One Direction: az új album már majdnem kész
2013. július 29. 15:12
jó lesz az új albumuk bár azthittem hogy miley ismeri a one directiont.
2013. július 29. 15:13
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
nagyon várom már <3
2013. július 29. 15:35
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
nagyon várom az új albumot <3 és igaza van harrynek őket sokkal könnyebben elitélik mint másokat..
2013. július 29. 15:41
Egyet értek Lou-val és Harry-vel...Őket tényleg mindenki szidja, anélkül, hogy meghallgatnák egy számukat, vagy esetleg utánuk keresnének. :/ Az albumot már nagyon várom! <333
2013. július 29. 15:55
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
már megint igazuk van és a sok utáló meg érjen el anyyit amenyit ők 3 év alatt és gyere már új album .... *-*
2013. július 29. 17:08
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Annyira jó , hogy a világ tele van ilyen okos emberekkel akik előre látják a jövőt!! Ki vagy te hogy azt mondd , hogy csak azét mert neked ez nem tetszik akkor ez már egyből szar és értékelhetetlen?!!! szerintem mindenkinek más tetszik és ez igy van jól!!!! Nem kell egyből bunkón véleményt nyilvánitani egy olyan dologról ami nem tett ellned semmi rosszat vagy nem botránkoztatja meg a népet..Na mindegy ...
A cikkhez hozzá szólva :nagyooon várom az új albumot és biztos vagyok benne , hogy legalább annyira tetszeni fog mint az előző!
Ja hát és Miley... szerintem a fiúk is kb. annyit tudnak Miley-ról...
A cikkhez hozzá szólva :nagyooon várom az új albumot és biztos vagyok benne , hogy legalább annyira tetszeni fog mint az előző!
Ja hát és Miley... szerintem a fiúk is kb. annyit tudnak Miley-ról...
2013. július 29. 17:12
Mind szép és jó, hogy részt vesznek a dalok írásában, ez becsülöm bennük, de minden szerzeményük ugyanolyan, és a klipjeik sem állnak másból, mint az állandó hülyéskedésből. Valami mást igazán nyújthatnának már, tekintve, hogy rég elmúltak 16 évesek.
2013. július 29. 17:48
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Talán HerriSztájlz elgondolkodhatna, hogy mi az ok amiért ilyen véleményt alkotnak róluk. Az egyik kérdésre a válasz ott van a cikkben.
Más zenekarok évekig güriznek egy albumon, hogy a maximumot hozzák ki magukból és a rajongók ne csalódjanak. Ez az öt mitugrász mit művelt az elmúlt években? Meg van szabva, hogy decemberre le kell adniuk egy slusszpassz anyagot, mert ha nem, akkor elállnak a szerződésüktől. Három számot is írtak? Így is túlteljesítettek a képességeiken úgy érzem. Halkan idefűzöm, hogy azokat a szerzeményeket sem egyedül szerezték, mert nekik inspiráció szükséges.
Más zenekarok évekig güriznek egy albumon, hogy a maximumot hozzák ki magukból és a rajongók ne csalódjanak. Ez az öt mitugrász mit művelt az elmúlt években? Meg van szabva, hogy decemberre le kell adniuk egy slusszpassz anyagot, mert ha nem, akkor elállnak a szerződésüktől. Három számot is írtak? Így is túlteljesítettek a képességeiken úgy érzem. Halkan idefűzöm, hogy azokat a szerzeményeket sem egyedül szerezték, mert nekik inspiráció szükséges.
1 felhasználónak tetszik:
luluuu
2013. július 29. 18:19
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Az új album neve nem "Where We are" lesz? Ahogy a turnéé is?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.