Rendőrt és mentőt hívtak a One Direction-rajongókhoz
2013. augusztus 06. 21:56
Jó, elegem lett néhány hozzászólásból. Nem értem miért az összes directioner van elkönyvelve tinip#csának. Nem mindenki annyira őrült mint egyesek. Igen, megértem hogy már a jó részünk már nagyon elvetemült rajongóvá vált, de nem mindenki. Ezek meg azok a tipikus amerikai tinik. Bevallom, ez azért tényleg sok(k) hogy ilyeneket csinálnak, sőt meg is vagyok lepődve, de nem is értem őket. Miért? Aztán jönnek a fiúk leb#zizása. Oké, megértem hogy nem szereted de attól még nem kötelességet megsérteni egy adott embert, és annak kedvencét. Én sem szoktam senkit sem össze-vissza r#bancozni és b#zizni, ugyanis ez egyfajta magánvélemény.
2013. augusztus 06. 21:57
annus0328visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 205264 offline |
A sok függő elkényeztetett okos tojás.
Csak nézzünk rá arra a képre... ezek a rajongók? xD
Fehér telefonos lány gondolom éppen posztolja fb.re hogy "jajj de rajcsi mert itt vagyokcsi at 1D fanok között,fhuu de szupcsi na mentem puszcsi ... xD"
nem ráér megnézni később azt a filmet??
Csak nézzünk rá arra a képre... ezek a rajongók? xD
Fehér telefonos lány gondolom éppen posztolja fb.re hogy "jajj de rajcsi mert itt vagyokcsi at 1D fanok között,fhuu de szupcsi na mentem puszcsi ... xD"
nem ráér megnézni később azt a filmet??
2013. augusztus 06. 22:02
Ez azért már nagyon durva. Én szeretem a srácokat meg minden, de ez még nekem is sokk. Nem tudom elképzelni, hogy hogy törhet ki ekkora pánik, amiért nem tudnak bemenni a filmre... Ez nekem tényleg túl sok.... Ezek a rajongók nagyon betegek. O.o
2013. augusztus 06. 22:12
Lottie13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 179294 offline |
én is szeretem a srácokat, de el nem tudnám képzelni hogy egy moziban toporzékolok mint valami vad állat. Elhiszem hogy szeretik a srácokat, mert én is mosolyognék mint tejbe tök ha meg látnám öket, de mindennek van határa.
2013. augusztus 06. 22:15
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Önbizalom hiányba szenvedő sok h*lye tyúk, komolyan mondom. Egyik se valami 'hű de nagy' zenész, azért, hogy így megőrüljenek értük. Már nem tudok másra gondolni csak arra, hogy fiú hiányukban bennük élik ki magukat a sok tini csajszi, arról álmodozva, hogy valamelyiket megkapják. (Hát igen, mindenki álmodozik/álmodozott egy hírességről )
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2013. augusztus 06. 22:17
azért vannak őrült rajongók. én speckó nem szeretem őket,de nincs egy olyan ember ezen a földön akiért annyira rajongnék ,hogy ott pánikoljak egy mozi előtt csak ,mert nem láthatom az dott személyt. -.-"
2013. augusztus 06. 22:31
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline |
nálunk a moziban 1420 forint egy jegy, még akkor is ha 3D-ben nézed, megjegyzem a szemüveg igyenes ha papírból kéred. na most nem rég voltam fönt az Cinema oldalán, és tudjátok mit láttam? nem fogjátok elhinni... Minden, MINDEN film 1420 forint, kivéve persze eggyet. Egy szenny filmet, egy oylan filmet ami csak is azért 3000 (!!!!!!!!!!) forint, mert a VÁN DÁJREKSÖN jáccik benne... Még kint sincs a mozikban , de már kint van a honlapon, és elvan adva midnen jegy az első 10 adásra... és ugye, Afrikában még mindíg éheznek. a Los Angeles-i 'akcióhóz' én már hozzá sem szólók, mert ugye az én k*rva anyámat... P.S. Tudjátok kinek van rohadt IZMOS FELSŐTESTE? hogy kinek van 6 ABS-e? 2 szó.. JEFF SAID.... http://www.google.hu/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid=Q7secL2-ITbAQM&tbnid=gym1UGXyJi10pM:&ved...375907395351037
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 06. 22:42
hát vannak ilyenek is. elkell fogadni. nem kell őket szidni olyan mértékben mint ahogy néhányatok az is csak titeket minősít le.
2013. augusztus 06. 23:01
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
én is directioner vagyok meg i tervezem majd nézni a this is us-t de nem fogok ott megfulladni a hisztizéstől.. amugy Boogii te hol láttad h 3000 ft a jegy mert nicns fenn a cinema city oldalán..
2013. augusztus 06. 23:05
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline |
Ehhez már nem lehet mit szólni...
Én komolyan nem értem ezeket az embereket, én is rajongok Emma Watsonért például, de ha meglátnám nem kezdenék el sikítozni, ugrálni és pláne nem lökdösnék senkit!
Nem akarom általánosítani az 1D rajongókat, de néhányan tényleg túllépik a határokat, inkább fanatikus, megszállottak mint rajongók!!
Én komolyan nem értem ezeket az embereket, én is rajongok Emma Watsonért például, de ha meglátnám nem kezdenék el sikítozni, ugrálni és pláne nem lökdösnék senkit!
Nem akarom általánosítani az 1D rajongókat, de néhányan tényleg túllépik a határokat, inkább fanatikus, megszállottak mint rajongók!!
2013. augusztus 06. 23:08
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Ilyenkor érzem azt, h nem kellett volna leszületnem ide....
2013. augusztus 06. 23:13
"infantilis rajongók hisztérikus rohamai" ez jó. Nagy az Isten állatkertje, erre ennyit mondok.
2013. augusztus 06. 23:47
Ez szó szerint beteges rajongás. Ahogy változnak a zenei előadók és az igényesség torkollik lefelé, úgy bolondulnak meg a rajongók. Miért kell ennyire idiótán viselkedniük? Nem veszik észre magukat? Annyira ciki amit leművelnek egyes 1D rajongók. Az oldalon is akadnak ilyen mániákusok, csak még nem tudják magukról...
2013. augusztus 06. 23:50
lollypop333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 195007 offline |
húúúúú..ez már nem a normális kategória... :3
2013. augusztus 07. 00:16
inez01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 198707 offline |
Azért körülbelül meglehet érteni azokat akik nem jutottak be, h szomoruak, én is az lennék. De én nem rombolnék, hanem otthon a szobámban párnábanyomott fejjel sírnék, aztán rájönnék, h flöss a sírás mert majd máskor megnézem magát a filmet.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.