Én nagyon nem szeretem Justin Beiber zenéit, meg maga a srác is egy bunkó beképzelt köcsög, ki csúnyaság, de vannak olyan emberek, akik szeretik őt, nem őket kell bántani. Meggvan a magam véleménye erről a gyereről, és szerintem a többség ugyanezt gondolja róla. De a rajongókkal nincs probléma, nem kell ket piszkálni ezzel, vagy kiröhögni, vitába kezdeni velük, mert csak az lesz a vége, hogy valakinek rosszul esni, amivel semmit sem érünk el. Ha naívak, ezek a bizonyos rajongók, nem látják a helyzet reális oldalát, az már legyen az ő problámájuk. A 1D-t se szeretem, de ők tényleg nem adtak okot arra, hogy csúfolják őket,akar, szerintem mindenki higgye azt, amit akar. De a köpködős cikkek igazak, meg az ilyenek, képek is vannak, meg videó (a telefonosról). Szóval.. JB= köcsög, nagyképű porbafingó hülyegyerek
Belieberek= naiv kiskamaszok, akik félre vannak vezetve, de ha neki tetszik Beiber, akkor hajrá!
Justin Bieber szemet vetett Jacko otthonára
2013. augusztus 11. 23:48
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline |
2013. augusztus 11. 23:50
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline |
Bocs a helyesírási hibákért, de az okostelómnak szar a billentyűzete.
2013. augusztus 11. 23:59
dorii02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 162106 offline |
Gombócartúr216: *Justin Bieber először is.
miért bunkó? miért beképzelt? miért köcsög? csúnyának meg nem csúnya, csak nem az eseted, ez két külön dolog. lehet, hogy naív vagyok, de szerintem többet tudok róla emberileg, mint te, és , mint te, és biztosan állítom, hogy nem beképzelt.;)mint mondtam, aki utálni akarja, talál okot rá, hogy miért utálja.. de azért ki lehetne nyitni a szemeket, s látni, hogy nem csak rossz dolgokból áll a fiú. a bizonyítékokról pedig.. mutatsz, elhiszem. én várok.
miért bunkó? miért beképzelt? miért köcsög? csúnyának meg nem csúnya, csak nem az eseted, ez két külön dolog. lehet, hogy naív vagyok, de szerintem többet tudok róla emberileg, mint te, és , mint te, és biztosan állítom, hogy nem beképzelt.;)mint mondtam, aki utálni akarja, talál okot rá, hogy miért utálja.. de azért ki lehetne nyitni a szemeket, s látni, hogy nem csak rossz dolgokból áll a fiú. a bizonyítékokról pedig.. mutatsz, elhiszem. én várok.
2013. augusztus 12. 00:02
cinti2000!
Nálad szánalmasabb emberi lénnyel még életemben nem találkoztam.Michael és Justin még egy mondatban sem említhetők főleg úgyhogy Michael megbecsülte a rajongóit nem pedig leköpte és kiröhögte.RETEK????(itt most egy sort káromkodom)Hát már bocs de Michael sok ember éltét változtatta meg.És a tiedet csak annyival lehetne jobbá tenni ha nekimennél a falnak egy párszor amíg rá nem jönnél,hogy egy orbitálisan szánalmas ember vagy!
Nálad szánalmasabb emberi lénnyel még életemben nem találkoztam.Michael és Justin még egy mondatban sem említhetők főleg úgyhogy Michael megbecsülte a rajongóit nem pedig leköpte és kiröhögte.RETEK????(itt most egy sort káromkodom)Hát már bocs de Michael sok ember éltét változtatta meg.És a tiedet csak annyival lehetne jobbá tenni ha nekimennél a falnak egy párszor amíg rá nem jönnél,hogy egy orbitálisan szánalmas ember vagy!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 12. 00:10
dorii02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 162106 offline |
larry staylinson: ugye tudod, hogy te is egy mondatban említetted őket?)) JUSTIN MIKOR RÖHÖGTE KI A RAJINGÓIT? ÚRISTEN. ez egyre viccesebb, és szánalmasabb.... a köpködésről meg már írtam... á, Justin nem változtatta meg senki életét...nem. csak pár ember életét tette boldoggá. az tényleg semmi. na és az a több ezer gyerek, akiket a kórházakban látogatott meg. azt is le kell szarni, bizony.. ha már a szánalomról beszélünk... magadat miért nem említed?
2013. augusztus 12. 01:05
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Annyira vicces a rajongók üzeneteit olvasni. Képtelen vagyok felfogni, hogy lehet még mindig szeretni. Szerintem, ha megölné a fél emberiséget akkor is kitartanának mellette.
Szandiiii
2013. augusztus 12. 05:13
Hoope.99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 208993 offline |
Hát akkor sok sikert neki a ház megvételéhez, amit persze a pénz NEM fogja akadályozni, mert Justin azt sem tudja már hogy hova tegye a rengeteg pénzét.! :/ Bár személy szerint szeretem Justin számait, akkor sem gondolom hogy Justinban elég felelősség tudat lenne, egy ilyen ház tulajdonosává válljon..! :// Remélem hogy nem lesz semmi baj sem, bár nem csak a 2013-as, de az előtte lévő evékben is elég sokat csalódtam Justinban.. Mi lett veled Justin? Amióta betöltötte a 18. életévét, azóta rá sem ismerek..:'S
2013. augusztus 12. 08:01
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline |
Milyen dicsőséget akar visszahozni? o.O
2013. augusztus 12. 08:13
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline |
A dicsőség amit Jacko képviselt, Justin soha nem hozza vissza :DDDD
Szandiiii
2013. augusztus 12. 08:41
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline |
Idézet (bizsikeee222 @ 2013.08.12. 08:13)
A dicsőség amit Jacko képviselt, Justin soha nem hozza vissza D
Ééés itt a válasz a kérdésemre
2013. augusztus 12. 10:11
Little.Mermaid30új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 198021 offline |
Visszahozni a dicsőséget??
Most Jacko forog a sírjában.
Most Jacko forog a sírjában.
s.z.i.l.v.i.a91
2013. augusztus 12. 10:19
dorii02
akkor röhögte ki őket miután leköpte nyugodtan nézegess róla képeket.Megváltoztatta az életed?Sajnállak,hogy egy ilyen ember volt képes vátozásra bírni.Értékelem hogy mindenkivel szembeszállsz és megvéded,szép dolog de Justin az utóbbi időben nagyon elvetette a sulykot és szerintem ezzel te is tisztában vagy!És az ,hogy itt egyes rajongói (konkrétan cinti2000)meg SZIDJA!!! Michael-t meg leretkezi?A barátnőmnek!Na neki változtatta meg az életét és nem holmi kis változás.NEM!Képzeld leszokott a cigiről és újra eredeti a hajszíne a hajszínét és odafigyelt a tanulásra.Az egyes tanulóból négyes lett!És tudod hogy kiborult amikor Michael Jackson meghalt???? Ne tudd meg!Justin képes volt valaha ilyen változást véghez vinni egy emberben?Kétlem.
akkor röhögte ki őket miután leköpte nyugodtan nézegess róla képeket.Megváltoztatta az életed?Sajnállak,hogy egy ilyen ember volt képes vátozásra bírni.Értékelem hogy mindenkivel szembeszállsz és megvéded,szép dolog de Justin az utóbbi időben nagyon elvetette a sulykot és szerintem ezzel te is tisztában vagy!És az ,hogy itt egyes rajongói (konkrétan cinti2000)meg SZIDJA!!! Michael-t meg leretkezi?A barátnőmnek!Na neki változtatta meg az életét és nem holmi kis változás.NEM!Képzeld leszokott a cigiről és újra eredeti a hajszíne a hajszínét és odafigyelt a tanulásra.Az egyes tanulóból négyes lett!És tudod hogy kiborult amikor Michael Jackson meghalt???? Ne tudd meg!Justin képes volt valaha ilyen változást véghez vinni egy emberben?Kétlem.
s.z.i.l.v.i.a91
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.