Hoppá! Kiszivárgott a One Direction dala
2013. augusztus 12. 10:10
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Ez biztos, hogy az ő daluk? Mert fix, hogy ők éneklik, de ez nem csak egy feldolgozás, vagy valami? Mert nem is tudom...nem hozzájuk illik a szöveg :/
2013. augusztus 12. 10:14
Tetszik a szám,meghallgatnám az egészet is.De a video milyen lesz?
2013. augusztus 12. 10:21
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Mi van itt már megint jesszus!! Hozom a popcornt.;DD
Amúgy nem vagyok a rajongójuk, de meghallgattam a számot csak úgy kíváncsiságból, és kövezzetek meg, de nekem tetszik annak ellenére, hogy nem vagyok 1D fan.
Amúgy nem vagyok a rajongójuk, de meghallgattam a számot csak úgy kíváncsiságból, és kövezzetek meg, de nekem tetszik annak ellenére, hogy nem vagyok 1D fan.
2013. augusztus 12. 10:34
Beyla meg Kell mondjam neked, ezzel most "kicsit" túl messze mentél!.....
2013. augusztus 12. 10:49
Directoner12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 209004 offline |
Nagyon jó mint az összes többi számuk!
2013. augusztus 12. 11:06
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.08.11. 23:09)
Kedves direksöner elvtársaim!
Természetesen bekapcsoltátok a birkaüzemódot és firkélgatjátok a nagyobbnál is nagyobb mosolyogtató baromságokat. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy sokatoknak vissza kéne menni az általános iskola első osztályába, ahol is megtanítanak titeket olvasni és szöveget értelmezni. Én átolvasgattam a hozzászólásokat és megjegyzem sehol, senki, még egy tag sem inzultálta a kedves bojbendet. Csupán csak el lett mondva az, hogy amit csinálnak, az egy kalap sz*r (elnézést kaki, mert sokatok annyira prűd ) és jobban járnának, ha valami mást csinálnának. Komolyan ezen vagytok kiakadva? Gyerekek, ha valami sz*r, akkor sz*r. Lehet szépíteni rossz, igénytelen, gagyi, kaki, fekália stb. kifejezésekkel, de akkor is sz*r fog maradni. Hisztizhettek akárhogy ezen...
Természetesen bekapcsoltátok a birkaüzemódot és firkélgatjátok a nagyobbnál is nagyobb mosolyogtató baromságokat. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy sokatoknak vissza kéne menni az általános iskola első osztályába, ahol is megtanítanak titeket olvasni és szöveget értelmezni. Én átolvasgattam a hozzászólásokat és megjegyzem sehol, senki, még egy tag sem inzultálta a kedves bojbendet. Csupán csak el lett mondva az, hogy amit csinálnak, az egy kalap sz*r (elnézést kaki, mert sokatok annyira prűd ) és jobban járnának, ha valami mást csinálnának. Komolyan ezen vagytok kiakadva? Gyerekek, ha valami sz*r, akkor sz*r. Lehet szépíteni rossz, igénytelen, gagyi, kaki, fekália stb. kifejezésekkel, de akkor is sz*r fog maradni. Hisztizhettek akárhogy ezen...
Ezt most olyan primitív módon fogalmaztad meg amennyire csak tudod. Egyáltalán ha megnézzük nem is biztos hogy belehallgattál ebbe az úgymond "szar" zenébe. Én az ilyen dolgokon csak nevetni tudok ahogyan ezt megfogalmaztad. Ha ennyire ki akarsz tálalni akkor menj szépen a sztár adatlapjára és ott a "Véleményt Írok Róla" mezőt keresd meg és oda írjál! Mert szerintem nem egy cikkbe kellene belerondítani!
2013. augusztus 12. 11:23
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
szerintem nagyon jó
2013. augusztus 12. 11:32
Nem akarok belefolyni egy veszekedésbe, és nem is fogok, de emberek, ami itt megy, az valami katasztrófa. Hihetetlenül unom már, hogy a haterek állandóan csak az unalmas dumájukat nyomatják. Ott van a Gumiszoba, ott szerezzetek hozzászólásokat, de higgyétek el, attól semmi nem fog változni, ha leírjátok, hogy ez az öt kis ficsúr mennyire nyomi. Tessék véleményt írni, ott kiöntheted minden bajodat, vagy, ha már írtál, keress egy partnert, aki vevő arra, hogy hallgassa a rizsátokat miközben ő meg vadul helyesli a monológodat. Amúgy, én nem hallgattam meg a dalt, inkább kivárom amíg megjelenik az album, és megjegyzem, attól nem kell elítélni valaki, ha meghallgatta a dalt, és rájuk aggatni azt a kijelentést, hogy ők nem is Directionerek. Pont.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRose.
2013. augusztus 12. 12:02
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Megmondom őszintén én nem szeretném meghallgatni... Megvárom az albumot és majd hallom azon !!
2013. augusztus 12. 12:03
Idézet (hazza08 @ 2013.08.12. 11:06)
Ezt most olyan primitív módon fogalmaztad meg amennyire csak tudod. Egyáltalán ha megnézzük nem is biztos hogy belehallgattál ebbe az úgymond "szar" zenébe. Én az ilyen dolgokon csak nevetni tudok ahogyan ezt megfogalmaztad. Ha ennyire ki akarsz tálalni akkor menj szépen a sztár adatlapjára és ott a "Véleményt Írok Róla" mezőt keresd meg és oda írjál! Mert szerintem nem egy cikkbe kellene belerondítani!
Nem rondít bele mivel ez egy közösségi oldal és még mindig egy fórum
2013. augusztus 12. 12:09
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Ugyan olyan mint a többi daluk...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.