Miley: „Britney Spears megért engem”
2013. augusztus 05. 20:06
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Hát legalább valaki megérti!
2013. augusztus 05. 20:06
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline |
Idézet (bellafan77 @ 2013.08.05. 19:41)
én úgy szeretem mileyt ahogy van bár nem értem azokat akik régen rajongói voltak és mostmár nem azok azért mert megváltozott nem is voltak igazi rajongók..de örülök hogy brit is megérti
Ez hülyeség. Miért ne lettek volna igazi rajongók attól, hogy most nem szeretik? Teljesen megváltozott rengeteg dologban Miley, más személyt ismertünk először meg, és most egy másik személy köszön vissza nekünk, bár ugyanazzal a névvel. Totál érthető, ha valaki elpártolt mellőle, és nem rajong annyira érte. Például ha most Taylor Swift átterné a country-popról mindjuk heavy metálra, több mint valószínű, hogy nem lennének meg az új számai a telómon, és az új stílusával teli cikkek sem érdekelnének, mert az a műfaj nem az én világom. Egy hírességet az alakításaiért kell szeretni (színészetért, a dalaiért, stb.), nem pedig azért, mer ugyanúgy szereti a sajtos pizzát, mint te.
2013. augusztus 05. 20:30
Bagika99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 201531 offline |
"megértheti, milyen nehéz sztárként felnőni a média világában." -Senki nem kényszerítette egyikőjüket sem,hogy ezt tegyék...most nehogy sajnáljam őket mikor úsznak a pénzben, miközben több millió embernek nincs munkája ezért pénze ételre..Bírom Mileyt, de a szüleivel együtt pontosan tudták mire válalkoznak:/
2013. augusztus 05. 20:33
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Ez ismét csak azt mutatja , hogy Britneybe mennyi empátia van!! Miley-nak tényleg nem lehettek könnyűek a tinédzser évek ...de attól még nagyon messze van amit Britney elért már ennyi idősen is..
2013. augusztus 05. 20:39
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Komolyan muszáj mindennap erről a senkiről írni? Ti ezt nem unjátok még, hogy mikor feljöttök, ennek a képe töltődik be elsőnek? Egy idióta, huszonéves r*banc, muszáj ezt hetente ötven cikkben megírni?
2013. augusztus 05. 20:40
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Lehet, hogy "ők" választották ezt, de nem biztos.... Britney-ék nem éltek olyan jó anyagi körülmények között, simán elhinném hogy az anyja kényszerítette ebbe bele... A másik meg attól még, hogy "sztárok" nem kellene ennyire a magánszférájukba belemászniuk. Mi köze ehhez a munkájukhoz??? Am igen, csomó pénzük van, de nem biztos hogy megéri ez nekik, nem hiába lesz annyi gyereksztár drogos és alkoholista.... !!!!
2013. augusztus 05. 20:40
zenniferúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.01. Hozzászólás: 32 Csatolások: 1 Azonosító: 192964 offline |
Nekem személy szerint nincs semmi problémám Miley-val. Az újságírók meg akkora f*szfejek! Azzal választják el Liam-et és Miley-t, hogy mindig a kapcsolatukat boncolgatják... elég szánalmas.
2013. augusztus 05. 20:42
rini02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 204391 offline |
Idézet (habibi @ 2013.08.05. 20:39)
Komolyan muszáj mindennap erről a senkiről írni? Ti ezt nem unjátok még, hogy mikor feljöttök, ennek a képe töltődik be elsőnek? Egy idióta, huszonéves r*banc, muszáj ezt hetente ötven cikkben megírni?
Basszus ha ennyire zavar akkor ne járj fel Starity-re! Én például az ilyen kommenteket unom már, de rohadtul!
2013. augusztus 05. 20:46
HahahaLovaticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 5 Azonosító: 205858 offline |
Én sajnálom őket, hogy olyan korán belecsöppentek ebbe a világba...De ők akarták ezt. Ők tudják mi jó nekik..
2013. augusztus 05. 20:48
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (rini02 @ 2013.08.05. 20:42)
Basszus ha ennyire zavar akkor ne járj fel Starity-re! Én például az ilyen kommenteket unom már, de rohadtul!
Akkor ne olvasd el a negatív kommenteket! Az a helyzet, hogy ez egy bulvár fórum, és nem r*banc szájrúzs rajongói szájtja! Én is csömört kapok attól, hogy este fáradtan feljövök és nem xy jótékonykodásáról vagy xy kedvencem munkásságáról van szó, hanem arról, hogy ez az ostoba liba hogyan éli az életét. Btw, senkit sem érdekel, csak a rajongókat. Ha annyira májluskát akarjátok nézegetni, akkor rendelkezésetekre áll megannyi non-profit fansite. Agyf*szt kapok attól, hogy az élete minden egyes mozzanatáról cikk születik. Komolyan, azt nem akarjátok megírni, hogy hányat fingik egy nap? Mert ezek után, már esküszöm érdekel!
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. augusztus 05. 20:49
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
nem értem miért kell ennyi cikket irni az életérők lassan a starity miley cyrus önéletrajzi oldala lesz mert naponta felraknak ról 5 cikket ..mit foglalkoznak ennyire az életlvel ha ő jól érzi magát a bőrében akkor csinálja azt de én már unom h a starity átalakul miley cyrus önéletrajzi oldalává..
2013. augusztus 05. 20:56
Szandra16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 207852 offline |
„Mindenki keresztülmegy azon időszakon, mikor nem akarja, hogy fotózzák folyamatosan." Háát nem tudom,de ez a mindenki szó elég helytelen, mivel nem mindenki híres... Sajnálom, hogy nem lehetett igazi gyerekkora és,hogy így nőtt fel,de szerintem pontosan tudta, hogy miree vállalkozik mikor belevágott ebbe az egészbe...de legalább van aki megérti Őt )
2013. augusztus 05. 21:11
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Úgy látom Miley menedzserei nagyon nyomatják a csajt az emberek arcába orrvérzésig, mivel ugye most valahogy jelenik meg az albuma, ami valószínűleg (sőt biztosan) pont olyan szemét lesz, mint az eddigiek, valamint olyan, mint a drága kolleganői (Selena, Demi... et cetera) mesterműi, szóval egy marék lepkepuki. Egyébként úgy bírom, hogy nem tud mit kezdeni magával Miley, ígyhát inkább r*banckodik. De akárhogy erőlködik, senki sem fogja elfelejteni Hanna Montanat. Minden nap kell valami abszolút jelentéktelen dolgot csinálnia, hogy fennmaradjon a neve, botrányokat rendeznek neki, a húgával is bemagoltatták a szöveget, hogy legyen reklám meg szökszi(??) dolgok és minél több pénzt le lehessen húzni róla. No meg a kis ízlésficamos 8 éves pisisek szüleiről is. Tehát Miley nem a tehetségével és hangjával, hanem sokkal inkább a fenékmutogatással és ízléstelen módon bemutatott szexualitással keresi meg a pénzét. Hahh. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ehhez mit szól Liam és Miley csládja, mert az biztos, hogy nem nézik nagy boldogan, mosolyogva ezt.
2013. augusztus 05. 21:16
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
miley98:
Ez nagyon nem igaz. Öt sztár van a Starityn, akikért odavagytok, és imádjátok őket kivesézni: ez a csámpásfogú, Demi Lovato, Selena Gomez, Justin Bieber és Amanda Bynes. Mi a francért kell ezeket nap mint nap olvasni? Nem lehetne a tehetséges, normális, és értelmes híreségekkel foglalkozni? Két cikket is írtam már, olyan emberekről, akik nem abból élnek, hogy a feneküket mutogatják, hanem érdemi munkát végeznek, és tudod miért nem rakták ki a cikkjeimet? Mert erről az öt senkiháziról kell olvasni.
Aki ennyire odavan ezért a senkiért, olvasson utána fansite-okon, de ne borzasszon már el mindenkit. Undorító ránézni erre a szánalmas alakra - meg a többire is...
Ez nagyon nem igaz. Öt sztár van a Starityn, akikért odavagytok, és imádjátok őket kivesézni: ez a csámpásfogú, Demi Lovato, Selena Gomez, Justin Bieber és Amanda Bynes. Mi a francért kell ezeket nap mint nap olvasni? Nem lehetne a tehetséges, normális, és értelmes híreségekkel foglalkozni? Két cikket is írtam már, olyan emberekről, akik nem abból élnek, hogy a feneküket mutogatják, hanem érdemi munkát végeznek, és tudod miért nem rakták ki a cikkjeimet? Mert erről az öt senkiháziról kell olvasni.
Aki ennyire odavan ezért a senkiért, olvasson utána fansite-okon, de ne borzasszon már el mindenkit. Undorító ránézni erre a szánalmas alakra - meg a többire is...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.