A legsikeresebb videoklipek: Demi Lovato
2013. augusztus 07. 13:32
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 538 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline |
Demi nagyon jó énekes <3 imádom csak így tovább
2013. augusztus 07. 13:33
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Hát én nem tudom... Nekem Ms. Lovato soha nem nyerte el a tetszésemet .Igen! tényleg jó hangja van, de számomra ő is egy ugyan olyan szinészi tehetség nélküli ex Disney csillag mint a legtöbb...
2013. augusztus 07. 13:38
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
nem értem, miért kell olyan emberekről ilyen cikket írni, aki semmit sem tett le az asztalra, hiszen pár éve, ha a pályán van, éppen ezért minden videója az elmúlt két, esetleg három évből származik, és mellesleg összesen van körülbelül nyolc, max tíz klipje...
és egyet kell értenem Norah-val, belehallgattam, de tényleg nincs benne semmi, számomra legalábbis teljesen egyhangú és unalmas. a tipikus, mai popelőadócskák közé tartozik, semmivel sem tűnik ki - nem is értem a klipjeinek a sikereit.
és egyet kell értenem Norah-val, belehallgattam, de tényleg nincs benne semmi, számomra legalábbis teljesen egyhangú és unalmas. a tipikus, mai popelőadócskák közé tartozik, semmivel sem tűnik ki - nem is értem a klipjeinek a sikereit.
2013. augusztus 07. 13:43
D.V.Zsófivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 203907 offline |
Nagyon nagyon tehetséges és jó énekesnő Demi és a klipjei és a zenéi nagyon jók és érezni hogy mindent belead hogy jó legyen..szeretem Demi hanját mert nagyon szép és tiszta remélem még sok - sok klipje lesz
2013. augusztus 07. 14:04
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Ági0626, sajnállak, akkor nem sok embert ismerhetsz, ha én az őszinteségemért praszt vagyok a szemedben. és nem, nem vagyok rá féltékeny, ne haragudj, de a róla szóló híreket elnézve egy dolgot csinál, a folytonos önsajnáltatás pedig nekem is menne, ha éppen jó helyre születtem volna, és lehetőségem lenne a médiában lenni. a hangját pedig nem szóltam le, mivel elismerem, a többi disneyshez képest ő még tud is valamit - arról már nem tehetek, hogy szerintem csak a tucat kategóriába sorolható, amit csinál.
2013. augusztus 07. 14:26
Idézet (blackstar15 @ 2013.08.07. 13:05)
Hát egyáltalán nem ennyi klipje van neki,csak aki ugye nem rajongó,az ezt nem tudja...Ott van még a Get back,a Don't forget,Here we go again,Remember december,Gift of a friend,illetve 2 duettéhez is van klipp.
Jah , mert te egy oltári nagy rajongó rajongó lehetsz.
Am meg nem azt írtam , hogy ennyi az összes klipje , hanem hogy kb..
Olyan dolgokra kapjátok fel a vizet , aminek semmi jelentősége...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 07. 14:37
sTaY sTrOnGúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 170649 offline |
Az összes videoklipjét imádom! Demi
2013. augusztus 07. 14:42
Én minden klipjét szeretem a felsoroltak közül,de mégis a Skyscraper és a Give Your Heart a Break című dalai számomra a legjobbak.
2013. augusztus 07. 14:50
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline |
Nekem a Skyscraper lassú volt.
A Made In The USA-nak szerintem az "előjátéka" kicsit hosszú de maga szám nem rossz.
A többi tetszik!
A Made In The USA-nak szerintem az "előjátéka" kicsit hosszú de maga szám nem rossz.
A többi tetszik!
2013. augusztus 07. 15:03
Idézet (Fanciii @ 2013.08.07. 11:40)
szerintem attól, hogy valakinek más a stílusa nem kéne leszólni..sokmindenen ment keresztül, szerintem az összes klipje nagyon jó, a hangja egyszerűen elképesztő, ő pedig gyönyörű. ja és a klipjei egyáltalán nem unalmasak!! csak megkéne látnod az értelmét, a Heart Attack-ban sem "egyhelyben áll" üzenném ezeket Florahh-nak hanem minden fájdalmát elénekli, ahogy a Skyscraperben is.. elismerés neki, hogy ilyen erős tudott maradni azok után amit átélt.!
Totál ugyan ezt gondolom!
2013. augusztus 07. 15:28
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Ha választanom kéne, akkor Heart attack. Olvasom, hogy micsoda szörnyű dolgokon ment át? Például? Éhezett? Verték? Betegsége volt? Ja, az iskolában szekálták..ahogy tíz csillió másik normál embert is. Ne legyen már ő a Teréz anya, ahhoz még egy húsz évet le kell tolnia. Példakép oké, de hogy erős lenne? Ugyanolyan, mint bárki más a korosztályából.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.