One Direction: az új album már majdnem kész
2013. július 29. 12:55
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
David Bowie máris megmentette 2013-at zeneileg. Nem lesz szerintem minőségi album ha ilyen rövid idő alatt elkészülnek vele. Más előadók éveken keresztül dolgoznak egy albumon, hisz rengeteg a munka egy lemez felvétele során...
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. július 29. 12:58
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline |
Ők írták a the don't know abaut us-t,a summer love-ot,niall a rock me-t,szóval ezek alapján ha ugyan olyan minőségüek lesznek,akkor imádni fogom.Harrynek pedig teljes mértékben igaza van.Nem tudom miért utálják őket,ha egyszer semmi okot nem adtak rá.Ha valaki nem szereti őket az érthető,hiszen nem vagyunk egyformák,mindenkinek más a zenei ízlése,de ha egyszer nem ismered őket akkor ne kritizálj.
2013. július 29. 13:03
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Idézet (Hayley.5 @ 2013.07.29. 12:58)
Wooow, ti ilyen jól ismeritek az új album dalait, hogy így tudjátok, milyen borzasztóak lesznek? Meséljetek még
Ha ilyen rövid idő alatt kész is ,akkor nem lehet valami minőségi album.Főleg ha 1D
MadHatter
2013. július 29. 13:05
Idézet
Talán Harryvel már találkoztam a színfalak mögött, vagy mégsem, én már nem tudom.
nem igazán érdekli Miley-t az 1D
amúgy már várom nagyon. WWA x
„Mindenki alkothat saját véleményt, de a One Directiont olyan könnyen elítélik és utálják”
Ez az...
Örülök, hogy nagyobb részt vesznek ki a dalok megírásában, bízom bennük
Ez az...
Örülök, hogy nagyobb részt vesznek ki a dalok megírásában, bízom bennük
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Sok sikert a dalok írásához nagyon várom már! Szeretlek fiúk!
2013. július 29. 13:08
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Én is várom már...csak ne legyenek nagyon lassú dalok :S A Take Me Home albumon is elég sok lassú van, én a pörgősebbeket szeretem, amire lehet táncolni is.
2013. július 29. 13:08
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline |
Én se ismerem a skacokat annyira, de azért a daluk címét ismerem. Legalább is 2-3-nak.
2013. július 29. 13:09
Idézet (luluuu @ 2013.07.29. 13:03)
Ha ilyen rövid idő alatt kész is ,akkor nem lehet valami minőségi album.Főleg ha 1D
tudod, nem kell mindenkinek 1 év egy album kiadásához. amúgy meg, a Take Me Home nevezetű turné alatt is dolgoztak már rajta. Ami még mindig tart.
Főleg, ha 1D ??? úgyan, te biztos százszor jobb albumot adnál ki, és százszor jobb dalokat írnál. ez tuti. x
2013. július 29. 13:14
Ó , remek. Úgy látom ez a 2013-as tele lesz szennyekkel . Hova tűnnek manapság az olyan énekesek akiknek tehetségük van ? Akik egyediek ? Egyre kevesebb az ilyen ember , ami bevallom elkeserít. Ez a világ már kezd elbutulni . Nem nagyon emlékszem olyanra , hogy a zeneipar háromnegyedét ilyen kis Bieberek , Selenák és 1D-k töltsék be . Emberek , manapság a tucat ami divat. Ha már valaki mást akarna nyújtani azt kevesen ismerik . (bár akik igen , azok a "műveltebb" és ízlésesebb zenei stílussal vannak megáldva ) . Csak nem értem ennek mi az oka. Gondolkodok , de nem tudom . Eszembe jutott már a sok tehetségkutató , és az újabb Disney . Talán ez a két tényező ami baj lehet. Az X Faktor meg ezek nagy sikert adnak , könnyen jöttet , az ember nem igazán tudja mi is az , amikor egy énekes mekkora utat tesz meg azért , hogy sikeres legyen . Így az ilyen hamar vált híressé énekesek nem tudják megbecsülni a dolgokat. (Persze kivételek mindenhol vannak) Valamint a Disney. Könyörgöm . Régen , a HSM idejében , sőt , még a Hannah Montana idejében is szerettem . Mostanra meg értelmetlenebbnél értelmetlenebb műsorok kerülnek ki. Amiket az unatkozó gyerekek tátott szájjal lesik , nem is sejtve hogy szép lassan kiszívják ezek a műsorok az értelmet az agyukból. Csak remélni tudom hogy pár év múlva , mikor már olyan 16-17 évesek lesznek rájönnek mi is az a zene . Én nem akarok senkit bántani. Ízlések és pofonok . De miért ők vannak mindenhol ? Pár hónap múlva , majd ha megjelenik az album megint naponta 5 1D-s cikk jelenik meg , amik semmi újat nem nyújtanak , de azért csak gyűlnek . Mindegy . Azért remélem hogy ez a lemez nem olyan lesz mint az előző kettő . Remélem hogy valami újat is tudnak nyújtani , és nem olyan lemezük lesz mint az eddigiek , hogy nem tudja megállapítani az ember most még is melyik számnál tart. Mert a lemezük többsége egy ritmusú , lapos. Nem azt mondom hogy hangjuk nincs , de egyediek nem tudnak lenni. Megcsinált sztárocskák akiket zsinóron húzkodnak.
Még valami : Harry azt nyilatkozta hogy mi , emberek hamar ítélkezünk . Nekem nem VELÜK van bajom . Hanem azzal hogy nem tudnak semmi újat nyújtani. Ha nem idétlenkednének el mindent (nem azt mondom hogy legyenek holt komolyak) , valamint érettebb zenét és ne tucatot csinálnának én lennék a legboldogabb ha más véleményt írhatnék róluk.
Még valami : Harry azt nyilatkozta hogy mi , emberek hamar ítélkezünk . Nekem nem VELÜK van bajom . Hanem azzal hogy nem tudnak semmi újat nyújtani. Ha nem idétlenkednének el mindent (nem azt mondom hogy legyenek holt komolyak) , valamint érettebb zenét és ne tucatot csinálnának én lennék a legboldogabb ha más véleményt írhatnék róluk.
MadHatter
2013. július 29. 13:16
Hát igen,sokan hoznak előítéleteket róluk,de a dalt mindenesetre nagyon várom.
2013. július 29. 13:18
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Idézet (BoTommo @ 2013.07.29. 13:09)
tudod, nem kell mindenkinek 1 év egy album kiadásához. amúgy meg, a Take Me Home nevezetű turné alatt is dolgoztak már rajta. Ami még mindig tart.
Főleg, ha 1D ??? úgyan, te biztos százszor jobb albumot adnál ki, és százszor jobb dalokat írnál. ez tuti. x
Úgy bírom,amikor ezekkel a "te biztos jobban csinálnád" szövegekkel jön valaki.Nem mondtam ,hogy jobban csinálnám (mondjuk lehet hogy igen) ,de drágám,nekem nem is ez a hivatásom.Nem vagyok zenész,énekes,sem dalszövegíró.Ők viszont állítólag azok,bár nem igazán értenek egyikhez sem.Ezer jobb előadót fel tudnék sorolni,akiknek az albumai sokkalta jobbak,és a dalaik nem arról szólnak,hogy engedd hogy megcsókoljalak lalala,és a klippjeik nem koppintások (mert a drága 1Dnek bizony elég sok klippje kopi.)
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.