Miley: „Britney Spears megért engem”
2013. augusztus 05. 21:17
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Biztos nehéz felnőni reflektorfényben.....
2013. augusztus 05. 21:21
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (miley98 @ 2013.08.05. 21:07)
helyesírás level 99..Beyla ha nem vetted volna észre ez az oldal minden sztár minden mozzanatát rögzíti de te csak Mileyval foglalkozol...
Huhh, bagoly mondja verébnek! Kettőnk közül szerintem neked kéne elővenned a nyelvtan tankönyvet és tanulmányozgatni azt, Kedves! Igen, ezzel az "énekesnőnek" titulált emberi förmedvényről kell olvasnom, mert másról képtelenek vagytok írni. Hidd el, szívesebben olvasnék Jennifer Garnerről, Carrie Underwoodról vagy Bon Joviról, akiknek a kisujjuk alatt lévő körömpiszokban is több tehetség van, mint ebben a képződményben. És talán fél évente megjelenik róluk egy cikk? Tudod, ahogyan mondani szoktam, a sz*rra mindig sok a vevő...
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. augusztus 05. 21:30
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Megvan a napi májlis cikkünk. Juhé.
Az önsajnáltatás látom megy megint lvl 101 -gyel, biztos összebeszéltek Lovatóval, hogy legközelebb mivel sajnáltassák magukat.
Én májlit sosem fogom tudni megérteni, de elítélni annál inkább.
Az önsajnáltatás látom megy megint lvl 101 -gyel, biztos összebeszéltek Lovatóval, hogy legközelebb mivel sajnáltassák magukat.
Én májlit sosem fogom tudni megérteni, de elítélni annál inkább.
2013. augusztus 05. 21:35
én is megértem Mileyt. azért lássuk be így felnőni nem mindig előnyös.
amúgy őszintén melyik kislány nem akar egy nagyobb figyelmet főleg amikor az apukája is sztár? akkor méginkább.
amúgy őszintén melyik kislány nem akar egy nagyobb figyelmet főleg amikor az apukája is sztár? akkor méginkább.
2013. augusztus 05. 21:37
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Britney-nek is voltak cikis élet szakaszai, a röhejes szűzesség korszak, a karrieje kezdetén, mindössze 17 évesen megcsináltatott cicik, három napos esküvő, majd Kevin Federline korszak, nemi szerv mutogatás autóból kiszállva, kopaszság, elmegyógyintézet stb. Amennyire vissza emlékszem sosem gondoltam azt, hogy mennyire mű. Britney önmagát adta széthullott elmével is, Miley iszonyú görcsösen kapar a rosszlány imázs felé.
2013. augusztus 05. 22:10
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
devilrose-zal teljesen egyetértek...
2013. augusztus 05. 22:16
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline |
persze nem könnyű ez, de ennyi idő alatt már hozzá szokhatott volna h folyton a nyomában vannak és h nem lehet magánélete, de azért azt remélem h nem jut el addig mint Britney, mert ő is amiken keresztül ment az durva
2013. augusztus 05. 22:30
Én megértem, hogy Mileynak ez nehéz volt, de akkor tarthatott volna szünetet, illetve ez nem ok arra, hogy most ennyire kifordult magából. Szerintem.
2013. augusztus 05. 22:52
Mindenki leribancozza Miley-t de talán ezt a stílust sem ő választotta,hanem a stylist-ja,mivel ebben az elcseszett világban ez számít "menőnek"...csak erre nem nagyon gondolnak az emberek..Ráadásul ki tudja hogy mivel zsarolják meg őt,hogy ilyen legyen.
2013. augusztus 05. 23:29
Nem tudtam hogy ennyire jóban vannak, de azért örülök neki.
2013. augusztus 05. 23:35
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
hat mindketto koran kezdte,az teny es valo:D
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.