Selena Gomez: „Mindig törődni fogok Justinnal”
2013. július 27. 21:55
rosalinda1397új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 179698 offline |
én nem bántani akarom ezt a parasztot, de annyira bunkó, hogy amellett már nem lehet szó nélkül elmenni. ilyenkor is meg kell őt védeni?
2013. július 27. 21:57
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
Selenat se lehet erteni
2013. július 27. 21:58
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline |
Pár napja megfogadtam, hogy nem olvasom el ezt a cikket, mert már unom ezt a témát. Ma mégis elolvastam. Időpazarlás volt, mert már eléggé elegem van ebből a civódásból, attól függetlenül, hogy szeretem Selena számait. Mondjuk azt valahol meg lehet érteni hogy az elején mért volt az a tánc pl meg a többi, mégiscsak hosszú ideig voltak együtt, nehéz lehetett a szakítás. (és ha BÁRKI úgy gondolja hogy: sablonszöveg, nehéz szakítás blablabla, hagyjál már!, ne is pazarolja az idejét arra, hogy ezt leírja nekem, mert különösebben nem érdekel, vagy van benne igazság vagy nincs. És azt se tudhatja senki, hogy miért is voltak egyáltalán együtt.
Amúgy meg kikérem magamnak hogy minden nap jelennek meg semmitmondó cikkek meg mindenféle hülyeségek, amik a kutyát se érdeklik, és akkor a minőségi, HÍRÉRTÉKŰ, és sokak számára fontos ill. érdekes cikkeket pedig nem hajlandóak publikálni, hanem helyette mindenképp azzal kell foglalkozni hogy Taylor szerepel-e a This Is Us-ban (amikor sokan tudták, hogy nem fog) és a még annál is lejjebb/összecsapottabb cikkeket kell lehozni.. (nem erre a cikkre értem, és NEM KÉREK utálkozó kommenteket.) Köszi!
Amúgy meg kikérem magamnak hogy minden nap jelennek meg semmitmondó cikkek meg mindenféle hülyeségek, amik a kutyát se érdeklik, és akkor a minőségi, HÍRÉRTÉKŰ, és sokak számára fontos ill. érdekes cikkeket pedig nem hajlandóak publikálni, hanem helyette mindenképp azzal kell foglalkozni hogy Taylor szerepel-e a This Is Us-ban (amikor sokan tudták, hogy nem fog) és a még annál is lejjebb/összecsapottabb cikkeket kell lehozni.. (nem erre a cikkre értem, és NEM KÉREK utálkozó kommenteket.) Köszi!
2013. július 27. 22:01
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Egyik percben ezt mondja, a másikban azt. Mit idétlenkedik? Ezen a köpködõgépen nincs mit védeni. Szalonka szeretne a gondoskodó barát szerepében feltûnni az utóbbi nyilatkozatai miatt..
2013. július 27. 22:01
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
nem is érdekelnek .. olyan unalmas az egész :/
2013. július 27. 22:07
MimiBestfriendúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 202120 offline |
ajjjj Istenem mennyit tudnak ezek vacilalni!!mar eleg unalmasak ,mondjuk szeretem Selenat de ez mar gaz :D
2013. július 27. 22:29
Levin: True Story
habibi: XD
Idegesítő már...Nemsokár Valóság Show lesz.
habibi: XD
Idegesítő már...Nemsokár Valóság Show lesz.
2013. július 27. 23:36
BlancaSuárez24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 51 Csatolások: 25 Azonosító: 205693 offline |
Rendes tőle.
2013. július 28. 01:56
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline |
Uncsi már ez a se veled se nélküled kapcsolatuk...Oké tényleg rendes tőle meg minden,de már igazán elszakadhatna Justintól végre mert így egy normális pasit nem tud majd fogni magának!Nem bírom Selenát,de jobbat érdemel mint ez a bunkó,beképzelt,senkiházi JB!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.