Lindsay Lohannak szerintem jót tenne,ha inkább a saját kis életével foglalkozna másoké helyett.. Már attól felfordul a gyomrom,ahogy bájosan előadja magát..
Kíváncsi vagyok,hogy a One Direction erre mit fog reagálni,bár ,szerintem ők is jobban tennék,ha semmit,elvégre,kicsit sem éri meg ezen fárasztaniuk magukat.. -.-: egyet értek Fucker
Lindsay Lohan viccet csinált Harry Stylesból
2013. augusztus 03. 11:02
2013. augusztus 03. 11:04
Szegény Harry... Nem kell leégetni meg cikizni a másikat. Ha egyszer nem akar beszélni a magánéletéről akkor nem kell erőltetni. Ugyan szeretem Lindsayt, de azért ezt nem kellett volna...
2013. augusztus 03. 11:05
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Maradt volna a rehabon.
Mindenkinek jobb nélküle, senkinek sem hiányzott.
Na persze, Harry 2 csajjal feküdt le, ahha. Érdekes, valahol máshol azt írta, hogy 'Pff...vagy tízzel'. Szerénykedni akar a gyerek, de mind tudjuk, hogy ez sántít Mondjuk a darkban tényleg jól nyomja az orálist xD Btw, na de tényleg nem szép dolog kidumálni más szexuális életét -.- Lindsaynek is lehetne ennyi esze (csak nincs, soha nem is volt).
Mindenkinek jobb nélküle, senkinek sem hiányzott.
Na persze, Harry 2 csajjal feküdt le, ahha. Érdekes, valahol máshol azt írta, hogy 'Pff...vagy tízzel'. Szerénykedni akar a gyerek, de mind tudjuk, hogy ez sántít Mondjuk a darkban tényleg jól nyomja az orálist xD Btw, na de tényleg nem szép dolog kidumálni más szexuális életét -.- Lindsaynek is lehetne ennyi esze (csak nincs, soha nem is volt).
2013. augusztus 03. 11:05
NewYorkGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187964 offline |
Szerintem is az lenne a legjobb, ha mindenki a saját kis életével és titkaival foglalkozna. Ha Harry az lenne (lehet, hogy egyszer majd kiderül, nem tudhatjuk), Lindsy-nek akkor sincs semmi köze hozzá. Ne tudja már ő jobban, mint Harry...
2013. augusztus 03. 11:07
Idézet (Liliana2002b @ 2013.08.03. 10:59)
Courtneyy : Sokkal többet? Ma már ezerszer többet beszélnek Harryről mint erről a nyomorékról aki egy roncs és csak mások dolgaival foglalkozik. Ez a nő mélyebbre süllyed mint taylor Swift -.-
Lindsay már akkor tévében szerepelt, amikor Harry négyéves volt. Nem csoda, hogy az agyára ment Hollywood és bekrepált az idegrendszere. Mellesleg ez egy showműsor, itt alapvető, hogy beszólnak mindenkinek.
2013. augusztus 03. 11:07
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline |
"Courtneyy : Sokkal többet? Ma már ezerszer többet beszélnek Harryről mint erről a nyomorékról aki egy roncs és csak mások dolgaival foglalkozik. Ez a nő mélyebbre süllyed mint taylor Swift -.-"
Sokkal többet mint Lindsay? Például? Legalább őt nem egy nevetséges X-faktorból fedezték fel mint azt az 5 nyomorék (bocs ha nyers) 'fiút'. Lindsay sokkal többet ér mint az az 5 fiú egybe véve. Mennyi filmben is szerepeltek? Szerintem 1-be SE! Lindsay meg 20 ha nem több és szerintem senkinek nem hiányoznának. Énekelni se tudnak, és még sztároknak tartják magukat, minden tini csitri oda van értük, de miért? o.o Egy szó mint 100 Lindsay 1000x többet ér mint Harry Styles.!!
Sokkal többet mint Lindsay? Például? Legalább őt nem egy nevetséges X-faktorból fedezték fel mint azt az 5 nyomorék (bocs ha nyers) 'fiút'. Lindsay sokkal többet ér mint az az 5 fiú egybe véve. Mennyi filmben is szerepeltek? Szerintem 1-be SE! Lindsay meg 20 ha nem több és szerintem senkinek nem hiányoznának. Énekelni se tudnak, és még sztároknak tartják magukat, minden tini csitri oda van értük, de miért? o.o Egy szó mint 100 Lindsay 1000x többet ér mint Harry Styles.!!
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
2013. augusztus 03. 11:10
Igazad van Lyndsey. Mondjuk utállom a csajt (nem a Harry-t )
2013. augusztus 03. 11:13
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Azt ne is vegyük számba, hogy Lindánk hány pasit tett orálisan boldoggá. Szerintem nem poén, hogy másokon élcelődik, mikor a saját élete maga a groteszk. Kényeskedés,pasifalás, divat leszbikusság, anorexia,ékszer lopás,drog,pia,elvonók,autóbalesetek,ittas vezetések,romba dőlt színésznői és énekesi karrier stb stb és még nincs 30 .
2013. augusztus 03. 11:16
Zsófi10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 192547 offline |
Na először is most nem tudnék olyat írni amivel nem bántanám meg a rajongóit,de egyáltalán nem érdekel.Egy ilyen nő szerintem ne mondjon róluk rosszat,mert mit is mondjak.Számomra nem ér semmit Lindsay! Egykor még sajnáltam,de most azonnal megutáltam.
DennyKeh
"Courtneyy : Sokkal többet? Ma már ezerszer többet beszélnek Harryről mint erről a nyomorékról aki egy roncs és csak mások dolgaival foglalkozik. Ez a nő mélyebbre süllyed mint taylor Swift -.-"
Mert képzeld nem színésznek mentek el hanem énekesnek,ha nem jöttél volna rá.Hangjuk van képzeld,nem hiába veszik az albumokat,mivel nem az arcukat szeretnék hallgatni.Ha meg nem lenne hangjuk akkor nem jutottak volna tovább,mivel Simon biztos nem engedte volna őket el idáig.Sőt még most is támogatja őket.Szóval itt a magyarázat mindenre.Lindsay nem ér többet náluk,szóval ennyit erről
DennyKeh
Mert képzeld nem színésznek mentek el hanem énekesnek,ha nem jöttél volna rá.Hangjuk van képzeld,nem hiába veszik az albumokat,mivel nem az arcukat szeretnék hallgatni.Ha meg nem lenne hangjuk akkor nem jutottak volna tovább,mivel Simon biztos nem engedte volna őket el idáig.Sőt még most is támogatja őket.Szóval itt a magyarázat mindenre.Lindsay nem ér többet náluk,szóval ennyit erről
2013. augusztus 03. 11:20
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (DennyKeh @ 2013.08.03. 11:07)
Véleményed egy részével egyetértek, tényleg Lindsay többet letett az asztalra, mint a 1D, de szerintem többet is vesztett. Ja és szerintem, LiLo filmes szerepeit nem kéne ide sorolni, mert a One Direction tagjai nem színésznek tanultak és nem is azok akartak lenni, de ha ennyire bele mászunk, akkor csak úgy megjegyezném, hogy már szerepeltek egy sorozatba, igaz csak egy rész erejéig. Az, hogy egyáltalán nincs hangjuk, megint csak egy tévhit, jó, tudom nem egy Michael Jackson egyik se, de azért értenek ők a zenéhez.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Elody
2013. augusztus 03. 11:20
Szerintem ebben nem volt semmi megalázó. Érteni kell csak a poént. Szerintem nem ütötte bele az orrát mások életébe, de lehet, hogy csak én vagyok nagyon primitív. Igaz, hogy senkinek semmi köze ennek az egydés gyereknek a magánéletéhez életéhez, de ő nyilatkozott egy másik interjúban minderről, tehát ha bántja az ő hamvas lelki világát az ilyen fajta megjegyzés, akkor inkább maradna csöndben. Lindsay pedig valóban nehéz időszakon ment keresztül, hibákat is elkövetett, de nem főben járó bűnökbe esett, tehát megbocsájtható neki minden. Ráadásul ő valóban tehetséges...szerintem legalábbis. Más kérdés az, hogy milyen ember.
2013. augusztus 03. 11:25
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Hát igen.. jót fog tenni az a +15 hónap terápia Lindsay !!! tudsz te ennél jobbat is!!
2013. augusztus 03. 11:25
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline |
Zsófi10
Na először is most nem tudnék olyat írni amivel nem bántanám meg a rajongóit,de egyáltalán nem érdekel.Egy ilyen nő szerintem ne mondjon róluk rosszat,mert mit is mondjak.Számomra nem ér semmit Lindsay! Egykor még sajnáltam,de most azonnal megutáltam.
DennyKeh
Oké, de ha már itt tartunk Lindsay is tud énekelni, és szerintem jobban mint ők.. nah de én itt befejeztem
DennyKeh
Oké, de ha már itt tartunk Lindsay is tud énekelni, és szerintem jobban mint ők.. nah de én itt befejeztem
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.