a rajongokat kopte le, hanem a mediat. neha jobb lenne kinyitni a szemeteket, mit ocsmarolni valakit. ._.
Akkor képzeld magadat a média helyébe, köpjön le Justin, örülj neki, nőj fel, és utána talán rájössz mit is jelent az, ha valaki leköp/odaköp valakihez/valakikhez. De tudod mit? Védjed a kis Justinkát. Gondolom te még annak is örülnél, ha egy sz*rkupaccal fejen dobna -.- -.- (Stick-stick nulla-négy, nem forog az agykerék)
s.z.i.l.v.i.a91
2013. július 30. 17:10
Én Belieber vagyok de ez már sok... azért mert híres nem kéne hogy ekkora arca legyen-.- K**ra elvan szálva...
2013. július 30. 17:31
Nagyon unalmas egy tizenéves kis senki szappanoperájának újabb epizódjait követni.. - teszem hozzá mindezt akaratomon kívül. Szerintem meg kellene már húzni azt a bizonyos határt. szerintem a rajongóknak köszönheti ahol most van, bár én sosem értettem mire ez a hatalmas felhajtás az ő "tehetsége" körül. Néhány kommentben olvastam, hogy a médiát köpte le de ez sem javít a helyzeten. Sajnálom szegény fiúcskát, mert annyira tele van tömve a zsebe közben meg a feje üres, olyan sötét mint az éjszaka..
2013. július 30. 18:36
Gusztustalan utálom ez a tizenéves kis**** már bocsánat de már az agyamra megy Bieber nem tudom ti hogy vagytok vele de én is szívesen leköpném!!!!
2013. július 30. 19:24
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline |
oké nincs baj azzal hogy valaki szereti őt bármit is csinál de szörnyű hogy milyen idétlen érvekkel védik őket a fanok az azért tulzás hogy a nyála többet ér mint egy ház ha milliókat akartok költeni a nyálárak akkor gratulálok csináljátok!!! -.-
2013. július 30. 19:37
Viktoria.Havasiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 178593 offline |
Ez már annyira felháborító amit csinál..ráadásul még ott van a seggén a tojáshéj és itt veri magát... szánalom >< Az ilyennek mért vannak rajongói??? ://
2013. július 30. 20:14
nincs olyan, akit jobban utálnék nála!!! egyszerűen gyűlölöm, mint a szart!!
2013. július 30. 20:42
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline |
jó lesz már ha eltűnik a süllyesztőben ez a kis mocsok ...
a BILIberek meg ne jöjjenek azzal h különleges kapcsolatuk van vele mert az h mindennap csiripel x-szer meg valamit kirak facebookra az nem kapcsolat ...
más sztároknak jobb a kapcsolata a rajongóival esküszöm ...
én Little Monster vagyok és én nem vagyok olyan h Gaga mondjuk csináltatott piercinget ... sztem nélküle szebb szóval én nem vagyok odáig h énis csináltaassak ... -.-
a BILIberek meg ne jöjjenek azzal h különleges kapcsolatuk van vele mert az h mindennap csiripel x-szer meg valamit kirak facebookra az nem kapcsolat ...
más sztároknak jobb a kapcsolata a rajongóival esküszöm ...
én Little Monster vagyok és én nem vagyok olyan h Gaga mondjuk csináltatott piercinget ... sztem nélküle szebb szóval én nem vagyok odáig h énis csináltaassak ... -.-
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.