Rendőrt és mentőt hívtak a One Direction-rajongókhoz
2013. augusztus 06. 19:52
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Más oldalon azt írták, hogy akkor tört ki tömeghiszti, mikor valaki elkiáltotta magát, hogy a srácok bent vannak a moziban. Kár, hogy nem voltam ott, jót röhögtem volna. XD
2 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő,
Jody
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Erre már nem is tudok mit mondani...tényleg
8 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő,
MadHatter,
Jody,
Lizania,
Beyla,
Törpemókus,
_ToTo_,
Szandiiii
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
De mi ez, hogy premier előtti? Az mire jó?
2013. augusztus 06. 19:54
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Mint valami csürhe, komolyan. Hova fajul ez a világ? Még, ha valóban Johnny Deppért vagy Hugh Jackmanért ment volna a fight, megérteném, de ezért az öt ficsúrért, ráadásul egy filmért?! Unom már ezt a tömeghisztériát, ami körülöttük van, s talán emiatt annyira antipatikusak számomra. Röhej, hogy a kedves szülők képtelenek megnevelni a kölykeiket, mert ez minden, csak nem éppen normális magatartás. Mondjuk számomra érthetetlen, hogy mitől ekkora szám ez az öt kisfiú, de hát nem e generáció gyermeke vagyok, így gondolom soha nem is érthetem. Katasztrófális.
2013. augusztus 06. 19:54
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
ahwwww tuti megnézem majd ezt a filmet
2013. augusztus 06. 19:55
fannigellerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 207178 offline |
Én is directioner vagyok de ez màr durva! :$
2013. augusztus 06. 19:55
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Én is 1D fan vagyok,de azért ez már beteges,hogy állandóan azon vannak az egyes Directionerek hogy hülyét csináljanak magukból,én erre nem tudnék mást mondani...
2013. augusztus 06. 19:57
Milyen szánalmas egy nép ... nem tudom ilyenkor mit akarnak elérni és mi megy végbe bennük. Elvesztik a fejüket és még maguk sincsenek tisztában a tetteikkel , mert könyörgöm , ilyet egy ép eszű ember nem tesz.
Hasonló dolog volt régen Justin fanokkal is, ez a két rajongói tábor akik nagyon elvetemültek. Persze , vannak kivételek , nem szeretem a fiúkat , de ismerek pár lány akik igen és tök normálisan állnak az ilyen helyzetekhez és ők is elítélik ezt.
Én is rajongtam régen Zac Efronért , de biztosan nem viselkedtem volna így , ha nem lett volna több jegy a filmjére , sőt még akkor sem ha találkoztam volna vele. Számomra ez a viselkedés abszurd. Meg könyörgöm , ők is csak két lábon járó emberek , csupán híresek és ennyi. Semmivel nem különbek pár hétköznapi embernél ...
Hasonló dolog volt régen Justin fanokkal is, ez a két rajongói tábor akik nagyon elvetemültek. Persze , vannak kivételek , nem szeretem a fiúkat , de ismerek pár lány akik igen és tök normálisan állnak az ilyen helyzetekhez és ők is elítélik ezt.
Én is rajongtam régen Zac Efronért , de biztosan nem viselkedtem volna így , ha nem lett volna több jegy a filmjére , sőt még akkor sem ha találkoztam volna vele. Számomra ez a viselkedés abszurd. Meg könyörgöm , ők is csak két lábon járó emberek , csupán híresek és ennyi. Semmivel nem különbek pár hétköznapi embernél ...
2013. augusztus 06. 19:57
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Idézet
"és ájulásokba torkolljanak a srácok felsőtesteinek látványa miatt."
Na én itt vágtam amolyan fejet.Én el nem tudom képzelni,hogy lehet ennyi idióta ember a világon.Semmi ítélőképességgel,egyediséggel,realitással nem rendelkeznek ezek a kimosott agyú leánykák.Fogadjunk,hogy ezek között a diktátorerek között is volt olyan bőven,aki fel volt háborodva annak hallatán,hogy hát finoman szólva,az 1d rajongóinak többsége nem valami Einstein leányzó.Ez már nem normális fanitizmus.Hogy lehet hétköznapi embereket ennyire,ennyire imádni? Mintha minimum az életükért folyna a harc.Látszik,hogy semmi értelmes,intelligens egyed nincs közöttük-valószínűleg nem egyetlen egyszer vetítik ezt a buta filmecskét,tuti nem lesz értelme az életnek, ha nem az első vetítéskor látják. Elkerülhetnék ezt a már-már életveszélyes ámokfutásszerű kitörést,ha egyszer ennyi pénzt kidobnak ezért az értelmetlenségért,legalább a testi épségüket ne kockáztatnák.De nem...Mit is vártam tőlük? Madarat tolláról,előadót rajongójáról,ahogy azt az egyik kedvest tag egy másik cikknél írta egykor.
2013. augusztus 06. 19:59
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
"Több mozinál tervezik, hogy a bemutató ideje alatt mentősöket és elsősegély-nyújtókat alkalmaznak, nehogy az infantilis rajongók hisztérikus rohamai komoly egészségügyi problémákba és ájulásokba torkolljanak a srácok felsőtesteinek látványa miatt."
*hatásszünet"
Nekimegyek a falnak...
Istenem!
Ez nagyon gáz! Megnézem ahogy a kicsike kis mozik előtt kávéznak a mentősök és várják, hogy a tinik összeesengnek Harry Styles pillangótetkós felsőtestétől......
XD XD XD XD
(Ennek ellenére azért elmegyek én is megnézem... )
*hatásszünet"
Nekimegyek a falnak...
Istenem!
Ez nagyon gáz! Megnézem ahogy a kicsike kis mozik előtt kávéznak a mentősök és várják, hogy a tinik összeesengnek Harry Styles pillangótetkós felsőtestétől......
XD XD XD XD
(Ennek ellenére azért elmegyek én is megnézem... )
2013. augusztus 06. 19:59
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Na, ez az, amit már nem szeretek. Ez számomra már túl sok. Nem tudom, hogy mit képzelnek az ilyenek magukról, pedig, jómagam is Directioner vagyok.! Azért magukba nézhetnének... meg ha nekik nem jutott jegy, miért nem vették meg előbb? Én is azt hittem, hogy nem lesz már 29.ére jegy, még is tudtunk venni Szóval nem értem az ilyeneket:/ Akkor még oké, lenne, ha élőben lennének ott a srácok, de most csak a film miatt? De rendben, persze, megértem, hogy izgatottak, de ezek már túltúl izgatottak voltak:D
2013. augusztus 06. 20:02
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
kicsit túlzásba estek de lehet h én is ezt tettem volna
2013. augusztus 06. 20:02
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Meg sem lepődöm már, hogy ezek az őrült rajongók ismét hallatnak magukról. Mindig képesek bebizonyítani, hogy igenis van még lejjebb. Elképeszt ez a fajta emberi butaság, de komolyan. Amíg nem tudnak normálisan viselkedni, inkább ne is tegyék ki a lábukat otthonról. Mindenki jobban járna.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2013. augusztus 06. 20:04
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
éés ezek miatt az idegesitő tinipi**a rajongók miatt gondolják azt hogy a mai 13-16 éves lányok mind megrögzött sikitozó hülye picsák!!...jajjdejó..
(bocsánat a kifejezésért)
(bocsánat a kifejezésért)
2013. augusztus 06. 20:06
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline |
"Több mozinál tervezik, hogy a bemutató ideje alatt mentősöket és elsősegély-nyújtókat alkalmaznak, nehogy az infantilis rajongók hisztérikus rohamai komoly egészségügyi problémákba és ájulásokba torkolljanak a srácok felsőtesteinek látványa miatt." Jesszus. xD
Amúgy ez már közel sem normális és egészséges foka a rajongásnak. Ezeknek a lányoknak egy szép napon összedől a mentális épségük...
Amúgy ez már közel sem normális és egészséges foka a rajongásnak. Ezeknek a lányoknak egy szép napon összedől a mentális épségük...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.