Rekordot döntött és dokumentumfilmet kap Miley Cyrus
2013. július 28. 14:17
Erre a rémes klipre ennyien voltak kíváncsiak,az is hülye aki végignézi (én nem bírtam),nem érdemelte meg a 100 milliós nézettséget.
2013. július 28. 14:31
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline |
Beyla..ez egyszerűen undorító ahogy produkálod magad és az is hogy milyen módon szidod Miley-t..ő is ember,neki is vannak döntései,igaz az utóbbi nem volt valami jó (ezalatt értem az 'átváltozását' stb.),de mondom ő is ember..én is hibáztam sokszor - meg is bántam - de attól még nem kell így bánni vele..
1 felhasználónak tetszik:
Lilium
2013. július 28. 14:52
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Örülök a dokumentum filmek, és a rekordnak is, megérdemelte.
Ismét: Drága Starity felhasználók! Nézzetek magatokba mielőtt Mileyt gyalázzátok. Beyla... Te pedig...
Ismét: Drága Starity felhasználók! Nézzetek magatokba mielőtt Mileyt gyalázzátok. Beyla... Te pedig...
2013. július 28. 16:51
622 ezer pozitív és 561 ezer negatív szavazat. hmmm.. x
2013. július 28. 17:19
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
bizti jó lesz a film
2013. július 28. 17:28
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Beyla te tényleg vicces vagy. Amúgy engem lehordhatsz, mert valahogy nem hat meg. ^^ Ja és ahhoz képest mégis velem foglalkozol, hogy itt vered magad, hogy te milyen bölcs vagy meg minden. Szerintem én több mindent megéltem már, mint te, de mindegy. Remélem most büszke vagy magadra, mert hú de nagy a pofád így, ha élőben találkoznánk akkor meg elszaladnál. : DD Amúgy meg nem beszélek így senkivel, csak akik megérdemlik, mint te. És te mondod Miley-ra, hogy kurva? Meg ilyenek? Már boccs, de szerintem ő még 100 év múlva se lesz még fele annyira az mint te. És itt én pontot is teszek a vita végére, mert te szerencsétlen vagy, és csak itt pattogsz, mert gondolom a MUNKA szót egész szépen elkerülöd!! Na csókollak.
1 felhasználónak tetszik:
Lilium
2013. július 28. 17:34
A dokumentum filmet már kíváncsian várom !
Biztosan nagyon jó lesz !
Gratulálok neki !
Biztosan nagyon jó lesz !
Gratulálok neki !
2013. július 28. 18:19
Jézus Isten, és ez a buta liba erre még büszke is. Lehet tényleg van alapja annak a hitemnek, hogy nem normális...
Hát persze, mivel semmi tehetsége nincs, vetkőzéssel próbálja felhívni magára a figyelmet. Csak gratulálni tudok. Remélem mikor majd gyerekei lesznek (bár szerintem mindenkinek jobb lenne, ha egy ilyen nem szaporodna), ők is látják majd, hogy egykor mekkora r*banc volt az anyucijuk.
100 millióan látták a klippet... Hát komolyan mindjárt magam alá csinálok. És ez a drága kisasszony szerint kit fog érdekelni mondjuk 10 év múlva? Bár szerintem sokat mondok, elég hozzá egy két hét és csak arra fognak emlékezni az emberek, hogy valahol valaki valamilyen rekordot megdöntött. Ugyanis semmi maradandót nem alkotott, a p*csáját mindenki tudja rázni, főleg ha jól meg is fizetik.
Én nem tudom más hogy van vele, de nekem inkább lássák a klippemet fele ennyien, de ne legyenek ilyen siralmas eredmények, mint a 561 ezer negatív visszajelzés... De hát mint tudjuk őt nem az érdekli, hogy valami jót csináljon, és örömet szerezzen a rajongóinak, hanem csak saját maga, hogy ő legyen az első és erre pont kapóra jönnek a rajongói. Nektek is csak gratulálni tudok...
A szüleinek meg küldök egy virágcsokrot, ugyanis remek munkát végeztek. Tökéletes k*rvát neveltek a lányukból.
Az meg hogy ez, mint popikon?? Nevetséges... Még köszönő viszonyban sincs vele. De azért aranyos, hogy reménykedik...
Hát persze, mivel semmi tehetsége nincs, vetkőzéssel próbálja felhívni magára a figyelmet. Csak gratulálni tudok. Remélem mikor majd gyerekei lesznek (bár szerintem mindenkinek jobb lenne, ha egy ilyen nem szaporodna), ők is látják majd, hogy egykor mekkora r*banc volt az anyucijuk.
100 millióan látták a klippet... Hát komolyan mindjárt magam alá csinálok. És ez a drága kisasszony szerint kit fog érdekelni mondjuk 10 év múlva? Bár szerintem sokat mondok, elég hozzá egy két hét és csak arra fognak emlékezni az emberek, hogy valahol valaki valamilyen rekordot megdöntött. Ugyanis semmi maradandót nem alkotott, a p*csáját mindenki tudja rázni, főleg ha jól meg is fizetik.
Én nem tudom más hogy van vele, de nekem inkább lássák a klippemet fele ennyien, de ne legyenek ilyen siralmas eredmények, mint a 561 ezer negatív visszajelzés... De hát mint tudjuk őt nem az érdekli, hogy valami jót csináljon, és örömet szerezzen a rajongóinak, hanem csak saját maga, hogy ő legyen az első és erre pont kapóra jönnek a rajongói. Nektek is csak gratulálni tudok...
A szüleinek meg küldök egy virágcsokrot, ugyanis remek munkát végeztek. Tökéletes k*rvát neveltek a lányukból.
Az meg hogy ez, mint popikon?? Nevetséges... Még köszönő viszonyban sincs vele. De azért aranyos, hogy reménykedik...
2013. július 28. 18:40
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Csacskalány @ 2013.07.28. 13:42)
Beyla, egyszerűen nevetséges, amit itt a hozzászólásokban művelsz xD. Eddig csendben olvasgattam, hogy ahány ...
Idézet (Florahh @ 2013.07.28. 17:28)
Beyla te tényleg vicces vagy. Amúgy engem lehordhatsz, mert...
Erre szimplán már csak ennyi a reakcióim:
Nevetséges, hogy mennyire ki tudtok akadni egy-egy negatív kommenten, sőt személyes inzultációnak veszitek, ha bármi negatívat is mer bárki írni az Istennőtökre. Azt tanácsolom nektek is, mint amit már pár embernek tanácsoltam: Fröcsögés helyett inkább próbáljátok elfogadni mások véleményét is, még akkor is, ha azzal nem értetek egyet! Az életben sok rossz dologtól és kellemetlenségtől fogjátok magatokat megkímélni. Egy biztos, nekem gyönyörű perceket okoztatok az emberi butasággal, csak egy a kérés: ne szaporodjatok, mert akkor tényleg jön az Armageddon!
Flórácska, hozzád meg szimplán annyit fűznék, hogy komolyan keress fel egy pszichiátert, mert tényleg a nem normális kategóriába tartozol. Most a traumatológián dolgozom (biztos kerülöm a munkát ), és van egy bácsi, akinek szinte az alteregója vagy. Ha gondolod, holnap úgyis mennem kell még be, és megkérdezek pár jófej nővért, hogy lehet kéne neked egy ágy ott egy pszichiáterrel együtt a pszichiátriai osztályon. Eskü, vegyél be egy szem Sanaxot, mert még a végén talizni fogok veled a kardiológián szívinfarktus miatt.XD
2013. július 28. 18:50
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Amúgy keress már másik oltást, vagy leragadtál a sanaxosnál? :SS A szívem meg tökéletesen működik, köszönöm az érdeklődést! Ja és nem vagyunk olyan jóba, hogy becézgess.. És tökéletes hely neked a pszihiátria, szerintem neked találták ki. Majd meglátogatlak egyszer, bár addigra szerintem már nem munkásként, hanem vendégként leszel ott drága.
2 felhasználónak tetszik:
Average Girl,
Lilium
2013. július 28. 18:57
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Egyesek itt olyan szentnek állítják be magukat...közbe meg sehol semmi...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.