Emma Roberts nem őrült! Szerintem aranyos, én kedvelem!
Modern családot jó lenne nézni, mert sok helyen olvastam róla, de még nem láttam egy részt se belőle :S
Juju és 8000 dollár... hát ez baromi sok, legalább is nekünk. Justin-nak semmiség!
Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. július 31. 21:57
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
2013. július 31. 22:00
Hajrá lindsaynek és Miley még mindíg őrültebb mint Emma!
2013. július 31. 22:00
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Hát engem még az se zavarna a One direction összes tagja olyan meleg lenne mint a kályha... K**va jó hangjuk van és ez az elsődleges szempont!!.. legalább is nálam!
Miley....akkor ő egy jó darabig nem lesz őrült mert a szépségtől és a tökéletességtől nagyon messze van ez a lány...
Miley....akkor ő egy jó darabig nem lesz őrült mert a szépségtől és a tökéletességtől nagyon messze van ez a lány...
2013. július 31. 22:01
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline |
De hülyeség,h Harryről ezt mondták..jesszus xD
Szegény Justin majma..pedig olyan cukik voltak együtt <3
És szerintem Miley az,aki kicsit őrült,de azért szeretem
Szegény Justin majma..pedig olyan cukik voltak együtt <3
És szerintem Miley az,aki kicsit őrült,de azért szeretem
2013. július 31. 22:08
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Hogy mernek ilyet állítani Hazzról hm???? :’(
2013. július 31. 22:21
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Ohh Miley-val egyetértek, Emmácska nem 100-as...
2013. július 31. 22:26
esztikeee12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 2 Azonosító: 203689 offline |
Nem tudom miért kell Harryről azt álítani hogy meleg csak mert van barátja akivel szokott találkozni?
2013. július 31. 22:30
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
"(...)szeretett énekesünkkel." - Wait... WHAT?!
Szívesen megnézném mit lépne a legtöbb directioner ha kiderülne, hogy Harry egy sráccal kavar. Akár még azt is el tudom képzelni, hogy Harry-nek nem engedik, hogy bevallja, nehogy csökkenjen a rajongók száma. Ejj, pedig jól mutatnának együtt. Halál komolyan mondom.
Szívesen megnézném mit lépne a legtöbb directioner ha kiderülne, hogy Harry egy sráccal kavar. Akár még azt is el tudom képzelni, hogy Harry-nek nem engedik, hogy bevallja, nehogy csökkenjen a rajongók száma. Ejj, pedig jól mutatnának együtt. Halál komolyan mondom.
2013. július 31. 22:33
8000 dollár az annyi mint: 1 $ kb. 200 Ft. akkor 8000x200=16000000 plusz minusz néhány. Azta! Már nem azért de én utállom őt, Harry te meg ne hazudj!
2013. július 31. 22:36
Már kezd elegem lenni, hogy folyton azt állítják Harry-ről, hogy meleg! -.-
2013. július 31. 22:37
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline |
Igen Emma Roberts őrült és ezt pont a magát mutogató szeretethiányos és figyelemre éhes Miley mondja...WTF???szeretett énekesünk???Nem tudom, hogy a cikk írója ezt komolyan gondolta-e , de megkérem, hogy ne használjon többesszámot.
2013. július 31. 22:37
A Dzsasztinos rész megfogalmazása volt a nap vicce! Még szeretett énekes, Oh my Filiz.... xDD
2013. július 31. 22:41
Oké, miért írja most mindenki azt hogy Miley az őrült?! Tudom, nem szent ő se + már nem a kedvencem, de ilyeneket nem csinálna, mindegy szerintem Emma még javulhat, szerintem csak az agyára megy a hírnév (amit megnemérdemelten kapott, hisz nem tehetséges) amúgy meg nem értem mi a fr*ncért bánik így Evan Peters-szel, aranyos srácnak tünik.
Nem vagy directoner (vagy hogy hívják magukat) és nem szemétkedésből mondom, de szerintem Harry igenis meleg, csak elfojtja, vagy a menedzsment kényszeríti hogy nehogy színt valljon, főleg hogy mi lesz majd a sok őrült rajongóval, aki azt hiszi, hogy van esélye nála?!
Lindsay pedig remélem hogy jól lesz, mert régen nagyon imádtam és olyan jó lenne ha visszatérne és lehetne megint egy csomó jó filmje mert az tény hogy tehetsége az van csak agyára ment a rivaldafény (mint a legtöbb gyerekszínésznek.)
Nekem a Modern család egyáltalán nem tetszik amúgy, mert egyáltalán nem vicces, pedig alapjában véve szeretem Ed O'Neilt, de ebben még ő se jó...
Nem vagy directoner (vagy hogy hívják magukat) és nem szemétkedésből mondom, de szerintem Harry igenis meleg, csak elfojtja, vagy a menedzsment kényszeríti hogy nehogy színt valljon, főleg hogy mi lesz majd a sok őrült rajongóval, aki azt hiszi, hogy van esélye nála?!
Lindsay pedig remélem hogy jól lesz, mert régen nagyon imádtam és olyan jó lenne ha visszatérne és lehetne megint egy csomó jó filmje mert az tény hogy tehetsége az van csak agyára ment a rivaldafény (mint a legtöbb gyerekszínésznek.)
Nekem a Modern család egyáltalán nem tetszik amúgy, mert egyáltalán nem vicces, pedig alapjában véve szeretem Ed O'Neilt, de ebben még ő se jó...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.