Miley Cyrus: „Nincs többé Hannah Montana”
2013. augusztus 12. 13:16
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Megváltozott Miley az tény, viszont honnan lehet tudni, hogy mennyire?! Akarom mondani, talán már fiatalabban is belépett volna a rosszlány imidzsbe ha nem a Disney fedezi fel. Lehet, hogy a HM-ben egy aranyos lányt játszott, viszont Miley Cyrusként már akkor is vadabb volt, csak nem mutathatta meg, mert köti a szerződés.
Nálam Miley-nál abszolút a Can't Be Tamed korszak volt a fénykor. Már akkor is támadták, de szerintem akkor csinálta a legjobb zenét és a stílusa is egyedi volt. Én sokakkal ellentétben nem azt a Disney-lányt akarom újra látni, hanem a 2010-2011-es Mileyt.
Nálam Miley-nál abszolút a Can't Be Tamed korszak volt a fénykor. Már akkor is támadták, de szerintem akkor csinálta a legjobb zenét és a stílusa is egyedi volt. Én sokakkal ellentétben nem azt a Disney-lányt akarom újra látni, hanem a 2010-2011-es Mileyt.
2013. augusztus 12. 13:18
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Szerintem jó, hogy abba hagytam a Hannah Montanát,mert úgy azért szerették, mert ártatlan volt meg kis jól nevelt, de most megmutatja mije van, és ezért imádom.
2013. augusztus 12. 13:24
Istenem , álljon már le könyörgöm ezzel . Mindenki tudja , hogy nem Hannah Montana , nem vagyunk hülyék , látjuk anélkül is , ha nem mondaná.Már ezer éve kilépett a Disney-ből , senki sem tekint úgy rá , mint Hanna-ra , hanem úgy mint egy olcsó r*bancra (De ebbe nem megyek bele , azért figyelembe veszem a rajongóit) . Minek kell ezeket minden 2. interjújában előhozni? Felfogtuk már , hogy nem lesz egy igényes és kulturált művész , hanem egy idióta.
Kezdem úgy érezni , hogy igenis egy kislány , aki beakarja bizonyítani , hogy nem az.
Ha normálisan viselkedne , és nem állítana minden nap mást , akkor mindenki tisztelné.
Már kezd nagyon sok lenni ő is.
Kezdem úgy érezni , hogy igenis egy kislány , aki beakarja bizonyítani , hogy nem az.
Ha normálisan viselkedne , és nem állítana minden nap mást , akkor mindenki tisztelné.
Már kezd nagyon sok lenni ő is.
2013. augusztus 12. 13:25
Miley egyszerűen csak ki szeretne lépni a jókislány szereplről,mert úgy érzi,hogy csak így válhat nővé és az emberek ezáltal felnőttként tekintenek rá.
Úgy gondolom,hogy ezért is hangoztatja az alkohol és drogszokásait a nyilvánosság előtt.
Úgy gondolom,hogy ezért is hangoztatja az alkohol és drogszokásait a nyilvánosság előtt.
2013. augusztus 12. 13:30
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
hat igen azert latszott rajta, hogy nem olyan mint a karaktere de ezert jo szineszno. Imadtam HM-et. mai napig nezem mert megvan DVDn:D jokat nevettem rajta. Megertem Mileyt.
2013. augusztus 12. 13:32
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
What the shit?Én imáftam a Hannah Montanat én fanatikus rajongoja voltam mindent megvetettem anyummal ami hanas volt de hát ha ő igy föntött akkor rendben elkell fogadni és kész.De én nálam akkor tört el a mécses mikor aszt mondtak a hirek hogy végleg vége van a Hanah Monatanak de akkor már tényleg igaz.Na mind1.
2013. augusztus 12. 13:39
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Én utáltam a Hannah Montanát,nekem az dedós volt,kinőttem már belőle.De így szeretem Miley-t.
2013. augusztus 12. 13:39
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
Igen felfogtuk, hogy nem Hannah Montana. Nem kéne tovább bizonygatnia. Azért arra én is kíváncsi lennék, milyen lenne ha nem a Disney fedezte volna fel? 14-15 évesen már kezdett volna vadulni? A Disney miatt megjátszotta magát vagy volt benne az igazi (még jó kislány) énjéből is?
2013. augusztus 12. 13:47
Neki nem kell aggódnia, nem nőtt még fel, megmaradt lázadó tininek. Csak az ő korában már ezt általában nem szokták művelni.
2013. augusztus 12. 13:52
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Nem mondod?
Egy jó ideje rájöttünk már, hogy Miley egyáltalán nem ugyan az, aki a Hannah Montana idején volt.
Szerintem a kijelentése elég fölösleges, és nem sok az információ értéke, mert amikor bronz színűre csapatta a haját, már akkor rájöhettünk, hogy ez nem a régi ő.
De ez oké.
...Amúgy nem lehetne, hogy a hírek egy kicsit nem Miley-ról szóljanak? Csak egy kicsit,
mert már unni, hogy minden harmadik hír arról szól, hogy mennyire őrül annak, hogy ilyen kicsapongós életet él, és hogy felnőtt.
Szünetet lécci!!
Egy jó ideje rájöttünk már, hogy Miley egyáltalán nem ugyan az, aki a Hannah Montana idején volt.
Szerintem a kijelentése elég fölösleges, és nem sok az információ értéke, mert amikor bronz színűre csapatta a haját, már akkor rájöhettünk, hogy ez nem a régi ő.
De ez oké.
...Amúgy nem lehetne, hogy a hírek egy kicsit nem Miley-ról szóljanak? Csak egy kicsit,
mert már unni, hogy minden harmadik hír arról szól, hogy mennyire őrül annak, hogy ilyen kicsapongós életet él, és hogy felnőtt.
Szünetet lécci!!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 12. 13:55
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline |
Én sokszor láttam a HM-t, és alehet, hogy dedós volt, lehetett rajta sokat röhögni. Mile is annyira szép lány volt (most is az), de amióta így "megváltozott" azóta megutáltam. Megértem a helyzetét, de nagyon nem jön be nekem ez a kicsapongó életmód. Dehát ízlések és pofonok. Azért sok sikert neki!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.