Ilyen bénán rappel Justin Bieber — videó
2013. augusztus 01. 21:42
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
nem nagyon találta el a ritmust a gyerek XDDD de ez engem miért is lep meg azt nem tom...
2013. augusztus 01. 21:50
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline |
justin19 eggyet értek
2013. augusztus 01. 22:04
Wiiii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 289 Csatolások: 4 Azonosító: 204087 offline |
khm... elegem van mostmár... akár hányszor feljövök erre az oldalra tele van justinokkal h mekkora gyökér... istenem, NEM CSAK Ő AZ EGYETLEN HÍESSÉG........-.- álljatok mostmár le mert már ez unalmas..#nagyonnemvagytokmenőkcsakúgymondom.
2013. augusztus 01. 22:14
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline |
Háhhh ...xd :'D
2013. augusztus 01. 22:14
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Könyörgöm! Bárki hibázhat, de pont akkor és pont ott, nem jól döntött, hogy elrappelte azt a dalt. Pont ott ahol, maga az eredeti előadó nevelkedett. Neki nyomatni kéne a bjúti end dö bít akármit meg a béjbit, és a többi nyálas számát, nem pedig Eminemet rappelgetni, a rajongók azért fizettek kismilliókat, hogy a bojfrendet hallják.
2013. augusztus 01. 22:20
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline |
Nem bírja kapdosni a levegőt xDD
2013. augusztus 01. 22:27
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline |
Latom Justi19 nagy rajongoja vagy Justinnak es a hozzaszolasodbol nekem az jon le hogy egy icipicit elfogult vagy vele szemben.Tudod Justin a legkevesbe sem tud rappelni,egyebirant pedig nem olyan nehez rappelni(foleg ha a szoveg is adott)
2013. augusztus 01. 22:32
OMB.18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 205804 offline |
basszátok már meg magatokat!! miért mindig csak a rosszat tudjál róéa írni? azt nem veszitek észre, hogy amíg ti itt utálatoskodtok, addig ő már xmillió beteg kisgyereknek segített?! ti hány rákos kisgyereknek segítettek már életetekben? kitalálom: 1-nek sem. mostmár igazán le lehetne szállni Justinról! tett ellenetek valamit, ami miatt állandóan csak utálkoztok? nem.
ő is csak egy ember! egy 19 éves kamasz.
NEKI IS VANNAK ÉRZÉSEI! igazán leakadhatnátok róla! és jöhetnek, a negatív hozzászólások, hogy én csak egy hülye Belieber vagyok, leszarom. szánalmasok vagytok...
utálók ti viszont aranyosak vagytok, hogy ennyit foglalkoztok Justinnal.
#amúgymegminekjönideazakiutáljaJustinit?
ő is csak egy ember! egy 19 éves kamasz.
NEKI IS VANNAK ÉRZÉSEI! igazán leakadhatnátok róla! és jöhetnek, a negatív hozzászólások, hogy én csak egy hülye Belieber vagyok, leszarom. szánalmasok vagytok...
utálók ti viszont aranyosak vagytok, hogy ennyit foglalkoztok Justinnal.
#amúgymegminekjönideazakiutáljaJustinit?
2013. augusztus 01. 22:32
IamDirectioner17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 207956 offline |
Ez valami vicc?Soha sem értettem és szerintem nem is fogom megérteni az olyan embereket mint ti(elnézést kérek a Beliberektől).Ti most komolyan ezzel foglalkoztok?Mi van akkor ha Justin nem tud rappelni?Semmi.De van hangja!Miért kell azért bántani mert éli az életét?Ha ennyire unjátok magatokat akkor jussatok el odáig ameddig ő!Legyen olyan jó hangotok amilyen neki is van!Írjatok legalább egy olyan f@sza számot ami neki van!Nyerjetek annyi díjat amennyit ő nyert!Na ha ez meg van akkor pofázhattok!De azért az már túlzás hogy elítéltek egy olyan embert aki csak éli az életét...és ő legalább éli nem úgy mint egyesek akik vele foglalkoznak! -.-
2013. augusztus 01. 22:47
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline |
Bocsánat, de vagy a 4ik "eggyet értek"-et látom. már idegesít, drága második osztály, szóval: 1 gy-vel kell írni!!
Justin se énekelni se rappelni, se dalszöveget írni nem tud.. Csak azért tart ott ahol, mert a sok kis nyávogós libus-fanleány csak azt nézi, hogy jaj de cuki, jaj de helyes, stb. és innentől kezdve már olyan mindegy mit és hogyan énekel..
Az meg nem mentség a botrányaira, hogy jaj mert csak 19 éves. Jé én is annyi vagyok, mégsem drogozok, ütök el senkit, és nem köpködök le paraszt módon másokat. Elkényeztetett kis hülye, aki már jódolgában azt nem tudja mitcsináljon...Remélem minél elöbb eltünik a süllyesztőbe, mert már nagyon unalmas...
Justin se énekelni se rappelni, se dalszöveget írni nem tud.. Csak azért tart ott ahol, mert a sok kis nyávogós libus-fanleány csak azt nézi, hogy jaj de cuki, jaj de helyes, stb. és innentől kezdve már olyan mindegy mit és hogyan énekel..
Az meg nem mentség a botrányaira, hogy jaj mert csak 19 éves. Jé én is annyi vagyok, mégsem drogozok, ütök el senkit, és nem köpködök le paraszt módon másokat. Elkényeztetett kis hülye, aki már jódolgában azt nem tudja mitcsináljon...Remélem minél elöbb eltünik a süllyesztőbe, mert már nagyon unalmas...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 01. 23:01
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline |
azt a kutyafáját:O én a helyébe eret vágnék :SSS „izzadt tenyerek”-et kicserélte nehéz tenyerekre " bátor gyerek, hallod-e:S.. viccet félretéve most komolyan ezen kell kiborulni, mindenki hibázhat, az a one dájreksön 1ik énekese meg a sajátszámukat felejtette el az 1ik koncertjükön, dikk...:DDDDDDDDDD vicc..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.