Szoborrá válik a tizenhét éves lány
2013. augusztus 05. 12:16
Harry-Harruúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.03. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 177112 offline |
Istenem, de szörnyű hallani ezt. Azért csak mindent bele, mert ő egy értékes lány és kevesebb lenne a világ, ha már nem lenne! (amúgy ez elég durva, hogy nem keresik a megoldást, és oké, hogy nincs pénz meg semmi, de azért még is csak jobb lenne, ha lenne gyógymód)
2013. augusztus 05. 12:20
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Úristen,szegény...
2013. augusztus 05. 12:26
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline |
Ez szörnyű. Szegény lány olyan fiatal, de mégis ilyen kegyetlen betegségben szenved. Elképzelni sem tudom, hogy milyen rossz lehet neki, de persze nem is akarom, minden tiszteleten az övé, hogy erős maradt. Én nem lennék rá képes.
2013. augusztus 05. 12:28
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
Szegény lány de jó hogy így ud élni remélem még sokáig bírja
2013. augusztus 05. 12:30
nagyon sajnálom, tényleg.
remélem sikerül kideríteni a gyógymódot.
az pedig szuper, hogy így is tud hasonló életet élni, mint bárki más.
erős természete van. x
remélem sikerül kideríteni a gyógymódot.
az pedig szuper, hogy így is tud hasonló életet élni, mint bárki más.
erős természete van. x
2013. augusztus 05. 12:41
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Szegény.De legalább élvezi az életet
Nagyon erős
Nagyon erős
2013. augusztus 05. 12:41
Ő az élő példa rá hogy egy emberben mekkora kitartás van, nagyon sajnálom Seanie-t és remélem hogy a hátralévő idejét is boldogan fogja tölteni ugyanolyan életvidáman mint eddig. Azért remélem hogy tovább fog élni 45 éves koránál mert egy ilyen lányra nagy szüksége van ennek az elfuserált világnak.
2013. augusztus 05. 12:42
annus0328visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 205264 offline |
Eddig aktív normális élet,most meg midenki megfojtja a figyelmével :/
Nem tudnám a saját életemben elképzelni ://
De példaértékű hogy nem lesz depressziós és öngyilkos mint a mai fiatalok egy-egy szerelmi bánat miatt ...
Nem tudnám a saját életemben elképzelni ://
De példaértékű hogy nem lesz depressziós és öngyilkos mint a mai fiatalok egy-egy szerelmi bánat miatt ...
2013. augusztus 05. 12:45
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Ez bizony tényleg olyan dolog, amit egészséges ember nem tud felfogni és senki sem kívánkozna az ő helyében lenni. Ha belegondolnák ,hogy nem tudnám semmit sem mozgatni...az nekem borzasztó dolog lenne. Nem semmi, hogy a betegség ellenére is képes normális hétköznapi lányként viselkedni. Bár szerintem legbelül tudja, hogy ő nem lehet ezzel a betegséggel teljes ember, le a kalapom előtte. És képzelem, hogy mikről kell lemondani a betegség által, ilyenkor gondolok arra, hogy egészséges emberek miért nem tudnak elégedettek lenni. Nézzenek oda, itt van mindkét lábunk és kezünk, minden rendben van a szervezetünkkel. Én igazából mindig is az a fajta voltam ,hogy minden egyes dolgot tudok értékelni az életben, ami csak van. Seaniera ezek szerint hatványozottan igaz ez.
Remélem, hogy összegyűlik a pénz és jobban fogják kutatni a betegséget.
A remény és a szerencse legyen vele!
Remélem, hogy összegyűlik a pénz és jobban fogják kutatni a betegséget.
A remény és a szerencse legyen vele!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.