Starity

Lindsay Lohan viccet csinált Harry Stylesból

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 03. 11:02 #21
- törölt felhasználó -    
Lindsay Lohannak szerintem jót tenne,ha inkább a saját kis életével foglalkozna másoké helyett.. Már attól felfordul a gyomrom,ahogy bájosan előadja magát..
Kíváncsi vagyok,hogy a One Direction erre mit fog reagálni,bár ,szerintem ők is jobban tennék,ha semmit,elvégre,kicsit sem éri meg ezen fárasztaniuk magukat.. -.-: egyet értek Fucker
2013. augusztus 03. 11:04 #22
- törölt felhasználó -    
Szegény Harry... Nem kell leégetni meg cikizni a másikat. Ha egyszer nem akar beszélni a magánéletéről akkor nem kell erőltetni. Ugyan szeretem Lindsayt, de azért ezt nem kellett volna... sad.gif
2013. augusztus 03. 11:05 #23
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Maradt volna a rehabon.
Mindenkinek jobb nélküle, senkinek sem hiányzott.
Na persze, Harry 2 csajjal feküdt le, ahha. Érdekes, valahol máshol azt írta, hogy 'Pff...vagy tízzel'. Szerénykedni akar a gyerek, de mind tudjuk, hogy ez sántít rohog.gif Mondjuk a darkban tényleg jól nyomja az orálist xD Btw, na de tényleg nem szép dolog kidumálni más szexuális életét -.- Lindsaynek is lehetne ennyi esze (csak nincs, soha nem is volt).
2013. augusztus 03. 11:05 #24
NewYorkGirl3
NewYorkGirl3
új tag
Hozzászólás: 63
Csatolások: 0
Azonosító: 187964
Szerintem is az lenne a legjobb, ha mindenki a saját kis életével és titkaival foglalkozna. Ha Harry az lenne (lehet, hogy egyszer majd kiderül, nem tudhatjuk), Lindsy-nek akkor sincs semmi köze hozzá. Ne tudja már ő jobban, mint Harry...
2013. augusztus 03. 11:07 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (Liliana2002b @ 2013.08.03. 10:59)
Courtneyy : Sokkal többet? Ma már ezerszer többet beszélnek Harryről mint erről a nyomorékról aki egy roncs és csak mások dolgaival foglalkozik. Ez a nő mélyebbre süllyed mint taylor Swift -.-

Lindsay már akkor tévében szerepelt, amikor Harry négyéves volt. Nem csoda, hogy az agyára ment Hollywood és bekrepált az idegrendszere. Mellesleg ez egy showműsor, itt alapvető, hogy beszólnak mindenkinek.
2 felhasználónak tetszik: Lillaa98, ilus1996
2013. augusztus 03. 11:07 #26
Binky
Binky
visszatérő vendég

Státusznem használom már
Hozzászólás: 319
Azonosító: 184134
Mindketten szánalmasak:D
2013. augusztus 03. 11:07 #27
DennyKeh
DennyKeh
King of series

StátuszJust be YOU..
Hozzászólás: 1404
Csatolások: 44
Azonosító: 163321
"Courtneyy : Sokkal többet? Ma már ezerszer többet beszélnek Harryről mint erről a nyomorékról aki egy roncs és csak mások dolgaival foglalkozik. Ez a nő mélyebbre süllyed mint taylor Swift -.-"

Sokkal többet mint Lindsay? Például? Legalább őt nem egy nevetséges X-faktorból fedezték fel mint azt az 5 nyomorék (bocs ha nyers) 'fiút'. Lindsay sokkal többet ér mint az az 5 fiú egybe véve. Mennyi filmben is szerepeltek? Szerintem 1-be SE! Lindsay meg 20 ha nem több és szerintem senkinek nem hiányoznának. Énekelni se tudnak, és még sztároknak tartják magukat, minden tini csitri oda van értük, de miért? o.o Egy szó mint 100 Lindsay 1000x többet ér mint Harry Styles.!!
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2013. augusztus 03. 11:10 #28
- törölt felhasználó -    
Inkább a saját életével foglalkozhatna.
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
2013. augusztus 03. 11:10 #29
- törölt felhasználó -    
Igazad van Lyndsey. smileeee.gif Mondjuk utállom a csajt (nem a Harry-t biggrin.gif)
2013. augusztus 03. 11:13 #30
- törölt felhasználó -    
Mondjuk Harryt is
2013. augusztus 03. 11:13 #31
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3095
Azonosító: 123383
Azt ne is vegyük számba, hogy Lindánk hány pasit tett orálisan boldoggá. biggrin.gif Szerintem nem poén, hogy másokon élcelődik, mikor a saját élete maga a groteszk. Kényeskedés,pasifalás, divat leszbikusság, anorexia,ékszer lopás,drog,pia,elvonók,autóbalesetek,ittas vezetések,romba dőlt színésznői és énekesi karrier stb stb és még nincs 30 .
2013. augusztus 03. 11:14 #32
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Szerintem más nemi életéből nem kéne viccet csinálni, sőt az ilyen nem is lehet vicces. Kedvelem, Lindsayt, de más életéből nem kéne viccet csinálnia.
2013. augusztus 03. 11:16 #33
- törölt felhasználó -    
RoseStar teljes mértékben 1et értek
2013. augusztus 03. 11:16 #34
Zsófi10
Zsófi10
új tag

Státusz.
Hozzászólás: 60
Azonosító: 192547
Na először is most nem tudnék olyat írni amivel nem bántanám meg a rajongóit,de egyáltalán nem érdekel.Egy ilyen nő szerintem ne mondjon róluk rosszat,mert mit is mondjak.Számomra nem ér semmit Lindsay! Egykor még sajnáltam,de most azonnal megutáltam.

DennyKeh
"Courtneyy : Sokkal többet? Ma már ezerszer többet beszélnek Harryről mint erről a nyomorékról aki egy roncs és csak mások dolgaival foglalkozik. Ez a nő mélyebbre süllyed mint taylor Swift -.-"

Sokkal többet mint Lindsay? Például? Legalább őt nem egy nevetséges X-faktorból fedezték fel mint azt az 5 nyomorék (bocs ha nyers) 'fiút'. Lindsay sokkal többet ér mint az az 5 fiú egybe véve. Mennyi filmben is szerepeltek? Szerintem 1-be SE! Lindsay meg 20 ha nem több és szerintem senkinek nem hiányoznának. Énekelni se tudnak, és még sztároknak tartják magukat, minden tini csitri oda van értük, de miért? o.o Egy szó mint 100 Lindsay 1000x többet ér mint Harry Styles.!!

Mert képzeld nem színésznek mentek el hanem énekesnek,ha nem jöttél volna rá.Hangjuk van képzeld,nem hiába veszik az albumokat,mivel nem az arcukat szeretnék hallgatni.Ha meg nem lenne hangjuk akkor nem jutottak volna tovább,mivel Simon biztos nem engedte volna őket el idáig.Sőt még most is támogatja őket.Szóval itt a magyarázat mindenre.Lindsay nem ér többet náluk,szóval ennyit erről
2013. augusztus 03. 11:19 #35
Fannii98
Fannii98

Státuszképzelj ide egy nyálas szöveget
Hozzászólás: 723
Csatolások: 653
Azonosító: 187982
De jó, visszakaptuk a régi Lindsayt:) És nagyon jól tette hogy beszólt Harrynek, helyre kéne tenni szegényt. Kíváncsian várom már a műsort:D
2013. augusztus 03. 11:20 #36
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet (DennyKeh @ 2013.08.03. 11:07)

Véleményed egy részével egyetértek, tényleg Lindsay többet letett az asztalra, mint a 1D, de szerintem többet is vesztett. Ja és szerintem, LiLo filmes szerepeit nem kéne ide sorolni, mert a One Direction tagjai nem színésznek tanultak és nem is azok akartak lenni, de ha ennyire bele mászunk, akkor csak úgy megjegyezném, hogy már szerepeltek egy sorozatba, igaz csak egy rész erejéig. Az, hogy egyáltalán nincs hangjuk, megint csak egy tévhit, jó, tudom nem egy Michael Jackson egyik se, de azért értenek ők a zenéhez.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Elody
2013. augusztus 03. 11:20 #37
- törölt felhasználó -    
Szerintem ebben nem volt semmi megalázó. Érteni kell csak a poént. Szerintem nem ütötte bele az orrát mások életébe, de lehet, hogy csak én vagyok nagyon primitív. Igaz, hogy senkinek semmi köze ennek az egydés gyereknek a magánéletéhez életéhez, de ő nyilatkozott egy másik interjúban minderről, tehát ha bántja az ő hamvas lelki világát az ilyen fajta megjegyzés, akkor inkább maradna csöndben. Lindsay pedig valóban nehéz időszakon ment keresztül, hibákat is elkövetett, de nem főben járó bűnökbe esett, tehát megbocsájtható neki minden. Ráadásul ő valóban tehetséges...szerintem legalábbis. Más kérdés az, hogy milyen ember.
2013. augusztus 03. 11:21 #38
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5540
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Örülök hogy Lindsay rendbe jött, de a saját életével kellene foglalkoznia, nem pedig másokat kicikizve nyilatkozni...
2013. augusztus 03. 11:25 #39
Treasure-E.F.Xx
Treasure-E.F.Xx
visszatérő vendég

Státusz" A Genius ,Billionaire , Playboy , Philanthropist "
Hozzászólás: 476
Azonosító: 206525
Hát igen.. jót fog tenni az a +15 hónap terápia Lindsay !!! biggrin.gif tudsz te ennél jobbat is!! wink.gif biggrin.gif
2013. augusztus 03. 11:25 #40
DennyKeh
DennyKeh
King of series

StátuszJust be YOU..
Hozzászólás: 1404
Csatolások: 44
Azonosító: 163321
Zsófi10
Na először is most nem tudnék olyat írni amivel nem bántanám meg a rajongóit,de egyáltalán nem érdekel.Egy ilyen nő szerintem ne mondjon róluk rosszat,mert mit is mondjak.Számomra nem ér semmit Lindsay! Egykor még sajnáltam,de most azonnal megutáltam.

DennyKeh

Mert képzeld nem színésznek mentek el hanem énekesnek,ha nem jöttél volna rá.Hangjuk van képzeld,nem hiába veszik az albumokat,mivel nem az arcukat szeretnék hallgatni.Ha meg nem lenne hangjuk akkor nem jutottak volna tovább,mivel Simon biztos nem engedte volna őket el idáig.Sőt még most is támogatja őket.Szóval itt a magyarázat mindenre.Lindsay nem ér többet náluk,szóval ennyit erről

Oké, de ha már itt tartunk Lindsay is tud énekelni, és szerintem jobban mint ők.. nah de én itt befejeztem biggrin.gif biggrin.gif
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok