A mai napon új videoklippel jelentkezett a fiatal tehetség, mely a Wings című dalhoz forgott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Birdy - Wings
2013. augusztus 02. 15:17
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Hát..a klip az tetszik, de nem a kedvencem a csajszi. Akkor hallottam először róla, mikor néhany osztálytársnóm rinyált, hogy az ő számára ballagjunk (nem így lett ) nincs rossz hangja, de elég kis erőtlen és sok hozzá hasonló hangú enekesnő van már a zeneiparban, számomra ő olyan fölös, totál semleges.
2013. augusztus 02. 15:26
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
nem jön be.................
2013. augusztus 02. 15:29
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
Jó lett! De vannak jobb számai is.
2013. augusztus 02. 16:16
A dalba beleszerettem első hallásra, de szerintem ennél voltak sokkal jobb alkotásai is már. Persze ezt is imádom, de nem érzem, olyan erőteljesnek, magával ragadónak. A kisfilm tetszetős a maga különleges hangulatvilágával, de különösebben nem fogott meg. Azon pedig még mindig elképedek, mennyire csodálatos a hangja. Szerintem a vele egykorúak egyetlen valamire is való énekesnője. Régen nem hallottam valakit, aki ennyire fiatalon, ilyen erőteljesen énekel igényes zenét. Ráadásul nekem nagyon szimpatikus is a maga kissé elvont, letisztult stílusával és a csöndes, visszahúzódó, de pozitív kisugárzású természetével. Arról pedig nem is beszélek milyen gyönyörű lány.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. augusztus 02. 16:19
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Imádom Birdyt, egyszerűen fantasztikus egy lány.
A dal meg eszméletlen, a klip úgyszintén.
A dal meg eszméletlen, a klip úgyszintén.
2013. augusztus 02. 16:34
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
Ez is nagyon nagyon jó lett Hihetetlenül thetséges egy lány, a dalt eddig is imádtam és most meg a klipp is jó lett:)
2013. augusztus 02. 17:08
Nem mondhatnám hogy rajongója vagyok , de mindig szívesen meghallgattam . Tehetséges lány , és amit becsülök benne nem tucat. Bár bevallom , mikor első klipjét láttam egyszerre az ugrott be , hogy miért kell ennyi idős lánynak ilyen depressziós dalokat énekelnie. Ennek ellenére a klipet is és a dalt is kedveltem , szeretem az ilyen zenei stílust. A mostani dal is nagyon megfogott, igazi andalgós, nyugis és álmodozós. A videó maga pedig szerintem tiszta Birdy. Mármint tőle ilyen klipet várnék el. Engem valahogy lenyugtat. Elvolt , és valahogy elkeserítő klip de még is imádom !
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. augusztus 02. 17:18
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
yeah,imádom őt! <3 x
2013. augusztus 02. 17:29
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Na õ tényleg tud valamit. Megfogott, tetszik
2013. augusztus 02. 18:01
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Köszönöm a cikket. Rég hallatott magáról a madárka, és hát nem okozott csalódást. Ez a lány mindig elképeszt, mennyire erőteljes, és tiszta a hangja ILYEN FIATALON! A klip is nagyszerű lett, igazán Birdyhez méltó, és igényes. Az albumát is nagyon várom^^"
2013. augusztus 02. 18:42
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Jaj,de jó,hogy ismét lehet róla hallani ^^ Mind a klip,mind a dal elnyerte tetszésem,van egy olyan érzésem,hogy a szeptemberben érkező albumjában sem fogok csalódni Biztos,hogy sokat fejlődött a Birdy című lemeze óta,és változott is talán,ennek örülök
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.