Idézet (Levin @ 2013.07.28. 11:39)
Nem vall rám, de ami különösképp nem tetszik ott kinyilvánitom a véleményem. Semmi gond nincs azzal, ha véded, de nem kell túlzásokba esni. Annyira véded mintha a legjobb barátnőd lenne
közben pedig az ég világon semmit nem tudsz róla, mert gondolom még nem társalogtatok egymással.. Az édes kevés információ róla, hogy tudsz róla pár érdekességet, és pár fontosabb információt. Mint embert nem ismered. Szóval nem kell ennyire alpári módon visszaválaszolni egyeseknek, mint ahogy Beyla-nak tetted.. Neked se esne túl jól ha szép kis "minősitéseket" kapnál..
Hagyjad, ne etesd a trollt, mert felesleges! Negyed négykor még itt kockult a gép előtt (utoljára akkor volt aktív az IQ nindzsánk), most meg gondolom döglik az ágyban és alszik. Ez aztán a nyári szünet, mondhatom! Az ilyen értelmi fogyatékos unatkozó egyedekkel felesleges leállni vitatkozni, hiszen a vita partnerét lehordja, aztán meg, ha vissza mersz írni valamit, akkor meg még ő lesz megsértődve. Saját magáról állítja ki a szegénységi bizonyítványt, hogy ilyen kisstílű hozzászólásokat ír meg. Azért kíváncsi lennék, hogy vajon azzal az emberrel is így beszélni, aki - sajnos - a világra pottyantotta őt?
Személy szerint engem megdöbbentett, bár neki csak egy jó nagy nyakleves kéne, valamint egy jó erős hipós szappan, amivel ki tudja mosni a mocskos száját. Egyébként nem vettem magamra őket, valahogy van nagyobb problémám is, minthogy egy Starityn unatkozó buta liba éppen lehord "csitrinek" vagy "köpetnek", holott talán ezek a jelzők őt illetnék. Ismerjük a mondást: mindenki magából indul ki. Egyik szemem sír, a másik meg röhög. Sír, mert már nekem fáj az, hogy mennyire buta, ostoba, neveletlen, elkényeztetett fruska. Valamint röhög, mert az emberi hülyeség határtalan. Remélem, hogy még jó sok ilyen értelmes, IQ-nuku, "Osztom az észt, de amúgy s*gghülye vagyok." hozzászólással örvendeztet meg minket.XD Felüdülés olvasgatni eme "köpet" hozzászólásait.XD