Hoppá! Kiszivárgott a One Direction dala
2013. augusztus 11. 23:09
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Kedves direksöner elvtársaim!
Természetesen bekapcsoltátok a birkaüzemódot és firkélgatjátok a nagyobbnál is nagyobb mosolyogtató baromságokat. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy sokatoknak vissza kéne menni az általános iskola első osztályába, ahol is megtanítanak titeket olvasni és szöveget értelmezni. Én átolvasgattam a hozzászólásokat és megjegyzem sehol, senki, még egy tag sem inzultálta a kedves bojbendet. Csupán csak el lett mondva az, hogy amit csinálnak, az egy kalap sz*r (elnézést kaki, mert sokatok annyira prűd ) és jobban járnának, ha valami mást csinálnának. Komolyan ezen vagytok kiakadva? Gyerekek, ha valami sz*r, akkor sz*r. Lehet szépíteni rossz, igénytelen, gagyi, kaki, fekália stb. kifejezésekkel, de akkor is sz*r fog maradni. Hisztizhettek akárhogy ezen...
Természetesen bekapcsoltátok a birkaüzemódot és firkélgatjátok a nagyobbnál is nagyobb mosolyogtató baromságokat. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy sokatoknak vissza kéne menni az általános iskola első osztályába, ahol is megtanítanak titeket olvasni és szöveget értelmezni. Én átolvasgattam a hozzászólásokat és megjegyzem sehol, senki, még egy tag sem inzultálta a kedves bojbendet. Csupán csak el lett mondva az, hogy amit csinálnak, az egy kalap sz*r (elnézést kaki, mert sokatok annyira prűd ) és jobban járnának, ha valami mást csinálnának. Komolyan ezen vagytok kiakadva? Gyerekek, ha valami sz*r, akkor sz*r. Lehet szépíteni rossz, igénytelen, gagyi, kaki, fekália stb. kifejezésekkel, de akkor is sz*r fog maradni. Hisztizhettek akárhogy ezen...
2013. augusztus 11. 23:11
Brelly nekem is ez jutott eszembe, és a zenéről is ez a véleményem!!
2013. augusztus 11. 23:52
WaKavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184939 offline |
Beyla!
Oké, az anti-directioner csapatoddal csak nagyon igényes, sok hangszeres, tökéletesen összerkott, világmegváltó szöveggel rendelkező dalokat hallgattok... Értem. Igen, rettentően értelmesek vagytok.
Ez mind szép, és jó. De azt, ami nektek nem tetszik, azt miért kell rögtön lesz@rozni? Nem tetszik neked. Oké. Érted? Teljesen oké! Good for you. Őszintén? Nagyon nem érdekel.
De kijelenteni, hogy sz@r, és, hogy abba kéne hagyniuk a zenélést... röhejes.
Van egy nagyon-nagyon jó barátom, akivel iszonyatosan jól kijövünk.
Pedig ő nagyon nem szereti a One Direction számait, és magukat a fiúkat sem... De nincs olyan alacsony szinten, mint ti.
Ő nem járkál fórumokra, mint ti, hogy lesz@rozza őket. Neki is elég igényes ízlése van, éppen ezért, ami nem tetszik neki, azt hagyja a francba. Inkább arra használja az idejét, hogy ahhoz írjon, amit szeret, és azt hallgassa/nézze, amiért rajong, és ami tetszik neki.
Múltkor beszélgettem vele az ilyen utálkozókról, amilyenek ti is vagytok. Szerinte az ilyen mindebe-belekötős kritikusok még sokkal rosszabbak, mint az elvakult fangörlök. Ő sem tudja megérteni az 1D rajongótáborát, de nincs ellenük, nem próbál konfliktusba keveredni velük.
Egyszerűen nem beszélgetek vele a bandáról, és ennyi.
És nem csak esze van, hanem szíve is, így soha nem mondaná ki előttem, hogy az 1D minőségtelen, mégha tudom is, hogy úgy gondolja...
Szóval értsétek már meg, nincs bajunk azzal, ha nem szeretitek! De egyszerűen MINDENHOL ott vagyok, és ugyan azt az unalmas véleményt hozzátok fel, ráadásul tényként.
És a legtöbben igenis lekezelően teszitek.
Beyla, olvasd el a hozzászólásodat. Tele van szarkazmussal, és igenis sértő a directionerekre nézve.
Gratulálok az eszedhez, de egy kicsi kedvesség és megértés is szorulhatott volna beléd...
Szóval nyugodtan mondjátok, hogyha nem tetszik nektek... de vegyétek figyelembe azt, hogy mindenkinek más az ízlés, és mindenkinek mások az igényeik.
Próbáljátok ennek tudatában kifejezni a nemtetszéseteket.
Oké, az anti-directioner csapatoddal csak nagyon igényes, sok hangszeres, tökéletesen összerkott, világmegváltó szöveggel rendelkező dalokat hallgattok... Értem. Igen, rettentően értelmesek vagytok.
Ez mind szép, és jó. De azt, ami nektek nem tetszik, azt miért kell rögtön lesz@rozni? Nem tetszik neked. Oké. Érted? Teljesen oké! Good for you. Őszintén? Nagyon nem érdekel.
De kijelenteni, hogy sz@r, és, hogy abba kéne hagyniuk a zenélést... röhejes.
Van egy nagyon-nagyon jó barátom, akivel iszonyatosan jól kijövünk.
Pedig ő nagyon nem szereti a One Direction számait, és magukat a fiúkat sem... De nincs olyan alacsony szinten, mint ti.
Ő nem járkál fórumokra, mint ti, hogy lesz@rozza őket. Neki is elég igényes ízlése van, éppen ezért, ami nem tetszik neki, azt hagyja a francba. Inkább arra használja az idejét, hogy ahhoz írjon, amit szeret, és azt hallgassa/nézze, amiért rajong, és ami tetszik neki.
Múltkor beszélgettem vele az ilyen utálkozókról, amilyenek ti is vagytok. Szerinte az ilyen mindebe-belekötős kritikusok még sokkal rosszabbak, mint az elvakult fangörlök. Ő sem tudja megérteni az 1D rajongótáborát, de nincs ellenük, nem próbál konfliktusba keveredni velük.
Egyszerűen nem beszélgetek vele a bandáról, és ennyi.
És nem csak esze van, hanem szíve is, így soha nem mondaná ki előttem, hogy az 1D minőségtelen, mégha tudom is, hogy úgy gondolja...
Szóval értsétek már meg, nincs bajunk azzal, ha nem szeretitek! De egyszerűen MINDENHOL ott vagyok, és ugyan azt az unalmas véleményt hozzátok fel, ráadásul tényként.
És a legtöbben igenis lekezelően teszitek.
Beyla, olvasd el a hozzászólásodat. Tele van szarkazmussal, és igenis sértő a directionerekre nézve.
Gratulálok az eszedhez, de egy kicsi kedvesség és megértés is szorulhatott volna beléd...
Szóval nyugodtan mondjátok, hogyha nem tetszik nektek... de vegyétek figyelembe azt, hogy mindenkinek más az ízlés, és mindenkinek mások az igényeik.
Próbáljátok ennek tudatában kifejezni a nemtetszéseteket.
2013. augusztus 11. 23:55
annus0328visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 205264 offline |
Ez jobb mint az utóbbi daluk...szerintem az borzalmas lett.
Egyébként mi jó abban nekik hogy kiszivárogtatják?Nem lenne úgy mond 'élvezetesebb' ha a klippel együtt debütálna ??
Sose fogom megérteni
Egyébként mi jó abban nekik hogy kiszivárogtatják?Nem lenne úgy mond 'élvezetesebb' ha a klippel együtt debütálna ??
Sose fogom megérteni
2013. augusztus 11. 23:56
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline |
Ez megint olyan One Direction-ös lett. Bocs, ez van. Sokszor jön valami teljesen más amivel kissé más hatást tudnak elérni, de legtöbbször ugyan ez a hangzás stb.
2013. augusztus 12. 00:05
maitee99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197724 offline |
Kedves Beyla!
Már sokszor olvastam a kommentjeid és eddig mindig egyet értettem veled, de most azt kell hogy mondjam nincs igazad! Mindenkinek más az ízlése és lehet, hogy, ami neked sz*r az másnak meg tetszik. Elismerem, hogy sok directioner néha túlzásba viszi a dolgokat pl.: a srácok barátnőit fenyegetik, de a legtöbb normális és csak védik az igazukat épp úgy, mint te! Szóval ezért ne szólj le másokat! Gondolom neked sem esik jól, ha közlik veled, hogy a zene,amit te szeretsz az sz*r.
Akinek pedig nem tetszik ne nézze meg! Vagy ha már késő akkor nem kell provokálni a directionereket! Mindenki nekik mondja, hogy milyen gyerekes, hogy megvédik a fiúkat... mert az nem, hogy mindenki direkt felhúzza őket, hogy aztán a szemükre vethessék?!
Már sokszor olvastam a kommentjeid és eddig mindig egyet értettem veled, de most azt kell hogy mondjam nincs igazad! Mindenkinek más az ízlése és lehet, hogy, ami neked sz*r az másnak meg tetszik. Elismerem, hogy sok directioner néha túlzásba viszi a dolgokat pl.: a srácok barátnőit fenyegetik, de a legtöbb normális és csak védik az igazukat épp úgy, mint te! Szóval ezért ne szólj le másokat! Gondolom neked sem esik jól, ha közlik veled, hogy a zene,amit te szeretsz az sz*r.
Akinek pedig nem tetszik ne nézze meg! Vagy ha már késő akkor nem kell provokálni a directionereket! Mindenki nekik mondja, hogy milyen gyerekes, hogy megvédik a fiúkat... mert az nem, hogy mindenki direkt felhúzza őket, hogy aztán a szemükre vethessék?!
2013. augusztus 12. 00:15
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
En hatalmas Directionernek mondom magam es szivbol szeretem oket, de ez a szam annyira nem fogott meg. Lehet a teljes verzot kell majd meghallanom, de annyira nem fogott meg a dal. BSE elso hallatasra megfogott. De most na UAN albumrol meg TMH albumrol is van 1-1 szam amit kevesbe hallgatok
2013. augusztus 12. 01:08
Betty98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 206390 offline |
Utálom ezt a bandát de természetesen nem ítélkezem úgy ,hogy meg sem hallgatom elég fura ez a dal (magyarul sz@r )a többi számukat is rettentően utálom de ez szörnyű.. főleg azért mert ugyan azt a ki b*szott mondatot hajtogatják majdnem 3 percig!!
2013. augusztus 12. 02:38
kvanda26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 206805 offline |
Ez nem teljes mert,csak egy része volt meg,és lehet néhány helyen hallani hogy össze van szerkesztve..://(forrás:1D fanpage Fb-n) azon kívül így is IMÁDOM<33
2013. augusztus 12. 07:15
NRoxiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 206091 offline |
I don't like it. Sorry. Mindig is Directioner-nek mondtam magam, de ez így, ilyen formában. Nekem egyszerűen nem tetszik. Mindegy, megvárom, míg kijön az album ( mert ugye anyuci&apuci jó kislánya megkapja:D #suckim17yearsold)és majd akkor ítélkezem.
2013. augusztus 12. 08:39
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.08.11. 23:09)
Kedves direksöner elvtársaim!
Már ne is haragudj meg, de miért is gondolod hogy ezek baromságok? Azért, mert normálisan leírjuk a véleményünket a te hozzászólásod kapcsán és azért mert megvédjük a fiúkat? Szerintem ezek egyáltalán nem baromságok, hanem normálisan fogalmazott mondatok. Ez érdekes, én teljesen máshogy látom ezt az egészet. Szerintem a szar, értékelhetetlen, nyámnyila nyomi, förmedvény, elcsépelt, vagy éppen a gagyi szó már egy kicsit sértő. De bocsánat, lehet hogy csak én gondolom így. Különben meg, ez egyáltalán nem hisztizés, csak vélemény kinyilvánítás.
2013. augusztus 12. 09:06
Directioner6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 204212 offline |
Nagyon jó a szám
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.