Beyla
Tartsd meg magadnak a véleményedet ! Nem tudom örűlnél - e neki ha neked a kedvenc ( filmedet) lekritizálnák úgy hogy inkább szerintem nem is kéne neked megszólalni...
Hoppá! Kiszivárgott a One Direction dala
2013. augusztus 11. 19:27
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline |
omgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomg
2013. augusztus 11. 19:28
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline |
A sok Directioner
2013. augusztus 11. 19:30
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.08.11. 19:05)
Ugyanolyan sz*r és értékelhetetlen, mint a többi szerzeményük. Amikor elkezdtem hallgatni, akkor nagyjából a röhögőgörcs tört rám, egyszerűen annyira sz*r az, ahogyan ez az öt nyámnyila nyomi megpróbál valamit torzan nyekeregni a mikrofonba.XD Amúgy az valóban igaz, hogy ez az egész kiszivárogtatás nem véletlen. Valószínűleg kell az újabb promó az újabb korongot követően, ezért feltesznek néhány "dalt" az internetre "kiszivárogtatás" címen. A dalszöveg valami förmedvény - újabb sablonos, elcsepelt, gagyi és felületes szöveget próbálnak énekelgetni. Ezek ennyire nem ismerik a líraiságot? Legalább egy komoly, egy szívbemarkoló dalt írnának, de nem. Inkább arról vernyákolnak tojáshéjjal a valagunkon, hogy nem hagyják elmenni a kiszemelt lányt. Csak nekem tűnik brutálisan hiteltelennek ennek az öt elkényeztetett kölyök szájából? Erre mást nem lehet mondani, csak annyit, hogy sz*r. Ha a kiszivárogtatott dal ilyen, akkor vajon mennyire lesz f*stalicska az új albumuk? Remélhetőleg eléggé, mert akkor az azt jelenti, hogy a csillaguk kezd leáldozóban lenni... Sz*rból nem lehet várat építeni...
AHA MESÉLJ MÉG KÉRLEK..
2013. augusztus 11. 19:30
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Én még nem hallgattam meg, de a komikból biztosan nagyon jó lett:3 Csak, mint a többi*-*
2013. augusztus 11. 19:35
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline |
nemvagyok Directioner, sőt egyenesen utálom őket, de ez a szám nagyon tetszik
2013. augusztus 11. 19:42
Folyton kiszivárog minden..ezért a fiúk biztosan szomorúak..
2013. augusztus 11. 19:45
MissAjsa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1091 Csatolások: 33 Azonosító: 208217 offline |
Előre leszögezném nem vagyok directioner,de a kommenteket olvasva teljesen elképedtem.Nem értem ha ilyen "felnőtt" komikat írtak mit értek el vele?! - oké,a tagok tudatára adjátok hogy mennyire utáljátok és nem ismeritek el az 1D munkásságát de semmi többet.A directionerek úgyis ugyanúgy imádni fogják Őket,és letojják hogy nedked,vagy nekem tetszik-e vagy mi a véleményem a munkájukról.Szerintem ezért nem kellene a fiúkat így lehordani,mert azért ezeknek a daloknak a többségét nem Ők írják.Szóval,én nem védeni akarom Őket csak tudom milyen amikor az én kedvencemet bántják.Ez az én véleményem lenne,és a dal nekem most érdekes,de eléggé tetszik bár kicsit torz de ez érthető.
2013. augusztus 11. 19:47
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline |
a Best Song Ever-t az iTunes szivárogtatta ki ._.
Ez amúgy tetszik D már ha ez az eredeti. de az viszont nem a legjobb ügy,hogy kiszivárgott ://
Ez amúgy tetszik D már ha ez az eredeti. de az viszont nem a legjobb ügy,hogy kiszivárgott ://
2013. augusztus 11. 19:49
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Misao @ 2013.08.11. 19:19)
Írnának? Na na, én azt ki nem nézem belőlük. Ezzel a borzalommal is max annyi ismeretségük lehet,hogy a szupör sztúdiójukban felkornyikálták, a névtelen emberkék meg tekertek,csavartak rajta itt-ott. Valahogy így születhetett ez a tini himnusz. Dehogy ők valaha is leülnének, tollal meg papírral a kezükben dalt írni...kizárt!
Igaz. Annyira pórázon rángatják őket, hogy még a dalszövegeket és magát a zenéket is szimplán csak a szájukba rágják. Megírják a dalszövegeket a dalszövegírók, majd megzenésítik az erre szakosodott szakemberek. Kérem, akkor mégis mi az ő munkájuk? A nagy büdös semmi. Úgyhogy abszolút rávilágítottál a dolog lényegére, hiszen csak a cuki-muki pofizacsijukat adják a feltuningolt hangjukkal, s kész is az Egy Irány nevezetű brit formáció. Gyönyörű. És állítólag ezek is látástól vakulásig dolgoznak. Persze...
Idézet (Nalu @ 2013.08.11. 19:27)
Beyla
Tartsd meg magadnak a véleményedet ! Nem tudom örűlnél - e neki ha neked a kedvenc ( filmedet) lekritizálnák úgy hogy inkább szerintem nem is kéne neked megszólalni...
Miért tartsam meg magamnak a véleményemet? Mert neked nem tetszik? El kell keserítselek, hogy a negatív vélemény is vélemény, és tudtommal bizonyos keretek között elfogadott, mivel is ez egy fórum. Ide eszmét cserélni járunk fel, vitatkozunk, meggyőzük a másikat a saját álláspontunkról, illetve véleményt formálunk az adott cikkekről és az adott sztárokról, ha a felvetetett téma úgy kívánja. Egyébként felőlem lehetne kritizálni az én kedvenceimet is, csak az a helyzet, hogy a többségükről még csak hallani sem hallottatok. Ha meg lekritizálja valaki, akkor kritizálja. Max röhögök rajta, hogy mekkora ízlésficammal áldotta meg a Sors. Mindenesetre nem szeretem, ha megszabják nekem, hogy mit csináljak, így a közel jövőben mellőzzük ezt! Ámen!
Idézet (dóra vagyok @ 2013.08.11. 19:30)
AHA MESÉLJ MÉG KÉRLEK..
Aha... és mégis miről?
2013. augusztus 11. 19:51
IMÁDOMIMÁDOMIMÁDOM..................mást nem tudok rá mondani............ISTENI mint az eddigi összes daluk ♥
2013. augusztus 11. 19:53
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Idézet (Nalu @ 2013.08.11. 19:21)
Nagyon jó szerintem, ja és ha valakinek nem tetszik tartsa meg magának a véleményét!
Miért? Mert te azt mondod? Mindenki kinyilváníthatja a véleményét, ha pozitív ha negatív, mert ez egy fórum. Ezt el kéne fogadni, mint ahogyan azt is, hogy nem szeretheti mindenki az 1D-t.
Ennek a számnak is csak az a lényege, hogy a tinijánykák összerosálják magukat, és mert ilyen cukcsi lett ez a dal, a többi is biztosan leírhatatlanul fantasztikus, rohanjunk megvenni az új CD-t. Nekem személy szerint a nem létező szőr is feláll ettől a valamitől a hátamon , nem tudom hogyan adhattak ki ilyesmit a kezük közül. Egyébként meg sem lepődöm, a szerződésük szerint nem tudom mennyi időnként kell kiadniuk új albumot, szóval megy a nagy kapkodás, összedobnak helyettük néhány dalt és ennyi. Ne várjunk egy egetrengető albumot.
2013. augusztus 11. 19:55
LittleDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 204913 offline |
♥ I ♥ This Song ♥
2013. augusztus 11. 19:57
Minden egyes One Direction cikknél ugyanazok az utálkozók kommentelnek.Már nem egyszer adtátok a tudomásunkra,hogy utáljátok őket,nem kell 100x leírni,fel tudjuk fogni.Nem azért,de ha feltenném nektek a kérdést,hogy miért utáljátok őket ennyire ugyan mi lenne rá a válasz? Ó már tudom is "csak". A legegyszerűbb válasz a világon.
ON: Igen,meghallgattam és nekem kifejezetten tetszik. Nem kell máris üzenetekkel bombázni drága 1D rajongók,csak mert meghallgattam,hogy már így-úgy nem vagyok Directioner. Istenem,annak lenni nem abból áll,hogy most végig hallgatom-e a dalt vagy nem.
ON: Igen,meghallgattam és nekem kifejezetten tetszik. Nem kell máris üzenetekkel bombázni drága 1D rajongók,csak mert meghallgattam,hogy már így-úgy nem vagyok Directioner. Istenem,annak lenni nem abból áll,hogy most végig hallgatom-e a dalt vagy nem.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. augusztus 11. 20:08
Beyla a hülyeségeidről amikre senki nem kiváncsi.
2013. augusztus 11. 20:09
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (bitchina @ 2013.08.11. 19:57)
Minden egyes One Direction cikknél ugyanazok az utálkozók kommentelnek.Már nem egyszer adtátok a tudomásunkra,hogy utáljátok őket,nem kell 100x leírni,fel tudjuk fogni.Nem azért,de ha feltenném nektek a kérdést,hogy miért utáljátok őket ennyire ugyan mi lenne rá a válasz? Ó már tudom is "csak". A legegyszerűbb válasz a világon
Én nekem is lenne hozzátok egy pár kérdésem. Kezdhetem? Miért zavar az titeket, ha valaki leírja többször is, hogy utálja? Miért fáj az nektek? Nem kötelező sem elolvasni, sem reagálni rá, itt nyafogni, mint az öt éves pisisek, pedig abszolút nem kötelező. Én speciel "Már csak azért is!" alapon leírom a nem tetszésemet, mert tudom, hogy a hozzád hasonló IQ nindzsákat idegesíthetem. Problem? Felnőhetnétek végre, s ostoba bugyuta kommentek, illetve mások inzultálása helyett elfogadhatnátok azt, hogy igen is vannak olyanok, akik a ti kedvenceiteket nem kedveleik, valamint nem is félnek kinyilvánítani a véleményüket. Engem is rengeteg dolog zavar a ti viselkedésetekben, a helyesírásotokban és a hangnemben ahogyan a másikhoz szóltok, mégsem állok neki osztani az észt és parancsolgatni. Hálásak lennénk, ha szimplán nem reagálnátok eme hozzászólásokra, így talán a konfliktusok is elkerülhetők. Ti annyira felnőttnek, annyira nagynak érzitek magatokat, akkor tessék - lehet bizonyítani! Egyébként meg mindenkinek egyéni gondja, hogy miért utálja őket. Biztos, hogy leírjam azt, hogy én miért nem rajongók az egy irányúakért? Nem garantálom, hogy nyomdafestéket tűrő lesz, utána meg megint jönnek a sértődések. Komolyan mondom, ez a fórum már egy komplett óvoda. Mi lett veled HQP?!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.