Miley Cyrus pucérra vetkőzött
2013. július 26. 22:39
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Azért szerintem jól olvassátok már el a cikkeket baszki, Miley semmit sem csinál ok nélkül ezt is egy jótékonyság miatt csinálta..
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2013. július 26. 22:39
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
hátő... erre már nem lehet mit mondani... egészségére..!
2013. július 26. 22:40
Miley nagyon rendes, hogy jótékonykodik, de ez már túlzás! Én már aggódok érte egy kicsit!
2013. július 26. 22:50
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ó, azt hittem, hogy legalább lesz a májlis cikkek között olyan 24 órás differencia, de mi lett azzal a szabállyal, hogy egy sztárról/együttesről naponta csak egy cikk jelenhet meg? Jó lenne, ha le lenne redukálva ezek a nulla tehetséggel rendelkező műmájer p*csfejekről és a tini r*bancokról szóló cikkek. Semmi értelmes: egyik pillanatban még jobban akar k*rválkodni a klipjeiben, a másik pillanatban bíbőr csulájáról kell olvasnom, most meg arról, hogy a r*banckodást egy magasabb szintre emelte ez az ostoba csitri. Mint ahogyan valamelyik topikban kifejtettem erről a véleményemet, ide is leírom, hogy jótékonykodni általában egy összeggel szoktunk, amit átutalunk a kinézett alapítvány bankszámlájára. Az meg szerintem a p*fátlanság netovábbja, hogy 35 dolcsit képesek elkérni ezért az egy szál nyomtatott pólóért, ami a jelenlegi valuta árfolyamot nézve forintba átszámolva 7945 Ft lenne. Valószínűleg soha nem adnék ki ennyit egy ugyanolyan szakadó minőségű kínai pólóért. Májlika combjait jól lefaragták, lapos hasat és még csecset is varázsoltak neki. Gyönyörű! Hú, de várom már, hogy eltűnjön, mert r*banckodáson és k*rvuláson kívül semmihez sem ért. Valahogy meg tudnám cáfolni azt, ami a cikkben van leírva, mert ez a liba sem a zenében, sem színészetben nem tehetséges. Szóval vajon mennyit fizethettek annak a bizonyos munkatársnak - már ha létező személy egyáltalán -, hogy ezt nyilatkozza a mi kis egy numerás bigénkről? Valószínűleg jó sokat. Májlika hajója süllyedőben van, mert a testéből nem fog örökké megélni, hiszen már húsz évesen szinte mindenét láttuk. Igazi kifacsart nőszemély, aki szexuálisan annyira ki fogja élni magát pár év alatt, hogy a klimax nála harminc évesen fog kezdődni. Én csak röhögök rajta, hogy hogyan lehet ennyire sötét és ostoba. Csak, hogy őt idézzem, "a világ egy elb*szott hely". Na vajon miért is májlika?
2013. július 26. 22:52
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline |
Szánalom a felső fokon. Komolyan mondom Justin után már ő az aki csak is azt a tábort erősíti, hogy "csináljunk valami őrültséget hiszen úgy sem figyelnek fel rám már elegen" Eddig semmi bajom nem volt az öltözködésével, hajával de ez az óvodás viselkedése. Komolyan mondom még én is érettebbnek tartom magamat nála pedig azért van egy kis korkülönbség.
2013. július 26. 22:52
NanaChanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 105 Csatolások: 1 Azonosító: 180691 offline |
Látszik, hogy Rihanna nyomdokaiba lép x) Ahelyett, hogy a hangjával hívná fel magára a figyelmet inkább vetkőzik. Viszont arról elfelejtkezik, hogy elég sok gyerek rajongót szerzett akiknek ezzel a viselkedéssel nem mutat épp jó példát. Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni a mai sztárok inkább vetkőznek. Mert botrányokkal és meztelenkedéssel sokkal több pénzhez jutnak.
2013. július 26. 22:54
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Hurrá,hurrá! ^^
A jótékonykodás jó, na de a meztelenség egy pólón ? Hová süllyed még ?
A jótékonykodás jó, na de a meztelenség egy pólón ? Hová süllyed még ?
2013. július 26. 23:00
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline |
Gratulálok neki,ehhez tényleg sok ész kellett! -.-"
2013. július 26. 23:04
Uristen.. vigyàzzatok màr a szàtokra.. !! -.- ennyi erővel azok az emberek is ribancok vagy olyanok amiknek mondjàtok mileyt és nem szeretném ismételni akik a PETA miatt vetkőznek mesztelenre??? -.-
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2013. július 26. 23:04
Mivel már annyian leírták a véleményt, amit én is gondolok, ezért mást írok. Egész jó alakja van.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.