Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!
2013. július 26. 19:53
Idézet (Humika @ 2013.07.26. 19:44)
Ez amugy nem nagyon igy történt hanem hogy Justin reggel arra kelt fel,hogy a rajongoi kiabálnak és kiment hozzájuk és még hogy nem szereti őket? NÉZZÉTEK MEG AZ INSTRAGAM-ját amikor a legjobb rajongoknak mondja őket,és az nem köpés hanem rágó és a másik hogy egy csaj kérte tőle először egy vizes palackot de azt nem dobott,le és akkor üvöltözték,hogy köpje le a rágoját..az nyálxDD itt kb a sztorinak a negyede sincs mint általában..D
Haha, na mert az még jobb, ha rágó van a hajadban, nem?
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Úgy tüdőn rúgtam volna, hogy kifosta volna a veséjét, ha engem köpött volna le! És a legdurvább, hogy a rajongók akikről folyik a nyál "mi ugyan úgy szeretünk"
Betegek vagytok ti is!!
Betegek vagytok ti is!!
Idézet (Kevin Colin @ 2013.07.26. 19:49)
Akkor tejet köpött
Vagy kaukázusi kefirt...
2 felhasználónak tetszik:
CandUs,
ViviOsztCshőő
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Humika teljesen egyetértek ez a cikk tele van elferdített részigazságokkal
Nem Bieber köpte le a rajongóit egy rajongó kérte, hogy köpje le a rágóját és megtette, mert ő ilyen odaadó
A jövő héten majd lesz egy cikk, amiben Bieber lefelé vizel a balkonról és azt írják majd levizelte a rajongóit (pedig mint tudjuk ezt jobb szereti minimálbéres takarítónők vödrébe elvégezni)és senki sem teszi majd hozzá, hogy egy hardcore rajongó követelte ki a dolgot, aki mosolyogva áll a sugár alatt.
Ez is csak az odaadását dicsérné
Nem Bieber köpte le a rajongóit egy rajongó kérte, hogy köpje le a rágóját és megtette, mert ő ilyen odaadó
A jövő héten majd lesz egy cikk, amiben Bieber lefelé vizel a balkonról és azt írják majd levizelte a rajongóit (pedig mint tudjuk ezt jobb szereti minimálbéres takarítónők vödrébe elvégezni)és senki sem teszi majd hozzá, hogy egy hardcore rajongó követelte ki a dolgot, aki mosolyogva áll a sugár alatt.
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Idézet (barbika1998 @ 2013.07.26. 19:46)
nekem ettől a cikktől ne változot a véleményrm én midig szeretem és szeretni is fogom
Tudod mit? Én megértelek... ebben a "Nem változott a vélemény"-ed dologban. De azért el kell ismerni, ez nem éppen pozitív hatással van Justinra sem.
2013. július 26. 19:54
Öö... egyáltalán nem szeretem Biebert , de még is csalódott vagyok. Nem tudom felfogni hogy pár év mennyit változtat egy emberen , jobban mondva a hírnév mennyit tud változtatni az emberen . Mikor még csak a "karrierje" elején járt egy jófej srácnak lehetett mondani . Talán kicsit kedveltem is. Most meg ... de leginkább azokat a szegény embereket sajnálom akik órákig bírták rá várni , hogy köszöntség őt. Mellesleg megjegyzem , hálásnak kéne lennie nekik , ő miattuk van annyi pénze amennyi , és miattuk tart itt ahol . Hát könyörgöm azért még is ... sok botrányos hírességről hallottam , de olyat , hogy valaki azt köpködje le , és alázza meg akiknek a hírnevet köszönheti ... sosem hallottam ilyet.
2013. július 26. 19:56
Előbb utóbb azon kapja magát, hogy az agya kilocsanva fog heverni a földön, mert valaki lefogja lőni.
Persze őt nem fogják úgy megsíratni, mint John Lennont.
Egyáltalán mit gondol ez a paraszt tapló gyerek magáról? Feltéve ha használja az eszét. És ne gyertek ezzel a lazulás meg szórakozik dologgal. Felnőtt ember, ha nem tud viselkedni, akkor helyezzék vissza gyámságba, anyuci otthon meg örül, hogy önerőből létrehozott egy közösségi nullát.
Ha ép nincs kint lemeze a piacon, akkor játsza a parasztot, hogy a figyelem három órán keresztűl rajta legyen.
Persze őt nem fogják úgy megsíratni, mint John Lennont.
Egyáltalán mit gondol ez a paraszt tapló gyerek magáról? Feltéve ha használja az eszét. És ne gyertek ezzel a lazulás meg szórakozik dologgal. Felnőtt ember, ha nem tud viselkedni, akkor helyezzék vissza gyámságba, anyuci otthon meg örül, hogy önerőből létrehozott egy közösségi nullát.
Ha ép nincs kint lemeze a piacon, akkor játsza a parasztot, hogy a figyelem három órán keresztűl rajta legyen.
2013. július 26. 19:58
Idézet (symor @ 2013.07.26. 19:53)
Humika teljesen egyetértek ez a cikk tele van elferdített részigazságokkal
Remélem, legközelebb egy rajongó a fogait szeretné majd szuvenírként. Majd azokat is kiköpi. Mert ő ilyen odaadó.
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Még jó,hogy nem voltam ott...
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Idézet (dasom410 @ 2013.07.26. 19:51)
Lucky5 jajj de okos vki. D
Hát ha azért vagyok okos, mert undorítónak tartom, hogy valaki leköpi a saját rajongóit, akkor igen, okos vagyok. De ha neked ez elfogadható, kulturált viselkedés, akkor nem tudok mit csinálni. Védjed csak ahogyan tudod, még ha az életed is múlik rajta...
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
nem értem miért mindeki Justint (és Mileyt) piszkálja különben is látszik h rágó nem pedig nyál a rajongóknak ez is "kincset" ér!
1 felhasználónak tetszik:
Elody
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Undorító. A fenti képektől hányingerem lett!
De egyébként simán eltudom képzelni ezekről az őrültekről, akiket leköpött, hogy oda meg vissza vannak, hogy a kedvencük nyála rajtuk landolt
De egyébként simán eltudom képzelni ezekről az őrültekről, akiket leköpött, hogy oda meg vissza vannak, hogy a kedvencük nyála rajtuk landolt
2013. július 26. 19:59
Timcsike2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 201729 offline |
Erre nem tudok mit mondani.......!Eddig sem szerettem de most már az is biztos,hogy nem is fogom!
2013. július 26. 19:59
H_rawrrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 371 Csatolások: 20 Azonosító: 205236 offline |
Azt hittem Justin ennél mélyebbre már nem is süllyedhetett volna lejjebb. Tévedtem... Hogy lehet ilyen bunkó? Azon már nem is csodálkozom, hogy a rajongói megutálták. Undorító! És pont a rajongóit köpködi? Azokat akik eljuttatták őt idáig? Szánalmas!
2013. július 26. 20:00
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Úgy látszik nem tanították meg az arrogáns s*ggdugónak, hogy a saját területünket nem piszkítjuk be. Az eszetlen, YouTube előtt ülő és 0-24 kattintgató lánykáknak köszönheti, hogy egyáltalán megengedhette magának azt a szállodát.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.