Starity

Hoppá! Kiszivárgott a One Direction dala

16 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 11. 19:27 #81
Nalu
Nalu
visszatérő vendég

Státuszfeeling love :D :) ;)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 311
Csatolások: 0
Azonosító: 202304
Beyla
Tartsd meg magadnak a véleményedet ! Nem tudom örűlnél - e neki ha neked a kedvenc ( filmedet) lekritizálnák úgy hogy inkább szerintem nem is kéne neked megszólalni...
2013. augusztus 11. 19:27 #82
dóra vagyok
dóra vagyok
visszatérő vendég

Státusz^^
Hozzászólás: 232
Azonosító: 193343
omgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomg
2013. augusztus 11. 19:28 #83
i love Nature
i love Nature
visszatérő vendég

StátuszAz állatok védtelenek az emberrel szemben
Hozzászólás: 313
Azonosító: 203875
A sok Directioner
2013. augusztus 11. 19:30 #84
dóra vagyok
dóra vagyok
visszatérő vendég

Státusz^^
Idézet (Beyla @ 2013.08.11. 19:05)
Ugyanolyan sz*r és értékelhetetlen, mint a többi szerzeményük. Amikor elkezdtem hallgatni, akkor nagyjából a röhögőgörcs tört rám, egyszerűen annyira sz*r az, ahogyan ez az öt nyámnyila nyomi megpróbál valamit torzan nyekeregni a mikrofonba.XD Amúgy az valóban igaz, hogy ez az egész kiszivárogtatás nem véletlen. Valószínűleg kell az újabb promó az újabb korongot követően, ezért feltesznek néhány "dalt" az internetre "kiszivárogtatás" címen. A dalszöveg valami förmedvény - újabb sablonos, elcsepelt, gagyi és felületes szöveget próbálnak énekelgetni. Ezek ennyire nem ismerik a líraiságot? blink.gif Legalább egy komoly, egy szívbemarkoló dalt írnának, de nem. Inkább arról vernyákolnak tojáshéjjal a valagunkon, hogy nem hagyják elmenni a kiszemelt lányt. Csak nekem tűnik brutálisan hiteltelennek ennek az öt elkényeztetett kölyök szájából? mellow.gif Erre mást nem lehet mondani, csak annyit, hogy sz*r. Ha a kiszivárogtatott dal ilyen, akkor vajon mennyire lesz f*stalicska az új albumuk? blink.gif Remélhetőleg eléggé, mert akkor az azt jelenti, hogy a csillaguk kezd leáldozóban lenni... Sz*rból nem lehet várat építeni...

AHA MESÉLJ MÉG KÉRLEK..
2013. augusztus 11. 19:30 #85
beccsu-baby
beccsu-baby

Státusz-
Hozzászólás: 973
Azonosító: 162296
Én még nem hallgattam meg, de a komikból biztosan nagyon jó lett:3 Csak, mint a többi*-*
2013. augusztus 11. 19:35 #86
Miss Csajszi
Miss Csajszi
visszatérő vendég

StátuszI believe in second chances, I just don't think everyone deserves them.
Hozzászólás: 166
Azonosító: 160391
nemvagyok Directioner, sőt egyenesen utálom őket, de ez a szám nagyon tetszik biggrin.gif
2013. augusztus 11. 19:42 #87
- törölt felhasználó -    
Folyton kiszivárog minden..ezért a fiúk biztosan szomorúak..sad.gif
2013. augusztus 11. 19:45 #88
MissAjsa.
MissAjsa.

Státuszsummer nights
Hozzászólás: 1091
Csatolások: 33
Azonosító: 208217
Előre leszögezném nem vagyok directioner,de a kommenteket olvasva teljesen elképedtem.Nem értem ha ilyen "felnőtt" komikat írtak mit értek el vele?! - oké,a tagok tudatára adjátok hogy mennyire utáljátok és nem ismeritek el az 1D munkásságát de semmi többet.A directionerek úgyis ugyanúgy imádni fogják Őket,és letojják hogy nedked,vagy nekem tetszik-e vagy mi a véleményem a munkájukról.Szerintem ezért nem kellene a fiúkat így lehordani,mert azért ezeknek a daloknak a többségét nem Ők írják.Szóval,én nem védeni akarom Őket csak tudom milyen amikor az én kedvencemet bántják.Ez az én véleményem lenne,és a dal nekem most érdekes,de eléggé tetszik bár kicsit torz de ez érthető.
2 felhasználónak tetszik: bitchina, Elody
2013. augusztus 11. 19:46 #89
SokSzínű.
SokSzínű.
vampire ♥

Státusz♥ Instagramm: juhaszviki follow me:!:)
Hozzászólás: 1954
Csatolások: 2152
Azonosító: 162057
nem kimondottam rossz de azért nem sok külömbséget találok a korábbi számaik között pardon.gif
2013. augusztus 11. 19:47 #90
andicska98
andicska98
visszatérő vendég
Hozzászólás: 421
Csatolások: 3
Azonosító: 153596
a Best Song Ever-t az iTunes szivárogtatta ki ._.
Ez amúgy tetszik biggrin.gifD már ha ez az eredeti. smileeee.gif de az viszont nem a legjobb ügy,hogy kiszivárgott ://
2013. augusztus 11. 19:49 #91
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Misao @ 2013.08.11. 19:19)
Írnának? Na na, én azt ki nem nézem belőlük. acute.gif Ezzel a borzalommal is max annyi ismeretségük lehet,hogy a szupör sztúdiójukban felkornyikálták, a névtelen emberkék meg tekertek,csavartak rajta itt-ott.  Valahogy így születhetett ez a tini himnusz. rohog.gif Dehogy ők valaha is leülnének, tollal meg papírral a kezükben dalt írni...kizárt! secret.gif

Igaz. Annyira pórázon rángatják őket, hogy még a dalszövegeket és magát a zenéket is szimplán csak a szájukba rágják. Megírják a dalszövegeket a dalszövegírók, majd megzenésítik az erre szakosodott szakemberek. Kérem, akkor mégis mi az ő munkájuk? A nagy büdös semmi. Úgyhogy abszolút rávilágítottál a dolog lényegére, hiszen csak a cuki-muki pofizacsijukat adják a feltuningolt hangjukkal, s kész is az Egy Irány nevezetű brit formáció. Gyönyörű. És állítólag ezek is látástól vakulásig dolgoznak. Persze... unsure.gif

Idézet (Nalu @ 2013.08.11. 19:27)
Beyla 
Tartsd meg magadnak a véleményedet ! Nem tudom örűlnél - e neki ha neked a kedvenc ( filmedet) lekritizálnák úgy hogy inkább szerintem nem is kéne neked megszólalni...

Miért tartsam meg magamnak a véleményemet? Mert neked nem tetszik? El kell keserítselek, hogy a negatív vélemény is vélemény, és tudtommal bizonyos keretek között elfogadott, mivel is ez egy fórum. Ide eszmét cserélni járunk fel, vitatkozunk, meggyőzük a másikat a saját álláspontunkról, illetve véleményt formálunk az adott cikkekről és az adott sztárokról, ha a felvetetett téma úgy kívánja. Egyébként felőlem lehetne kritizálni az én kedvenceimet is, csak az a helyzet, hogy a többségükről még csak hallani sem hallottatok. Ha meg lekritizálja valaki, akkor kritizálja. Max röhögök rajta, hogy mekkora ízlésficammal áldotta meg a Sors. Mindenesetre nem szeretem, ha megszabják nekem, hogy mit csináljak, így a közel jövőben mellőzzük ezt! Ámen!

Idézet (dóra vagyok @ 2013.08.11. 19:30)
AHA MESÉLJ MÉG KÉRLEK..

Aha... és mégis miről? blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Misao, MadHatter
2013. augusztus 11. 19:51 #92
- törölt felhasználó -    
IMÁDOMIMÁDOMIMÁDOM..................mást nem tudok rá mondani............ISTENI mint az eddigi összes daluk ♥
2013. augusztus 11. 19:53 #93
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Idézet (Nalu @ 2013.08.11. 19:21)
Nagyon jó szerintem, ja és ha valakinek nem tetszik tartsa meg magának a véleményét!

Miért? Mert te azt mondod? Mindenki kinyilváníthatja a véleményét, ha pozitív ha negatív, mert ez egy fórum. Ezt el kéne fogadni, mint ahogyan azt is, hogy nem szeretheti mindenki az 1D-t.

Ennek a számnak is csak az a lényege, hogy a tinijánykák összerosálják magukat, és mert ilyen cukcsi lett ez a dal, a többi is biztosan leírhatatlanul fantasztikus, rohanjunk megvenni az új CD-t. Nekem személy szerint a nem létező szőr is feláll ettől a valamitől a hátamon , nem tudom hogyan adhattak ki ilyesmit a kezük közül. Egyébként meg sem lepődöm, a szerződésük szerint nem tudom mennyi időnként kell kiadniuk új albumot, szóval megy a nagy kapkodás, összedobnak helyettük néhány dalt és ennyi. Ne várjunk egy egetrengető albumot.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Lillaa98, MadHatter
2013. augusztus 11. 19:55 #94
LittleDirectioner
LittleDirectioner
új tag

StátuszI love vodka.
Hozzászólás: 51
Azonosító: 204913
♥ I ♥ This Song ♥
2013. augusztus 11. 19:57 #95
- törölt felhasználó -    
Minden egyes One Direction cikknél ugyanazok az utálkozók kommentelnek.Már nem egyszer adtátok a tudomásunkra,hogy utáljátok őket,nem kell 100x leírni,fel tudjuk fogni.Nem azért,de ha feltenném nektek a kérdést,hogy miért utáljátok őket ennyire ugyan mi lenne rá a válasz? Ó már tudom is "csak". A legegyszerűbb válasz a világon.

ON: Igen,meghallgattam és nekem kifejezetten tetszik. Nem kell máris üzenetekkel bombázni drága 1D rajongók,csak mert meghallgattam,hogy már így-úgy nem vagyok Directioner. Istenem,annak lenni nem abból áll,hogy most végig hallgatom-e a dalt vagy nem.
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. augusztus 11. 19:59 #96
Nórii_xd
Nórii_xd

StátuszHisz szabad vagy az élet örök, a lélek végtelen.!
Hozzászólás: 510
Csatolások: 6
Azonosító: 195601
Nagyon jóóóóóóóó *o*
2013. augusztus 11. 20:00 #97
sehi102
sehi102

StátuszSelenator vagyok , ha neked van ezzel bajod , kattints a visszanyilra <-- ;)
Hozzászólás: 991
Csatolások: 30
Azonosító: 187233
MissAjsa.
Eggyetértek smileeee.gif
2013. augusztus 11. 20:07 #98
Jasmyne
Jasmyne
visszatérő vendég

Státuszlet be a kinda happier.
Hozzászólás: 330
Azonosító: 137591
I M Á D O M! <3
2013. augusztus 11. 20:08 #99
dóra vagyok
dóra vagyok
visszatérő vendég

Státusz^^
Beyla a hülyeségeidről amikre senki nem kiváncsi.
2013. augusztus 11. 20:09 #100
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (bitchina @ 2013.08.11. 19:57)
Minden egyes One Direction cikknél ugyanazok az utálkozók kommentelnek.Már nem egyszer adtátok a tudomásunkra,hogy utáljátok őket,nem kell 100x leírni,fel tudjuk fogni.Nem azért,de ha feltenném nektek a kérdést,hogy miért utáljátok őket ennyire ugyan mi lenne rá a válasz? Ó már tudom is "csak". A legegyszerűbb válasz a világon

Én nekem is lenne hozzátok egy pár kérdésem. Kezdhetem? Miért zavar az titeket, ha valaki leírja többször is, hogy utálja? Miért fáj az nektek? Nem kötelező sem elolvasni, sem reagálni rá, itt nyafogni, mint az öt éves pisisek, pedig abszolút nem kötelező. Én speciel "Már csak azért is!" alapon leírom a nem tetszésemet, mert tudom, hogy a hozzád hasonló IQ nindzsákat idegesíthetem. Problem? Felnőhetnétek végre, s ostoba bugyuta kommentek, illetve mások inzultálása helyett elfogadhatnátok azt, hogy igen is vannak olyanok, akik a ti kedvenceiteket nem kedveleik, valamint nem is félnek kinyilvánítani a véleményüket. Engem is rengeteg dolog zavar a ti viselkedésetekben, a helyesírásotokban és a hangnemben ahogyan a másikhoz szóltok, mégsem állok neki osztani az észt és parancsolgatni. Hálásak lennénk, ha szimplán nem reagálnátok eme hozzászólásokra, így talán a konfliktusok is elkerülhetők. Ti annyira felnőttnek, annyira nagynak érzitek magatokat, akkor tessék - lehet bizonyítani! Egyébként meg mindenkinek egyéni gondja, hogy miért utálja őket. Biztos, hogy leírjam azt, hogy én miért nem rajongók az egy irányúakért? Nem garantálom, hogy nyomdafestéket tűrő lesz, utána meg megint jönnek a sértődések. unsure.gif Komolyan mondom, ez a fórum már egy komplett óvoda. Mi lett veled HQP?!
2 felhasználónak tetszik: Jody, MadHatter
16 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok